עבור לתוכן

סגלגלות בדל 2007fp בצפיה מול המסך - לא מזויות חדות

Featured Replies

פורסם

שום לכולם,

ביום שישי קניתי וקיבלתי את הדל שלי (2007FP)

הגעתי הביתה, פתחתי את DBP והכל נראה סבבה בכל הצבעים

בצבע השחור מה שהיה לי מוזר זה שהסגלגלות הופיעה כבר מזוית של כ45 מעלות בהערכה, אולי טיפה יותר ..חשבתי שצריך זוית יותר חדה..

לפני כמה דקות חזרתי הביתה, התיישבתי מול המחשב וכרגע נדמה לי שגם כאשר אני יושב מול המסך אני רואה הילה סגלגלה בקצוות התחתונים של המסך

יש טעם ללכת עם זה לחנות? זה רגיל?

אני אציין שהעיניים מסתכלות טיפה מטה כדי להביט לשם אבל ממש טיפה

תודה.

פורסם

יש לי את ה WFP ובדקתי בשבילך גם אצלי זה ככה אבל מאוד משתנה בהתאם לתאורה ודי צריך להתאמץ בשביל לראות את זה וגם אז זה בעיקר בקצוות וכמה שיותר מחדדים את הזוית זה כמובן מתגבר

פורסם

מניסיון, כן, זה נורמלי. ה-2007FP מציג הרבה יותר הילה סגלגלה מאשר 2007WFP (או כל מסך IPS אחר שיצא לי לראות עד עכשיו).

פורסם
  • מחבר

תודה!

כיול יכול לעזור בזה או שזה נטו עניין של הפאנל?

פורסם

אין אפשרות לסדר את זה ככול הידוע לי, אבל אצלי עברו שני מסכים ואני לא רואה בהם הילה סגולה כאשר אני יושב מול.

בכלל שמתי לב שהREV04 הרבה יותר סגול מהREV05, או שזה המסך הספציפי שהיה לי

פורסם

אין אפשרות לסדר את זה ככול הידוע לי, אבל אצלי עברו שני מסכים ואני לא רואה בהם הילה סגולה כאשר אני יושב מול.

בכלל שמתי לב שהREV04 הרבה יותר סגול מהREV05, או שזה המסך הספציפי שהיה לי

אצלי יש REV A05 והוא נורא סגול. קשה לי להאמין ש-REV A04 יכול להיות יותר סגול מזה, כי אם כן זה כבר יהיה מעצבן.

פורסם

אני קיבלתי את ה-2007FP שלי היום, וגם אצלי יש הילה סגולה, אבל רק בתמונות ממש כהות, וגם אחרי כמה זמן מתרגלים.

לא כ"כ נורא, במיוחד לא בשביל מסך כזה טוב.

פורסם

הסגלגלות היא בעיה שקיימת גם בדגם הרחב ?

אפשר לדעת מאיפה קניתם את המסך (או שזה נגד החוקים או משהו?)?

פורסם

לפי מה שאמרו כאן ולא צריך ללכת רחוק בשביל זה ברחב זה פחות בולט אבל זו תופעה שמייצגת את סוג הפאנל הספציפי S-IPS ואם זה מופיע לך זו דווקא בדרך כלל בשורה טובה כמובן עד רמה מסויימת.

לגבי קניה נראה לי שכרגע נשארו יחידות אחרונות רק אצל נקסטופ (יבוא מקביל) ואצל TMS (דרך יבואן רשמי) מדובר על ה WFP את ה FP אמור להיות יותר קל להשיג

אצלי יש REV A05 והוא נורא סגול. קשה לי להאמין ש-REV A04 יכול להיות יותר סגול מזה, כי אם כן זה כבר יהיה מעצבן.

יכול להיות שיחד עם ההבדלים בגירסאות בנייכם יש גם הבדל בפאנל אולי?

פורסם

אתמול בדקתי את הענין במקרה.

ראיתי סרט חשוך, וזזתי הצידה לארון כדי להתלבש, קיצר מ45 ראו אצלי מצוין, היה די קשה להבחין בהילה סגולה, התסכלתי ב180 מעלות, ומה שמדהים הוא שהצבעים לא מתהפכים כלל ואפילו לא משתנים! אך מה שמפריע היא ההילה הסגולה העצבנית שמופיע בכזאת זווית.

בכל אופן שמתי לב שאם מדליקים מנורה מאחורה זה מטשטש את ההילה הסגולה ואת הזליגות בצדדים, הזמנתי את המוצר הבא (די יקר יחסית למה שהוא עושה) ואני אחבר אותו למסך ואכוון אותו לקיר מאחוריו, זה צריך לצאת טוב (ואולי אני אחבר את המאוורר ביומיום שיקרר את המסך, אבל אני לא רוצה שידחוף אבק בנוסף... אז נראה)

פורסם

אני קיבלתי את ה-2007FP שלי היום, וגם אצלי יש הילה סגולה, אבל רק בתמונות ממש כהות, וגם אחרי כמה זמן מתרגלים.

לא כ"כ נורא, במיוחד לא בשביל מסך כזה טוב.

שלום לך.

תגיד יש לך ריצדודים ברקעים שונים?

פורסם

לי יש.

ברקעים כהים במיוחד.

במסך הקודם זה היה נראה יותר, אבל אני זוכר שחיברתי למחשב אחר וזה הסתדר (בנוסף עכשיו סגרתי את הדלת של המארז וזה פחת, אז אני משוכנע שזה מהכרטיס)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים