עבור לתוכן

איזה כבלים צריך בשביל לראות HD באיכות הכי טובה ומה עלותם? תקציב לא מוגבל

Featured Replies

פורסם

בעוד מספר ימים מגיע אלי SAMSUNG 40 A450 ורציתי לדעת איזה כבל הכי כדאי לקנות ומה המחיר יהיה?

תקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף.

פורסם

Blue Jeans Cable

They may not be the "BEST!!!!" but they'll be near imposible to beat at around that price.. they're comparable to the 200-600 shekel cables that are around, for a fraction of the price.

פורסם

השלא היא כמובן באיזה חיבור אתה מתכוון לחבר ומה בדיוק.

אם אתה מתכוון לHD דרך חיבור דיגיטלי (HDMI או DVI) אז מבחינת איכות תמונה כל כבל כזה יתן לך בדיוק את אותה איכות, מדובר במידע דיגיטלי בו הכבל לא משפיע על האיכות. כל מה שצריך הוא שהכבל יהיה תקין, וכל עוד לא מדובר במרחקים מאוד ארוכים אז גם כבל הכי זול של 50 ש"ח יעשה בדיוק את אותה עבודה.

אם הטלווזיה שלך יושבת ליד מאיץ חלקיקים או משהו דומה זה יכול להשפיע, אבל אני מניח שלא זה המצב.

גם בחיבור VGA אנלוגי, כל עוד מדובר בכבל קצר וממוצע (לא אחד שנראה כאילו יצרו אותו בשקל) אז גם כן ההבדלים באיכות יהיו קטנים מאוד עד בלתי נתפסים (שוב בהנחה שאתה לא יושב בתוך תחנת שידור לווינית).

בכל שאר הכבלים האנלוגים איכות הכבל יכולה בהחלט להשפיע, בעיקר כשהמרחקים נהיים ארוכים.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם, בסופו של דבר אחרי בדיקה בכמה חנויות קונסולות כי גם ככה אני צריך לנסוע עם הPSP החדש שיגיע אלי לאחד מהם אז החלטתי לקנות את זה :

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=260

פורסם

תתחדש שוב :) נראה טוב.

רק תיזכור - האיכות בין כל כבלי הHDMI שמתאימים לצרכים שלך זהה (והמחירים מתחילים מבערך 60 ש"ח).

פורסם

ביזבוז כסף תקנה כבל בKSP ב70 ש"ח כמו שנאמר ע"י ice2k אם אתה מתכוון לHD דרך חיבור דיגיטלי (HDMI או DVI) אז מבחינת איכות תמונה כל כבל כזה יתן לך בדיוק את אותה איכות, מדובר במידע דיגיטלי בו הכבל לא משפיע על האיכות. כל מה שצריך הוא שהכבל יהיה תקין, וכל עוד לא מדובר במרחקים מאוד ארוכים אז גם כבל הכי זול של 50 ש"ח יעשה בדיוק את אותה עבודה.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה, אבל עדיין אני רוצה תכבל הזה כי הוא 3 מטר אורך וגם אם קניתי טלויזיה כזאת יקרה ויש לי מכשיר כזה יקר אני מעדיף לא לחסוך עליו אפילו אם זה סתם בזבוז כסף.

תודה על שתי התגובות האחרונות.

פורסם

השלא היא כמובן באיזה חיבור אתה מתכוון לחבר ומה בדיוק.

אם אתה מתכוון לHD דרך חיבור דיגיטלי (HDMI או DVI) אז מבחינת איכות תמונה כל כבל כזה יתן לך בדיוק את אותה איכות, מדובר במידע דיגיטלי בו הכבל לא משפיע על האיכות. כל מה שצריך הוא שהכבל יהיה תקין, וכל עוד לא מדובר במרחקים מאוד ארוכים אז גם כבל הכי זול של 50 ש"ח יעשה בדיוק את אותה עבודה......

You don't need ANY interference to crap out a signal. most of the noise is within the cable itself... reflections, dispersion, etc.. there are so many factors that can negatively effect digital signals even in relatively short cables, and even though hardly noticeable at times, there are differences to be seen. you need to make the comparison with a good source though, like the ps3 and it also depends how good the monitor is at distinguishing the true logic (not as trivial as 1 and zero, as you may believe) . I do agree that you dont need really expensive cables.. just decent+ ones since the return diminishes quite quickly. I'm going to be buying all my cables from BlueJeans, the link I posted above They use good cable(Belden) and don't fart out crap and stuff to bloat their prices. with shipping and taxes, you'd still get a better del than most places here!

Well worth it in my honest opinion..

פורסם

דיי לקשקש שטויות

פורסם
  • מחבר

הכבל של הHDMI יעביר גם קול או רק שידור מהPS?

פורסם

גם קול.

פורסם

You don't need ANY interference to crap out a signal. most of the noise is within the cable itself... reflections, dispersion, etc.. there are so many factors that can negatively effect digital signals even in relatively short cables, and even though hardly noticeable at times, there are differences to be seen. you need to make the comparison with a good source though, like the ps3 and it also depends how good the monitor is at distinguishing the true logic (not as trivial as 1 and zero, as you may believe) . I do agree that you dont need really expensive cables.. just decent+ ones since the return diminishes quite quickly. I'm going to be buying all my cables from BlueJeans, the link I posted above They use good cable(Belden) and don't fart out crap and stuff to bloat their prices. with shipping and taxes, you'd still get a better del than most places here!

Well worth it in my honest opinion..

קודם כל אין כמו החווית קנייה, שיהיה בהצלחה בקנייה - אני בטוח שתהיה מרוצה.

אין לי כמובן שום כוונה לפגוע בהנאה מהקנייה שלך אבל רק לשם ציון העובדות, אז זה נכון שיש דברים שיכולים להשפיע על שידור דיגיטלי (ואולי מאיץ חלקיקים זו דוגמא קצת קיצונית) אבל עדיין אין הבדל באיכות בפרוטוקולים המדוברים. תחשוב על "כבל דיגיטלי" כמו SATA למשל או אפילו USB - נראה לך שיש הבדל כשאני מעביר דרכם קובץ WORD או את הDEMO של CRYSIS בין הכבלים השונים ? אתה חושב שלרגע עם כבל אחד לעומת כבל אחר יתקבלו שני מסמכי WORD "באיכות" שונה ?

אז כמובן שלא, המידע זהה לחלוטין והפרוטוקול מטפל מראש בכל בעייה צפוייה שאפשרית בתנאי העבודה להם מותאם פרוטוקול העברת המידע. ובדיוק כמו בSATA או USB - צריך שהכבל יהיה תקין ומסוגל לעשות את הנדרש ממנו.

פורסם
  • מחבר

תודה לתשובה ובקשר אליך אייס :

מבחינתי זה מצויין שציינת את זה בפני כי הגדלת לי תידע.

פורסם
  • מחבר

קראתי שהכי יהיה לי כדאי לחבר ממיר רגיל של הוט ותטלויזיה בSCRAT TO SVIDEO, ככה הכי כדאי או שיש המלצה אחרת?

דרך אגב אין SCRAT בטלויזיה.

פורסם

זה תלוי גם במה הממיר מסוגל לתמוך. ה3100S תומך בדברים שהזכרת.

הכי איכותי בממירים רגילים כאלו זה SCART ל RGB. בגלל שאין לך SCART לא תוכל לחבר בצורה זו. תוכל לקנות ממיר אקטיבי ב 400 ש"ח שימיר לך את האות ל COMPONENT ותקבל תוצאה זהה כמובן.

כיוון שזו עלות לא קטנה, המיקרה הכי טוב שלך זה SCART ל SVIDEO כמו שאמרו לך (ושוב - זה לא הכי איכותי שאפשר), רק חשוב לבדוק שהממיר שלך תומך ב SVIDEO (בודדים תומכים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים