עבור לתוכן

איזה פנל זה DELL 2009W ?

Featured Replies

פורסם

איך אפשר לדעת בוודאות איזה פנל זה DELL 2009W האם הייתה הכרזה מבית DELL שהדגם המחליף של 2007W/FP יהיה רק פנל TN ?

למיטב הבנתי כל המסכים של 2007WFP שהוזמנו מהיבואן CMS הם 2009W הכי מצחיק שהם טוענים שזה פנל יותר טוב במידה וזה יתברר כ TN

בדוק זאת פשוט בדיחה.

אז אם תוכלו להגיד שכל דגמי 2009W הם פנל TN ועל מה אתם מסתמכים בתשובותכם אשמח לתשובות רציניות ולא מענה כי שמעתם ממישהו שזה TN או משהו.

פורסם

לא יודע מה זה W אבל ה 2008 ו 2009 הם TN

איך הגעת למסקנה שמסכי ה 2007WFP שהגיעו הם בעצם 2009? אתה יודע זה לא משהו שממש אפשר להסתיר.

ואגב החברות לא מכריזות או אפילו מפרסמות את סוגי הפאנלים במסכים לצערי

פורסם

יש לי עוד כמה 2007wfp אורגנליים S-IPS

פורסם

אף פעם לא הצלחתי להבין למה אתה לא מסתפק ברווח אחד בין מילה למילה.

תנסה ותראה כמה שזה עושה טוב בעיניים.

פורסם

התגובה שלך עשתה לי את הלילה. xD XD xD

קניתי מnextop את ה2407 HC שלי,אם באמת יש לו יחידות קפוץ עליהם עכשיו. אין מצב שה2009 יעלה פחות , ועל כל זה הוא יהיה TN (לפי מה שהבנתי)

פורסם

חח ואי זה כזה נכון :lol:

ה2009 הוא TN, מוזר למה דל נטשה את הSIPS, בכלל למה היא הפסיקה לייצר את המסכים האלו, בכל סרט או סדרה היום רואים את המסכים האלו

פורסם

איך הגעת למסקנה שמסכי ה 2007WFP שהגיעו הם בעצם 2009? אתה יודע זה לא משהו שממש אפשר להסתיר.

כפי שאמרתי לפני שבוע שהתקשרתי לפנדה, ככה הנציג שדיברתי איתו טוען לאחר שבירר עם הסניף המרכזי שלהם.

הם הזמינו 2007WFP בהזמנות/קבלות הופיע 2007 ואילו ראסמי בשטח אלו היו ה2009W.

פורסם

אז אם תוכלו להגיד שכל דגמי 2009W הם פנל TN ועל מה אתם מסתמכים בתשובותכם אשמח לתשובות רציניות ולא מענה כי שמעתם ממישהו שזה TN או משהו.

http://www.flatpanels.dk/nyhed.php?misc=search&subaction=showfull&id=1206516948

זה בדנית, אבל כתוב שם בבירור שזה TN לא צריך להבין דנית בשביל זה.

וע"פ תרגום אוטומטי של גוגל-

A new 20-inch Dell monitor is on the way. It is the model 2009W is a widescreen display with the resolution 1680x1050 and a TN panel.

Dell 2008WFP jump over and go directly to the model 2009W, although most recently launched the 3008WFP and the 2408WFP models. Some may suggest that there has been room for 08 version of the portfolio, the 2009W is different from its predecessors in the series, now to be based on a TN panel, against the former S-PVA/S-IPS panels.

Dell 2009 with the following specifications: Resolution of 1680x1050, response time of 5 ms, contrast ratio of 2000:1 (dynamic) and betragtningsvinkler at 170/160 degrees. It can cover 102% of NTSC farvespektret and is based on a TN panel.

The screen is connected with DVI-D or D-SUB (VGA) and also has four USB 2.0 inputs.

The design is identical to the current 2007WFP and it also means fine ergonomic options, which included height, tilt and pivotjustering.

2009W is not yet for sale on Dell's Danish site, but it is already published in the U.S. market at a price which is similar to 1375 kronas. Due. the weak dollar, however, we probably expect a much higher price when the screen is launched here at home.

פורסם
:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:b
פורסם

לדעתי DELL הפסיקו ליצר את 2007WFP בגלל שהם הפסידו כסף על המסך הזה...

כי אפילו אנחנו התפלאנו שהוא יצא והיה כל כך זול יחסית לS-IPS.

זו ההשערה שלי לפחות.

פורסם

לדעתי DELL הפסיקו ליצר את 2007WFP בגלל שהם הפסידו כסף על המסך הזה...

כי אפילו אנחנו התפלאנו שהוא יצא והיה כל כך זול יחסית לS-IPS.

זו ההשערה שלי לפחות.

חארטה. אם כבר השערה, אז שתיהיה הגיונית. למה שחברה תוציא לייצור מסכים בהפסד?

אם כבר אז הרווחים שלהם היו קטנים מהרווחים שהם עושים על הTN. זה כבר יותר הגיוני.

פורסם

הם בטוח לא הפסידו אבל אולי זה שהיו צריכים לרכוש כמה סוגי פאנלים ייקר להם את העסק,בעתיד הקרוב שיצטרכו לקנות רק פאנלים מסוג TN זה בטח יוזיל את העניין.

מצד שני זה לא פסי ייצור שלה אז מה מונע מהם לקנות גם פאנליםאיכותיים יותר ומי שירצה ישלם? לא ברור לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים