פורסם 2008 ביוני 617 שנים CalifornicationKyle XyChuckSkinsTil DeathPrison BreakThe War At HomeEverybody Hates Chris FriendsJoeyEntourageThe SopranosBionic Woman The 4400Heros WeedsLostGreekHow I Meet Mother
פורסם 2008 ביוני 617 שנים סיינפלד נישואים פלוס אבודים הסופרנוס אגב, QttP, יש לי את כל הסדרה הישנה של באטמן על דיסקים, אחת החזקות ללא ספק
פורסם 2008 ביוני 617 שנים CalifornicationKyle XyChuckSkinsTil DeathPrison BreakThe War At HomeEverybody Hates Chris FriendsJoeyEntourageThe SopranosBionic Woman The 4400Heros WeedsLostGreekHow I Meet Motherהוא שאל הכי טובות שיש, לא כל אלה שאתה רואה (ונראה לי שלפחות 70 אחוז ממה שכתבת עוד משודר)
פורסם 2008 ביוני 917 שנים *נ-ש-ו-א-י-ם פ-ל-ו-ס!לדעתי הסדרה הטובה ביותר שיכולה להיות!עד היום אני מחפש להביא את כל הפרקיםאפילו לקנות אני לא יודע מאיפה!* גולשים בזמן!* מקגייור*לויס וקלארק.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחוץ לחוק 8)*נ-ש-ו-א-י-ם פ-ל-ו-ס!לדעתי הסדרה הטובה ביותר שיכולה להיות!עד היום אני מחפש להביא את כל הפרקיםאפילו לקנות אני לא יודע מאיפה!אתה מסתלבט?
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מופע שנות ה70 הנסיך מבלק איר הסדרות של hboאוז , הסופרנוס , והסדרה הכי טובה שראיתי אי פעם six feet under
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים נראה לי שחל בלובל קטן..מחוץ לחוק לא בא בתגובה להודעה שלך - הכוונה לסדרה האגדית עם רינו ריינסוהתגובה אלייך הייתה מפני שבכל חור של תוכנת שיתוף יש נשואים פלוס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.