עבור לתוכן

בנצ'מרקים ראשונים של הנהלם

Featured Replies

פורסם

השיפור עצום, אבל זו לא אותה הטראומה שהייתה שהקונרו וארכיטקטורת ה CORE יצאו, פה מדובר על שיפור של 20-40% (מדהים בפני עצמו)

אבל בתקופת ה CORE השיפור עמד על 60-80% והכניס את כולם לטראומה.

בכל מקרה, אינטל שוב שיחקו אותה, ו AMD צריכים מ-ה-ר לעבוד על משהו, או שהם גמורים.

אז המתחרה היה Pentium D, יש הבדל. הפעם אינטל מתחרה בעצמה, ולא ב-AMD.

עדיין לא יצרו לוחות כמו שצריך, יצא להם לוח בין הראשוניים.

בכל מקרה, איך הקוויק-פאת' עם באס נורא נורא נמוך של 133, עובר את הFSB היותר רחב?

מה ההבדל בין הטכנולוגיות? מישהו יכול להסביר על קצה המזלג?

כשאינטל יגדילו את הבאס ויורידו מכפלות יהיה עוד שיפור בביצועי המעבד אני מקווה, אבל שיחקו אותה.

אני חושב שמילת המפתח פה היא רוחב פס יחסית למגה-הרץ... למשל, כמו ה-Hyper transport של AMD, ה-Quick path סקאלרי, מה שאומר שהם גם משדר וגם קולט בו זמנית. חוץ מזה, אם אתה חושב שזה נמוך, תעשה אוברקלוק.

נהייתי רעב

Em TOO

כשהפנרין יצא, ה-E4300 באוברקלוק שלי לא היה כזה מיושן, לעומת זאת, כשהנהלם יצא, הוא יהיה מיושן מאוד.

כל תעבורת הזכרון לא עוברת דרך ה-Quickpath. הוא לא צריך להיות כזה רחב.

אה נכון... שכחתי את בקר הזיכרון המובנה.

ובFSB זה היה כך?

אז עכשיו מאיפה עוברת תעבורת הזכרון? דרך בקר הזכרון שנמצא על המעבד?

ב-FSB הכל כבר דרך ה-FSB, כולל תעבורת הזיכרון. הקטע הוא, שעכשיו המעבד לא צריך לגשת לזיכרון דרך הגשר הצפוני, אלא ישירות לזיכרון.

• תגובות 66
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, אני פשוט אתקע ל E8200 שלי אוברקלוק כסחני בשביל להרחיב את ה FSB כמה שיותר, אולי ככה אני ארגיש טוב עם עצמי מתי שהמחשב שאני ממש כרגע קונה בחלקים יהפוך למעאפן X:

פורסם

עכשיו צריך ללמוד מחדש איך עושים OC

פורסם

אני היחיד שרוצה לעבוד פתאום?

מעבר לנהלם זה עסק יקר Oם

פורסם

עכשיו צריך ללמוד מחדש איך עושים OC

עם כל הצער שבדבר.

פורסם

אני היחיד שרוצה לעבוד פתאום?

מעבר לנהלם זה עסק יקר Oם

כן , צריך לקנות הכל חדש , אפילו גוף קרור צריך חדש

פורסם

אני לא חושב שכדי למהר עם החלפה של החומרה.

צריך לתת לזה להתבשל.

פורסם

כרגיל, לתת ל-ASUS ול-DFI להוציא את שלהן... רק שכפי שגיליתי בדרך הקשה, ה-Freezer של AC לא מספיק לאוברקלוק גבוה יותר מדי, הוא כן הביא אותי ל-2916MHz, אבל יותר מזה זה כבר הרבה יותר מדי חם. קירורים של 400 שקל בערך הם עדיין האופציה לאוברקלוק מוצלח.

פורסם

אבל הנהלם זה שדרוג יקר במיוחד :|

צריך להשיג זכרונות DDR3

לוח אם שכמובן יהיה יקר

והמעבד עצמו

פורסם

תמיד טענתי שמעבד מרובע ליבות טבעי טוב יותר מ-MCM, אבל לצערי AMD פישלה עם K10 והטבעי שלה שווה לת...

האירוניה שדווקא אינטל מביאה לנו מרובע ליבות טבעי עם שיפור של 20-30% מול C2Q קלוק פר קלוק, יפה מאוד.

אין ספק שברינדור מרגישים את העוצמה של המעבד הזה. :xyxthumbs:

פורסם

נכון אבל זה מתחיל להיות משתלם מיום ליום, הזכרונות DDR3 מתחילים לרדת ואפשר למצוא כבר 2 סטיקים של 2GB בפחות מ1000 וזה עוד ירד, והלוחות אם ברגע שיופיעו והרבה חברות יכנסו לשוק אז המחירים יצנחו, אין פה שום דבר בלתי רגיל, זה קרה כבר עם קונור עכשיו זה קורה עם נהלהם וימשיך לקרות עם הארכטיקטורות האחרות. אין צורך להתרגש, הכול יהיה בסדר.

פורסם

פתחתי בנושא בזמנו דיון, ותיכף אני אתן פה לינק אליו.

המסקנות של הדיון הזה היו, שנכון להיום ה-DDR II מספיק זול בשביל להשאר אופציה לכלל השווקים מלבד אוברקלוק קיצוני, אבל שברגע שהנהלם ייצא, נאלץ כנראה לעבור ל-DDR III.

עריכה: מצאתי, אחרי תלאות ארוכות עם מנוע החיפוש...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337721.0

פורסם

מתי הנהלם בחנויות? השקה?

פורסם

ההשקה בעוד שנה בערך, אז... כן, הוא יהיה בחנויות בהשקה.

פורסם

מעניין לראות בנצ'מרק של משחק שתומך במרובע ליבות, ופעם אחת עם שימוש של HT כלומר 8 ליבות על 4 ליבות פיזיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים