עבור לתוכן

בנצ'מרקים ראשונים של הנהלם

Featured Replies

פורסם

היום משחקים בקושי תומכים ב-4 ליבות, אז אני בספק אם יש כבר כאלה שתומכים ביותר.

• תגובות 66
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"משחקים" אתה מתכוון?

אבל ההייפרטריידינג (איזה מילה ם_O) בעצם עושה שבכל מחזור שעון מבוצעות 2 פעולות במקביל, אולי אין צורך לפתח משחק\תוכנה יעודית בשביל מעבד מתומן ליבות, אולי מספיק תמיכה במרובה ליבות וזהו, רק שהביצועים יהיו פי 2.

טוב נחייה ונראה.

פורסם

:o מדהים.

לא ברור מה יקרה ל-AMD אחרי

ההשקה של הנהלם.

אני מחכה .

פורסם

:jump:

AMD יצטרכו לעבור לשוק מעבדים חד פעמיים או משהו, הם עדיין לא עברו את הQ6600 והחדשים יותר כמו Q9450/QX9770 אצלם זה רק בגדר חלום.

פורסם

אל תשכחו שיש לAMD כמעט שנה עד שהמעבדים האלה יהיו באמת זמינים במחירים נורמלים. כרגע אינטל מדברת על השקה השנה רק של מעבדים לשרתים וhi-end בטח האקסטרים שיעלו 1000$+ .

AMD טוענים שכבר בסוף השנה הם יתחילו למכור מעבדי 45NM - אז אם פעם אחת הם גם יעמדו בתכניות שלהם אז הם אמורים לתת תחרות לא רעה, ואולי אפילו לעבור את פנרין - וזה יהיה הרוב הגדול של השוק לפחות עד לקראת אמצע 2009

פורסם

AMD עדיין לא עברו את Q6600 עם הפנום שלהם.

גם אם הם יגיעו לרמה של הפרניין של היום עם ה45NM אז יהיו כבר נהלם HIGH END לשוק הגבוהה (5000 שקל :-\) ובטח יהיו כבר דגמי פרניין חדשים שימכרו ב1000-1400 שקל למרובע ליבה ב3-3.2GHZ.

פורסם

נכון, אני לא אומר שהם יקחו את השוק הגבוה, אבל הם יכולים לתת תחרות יפה במעבדים עד 1000-1200 שקל (עד 300$ ) שזה הרבה יותר טוב ממה שיש להם כרגע, ובהחלט מספיק בשביל להרוויח, מה שהם לא הצליחו בשנה וחצי האחרונות.

פורסם

כמו שכתבתי מקודם, סביר להניח שכשיצאו ה45NM של AMD, אינטל סביר להניח כבר יציעו פרניין עם 4 ליבות ב3-3GHZ ב1000-1200 שקל.

פורסם

אני מקווה מאוד ש AMD יוציאו מתחרה אפקטיבי ומהר,

לא תזיק קצת תחרות, זה ישפיע רק לטובה על הכיס שלנו

פורסם

מה שיקרה זה שבדור הנוכחי אינטל תשלוט בשוק המעבדים ו AMD\ATI בשוק כרטיסי המסך

פורסם

עם ההתקדמות של NVIDIA אני בספק.

פורסם

NVIDIA אולי מתקדמים בביצועים אבל המחירים שלהם דורשים תיקון

פורסם

כשהמכירות ירדו אז גם המחירים............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים