פורסם 2003 במאי 1422 שנים אז בואו אני יגיד לכם ככהלגבי ג'יטאיי מי שאהב את המשחק הקודם את 3 יהנה מזה מאודסה"כ אותו סגנון שיפור קל בגרפיקה אבל רואים בכל זאת הבדלתעוד כמה חידושים קטנים אבל נחמדים והעיקר משימות חדשות חמוד מאודלגבי מאטריקס אני לא יודע אם אתם מורידים או מתכוונים לקנות בכל מקרה אני ממליץ עליו בחוווםםםפשוט משחק ענקשיחקתי בו זה דבר אדירשילוב של יריות עם מכות עם גרפיקה אדירה אפקטים פשוט אדיר למי שיש שאלות אפשר לרשום
פורסם 2003 במאי 1422 שנים טוב שנזכרת היו על זה 100000 דיונים ולם90% מהאנשים פה כבר יש את המשחקים שבוע.לדעתי לנעול.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים שיחקתי במטריקס עם הבת, וסשלב השני הגעתי למן מקום כזה שנתקעתי בו יש מן רמפה מלבנים באמצע עם צינור כזה שמסתובב על צירו באמצע הרמפה, ושני האנשים שאני צריכים להצטרף אליהם נמצאים באיזה מקום מעליי על גשרון, החץ מראה לי לעבר צינור ביוב או משהו כזה אבל כשאני מנסהל לפוצץ אותו או לירות עליו זה לא עוזר מה לעשות?
פורסם 2003 במאי 1422 שנים גם לי לקח זמן להבין את זה -תחזור לתחילת השלב..(5מ' משם חחח)ואז רוץ ישר יש "מדרגה" גבוהה כזאתיתקפוץ אליה ואז לך לכיוון 2 האנשים ו"תעלה" על המכונה שמסתובבת על צירה...הבנת ?מהצד השני כאילו לא מהצד שאת שיחקת בו אלא מהצד של תחילת השלב.תלך על זה...ואז יש סרט.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר טוב שלא הגזמת שבועבסדר המשחק יצא רק ביום שישי שעבר אז אין אפשרות שמישהו יוריד וישחק עד יום שבת וזה רק המהירים שביננו
פורסם 2003 במאי 1422 שנים גם לי לקח זמן להבין את זה -תחזור לתחילת השלב..(5מ' משם חחח)ואז רוץ ישר יש "מדרגה" גבוהה כזאתיתקפוץ אליה ואז לך לכיוון 2 האנשים ו"תעלה" על המכונה שמסתובבת על צירה...הבנת ?מהצד השני כאילו לא מהצד שאת שיחקת בו אלא מהצד של תחילת השלב.תלך על זה...ואז יש סרט.תודה אני רואה עכשיו בונד אז מחר אני אבדוק את זה ואם אני יסתבך אני ישאל אותך בפרטי, טוב?
פורסם 2003 במאי 1422 שנים נראה לך!?!?! בוייס סיטי יש מליאירדים של שיפורים יש אפילו מסוקים זה משחק אדדדדיר מגיע לרמה של מטריקס ואפילו עובר אותו!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.