עבור לתוכן

איטיות מחרידה בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב Firefox/2.0.0.14

לאחרונה שמתי לב שהדפדפן נוטה לעבוד ממש לאט,

ולהשתמש בכמות עצומה של זיכרון. כרגע למשל, עם שלוש חלוניות פתוחות, ובאף אחת מהן לא משהו מסובך מדי (YNET, גוגל וHW) הוא צורך

170,000 K, ואני לפעמים מוצא אותו עושה שימוש בלא פחות מ 540,000K .

לפעמים זה קורה אם אני משאיר אותו לבד פועל שעה, אני חוזר ומגלה שהוא תפח לממדי על.

מישהו יודע מה יכול לגרום לכך? לא זכור לי שבעבר היה לו קטע כזה, ואף תוכנה אחרת לא מתקרבת לעולם (כולל IE) לצריכת הזכרון הזו.

אולי אגב, זה קשור לאינטרקציה גרועה שלו עם אדובי רידר? כי לפעמים כשזה קורה גם האדובי עושה בעיות משלו (עוצר לי את כיבוי המחשב בכל מיני הודעות).

אשמח אם מישהו נתקל בתופעה, ופתר אותה.

פורסם

דווקא ynet זה אתר שמאוד מכביד על פיירפוקס. יצא לי פעם להשאיר אותו פתוח והוא פשוט התנפח ל-2 ג'יגה.

פורסם

תבדוק על דרך השלילה את התוספים ואת התוכנות הנלוות לדפדפן, תבטל או תקפיא משהו אחד כל פעם עד שתגלה מהי הבעיה. אני יכול להגיד לך שאצלי היום גיליתי שהפיירפוקס גוזל משאבים עצומים ואף המחשב שלי נתקע וכל זה בגלל תוכנת TEA TIMER שהיא תוכנת הגנה על מערכת ה-REGISTERY ואשר מגיעה יחד עםSPYBOT S&D (היא החליטה משום מה לתפוס לי 50 מגה בזכרון). ברגע שביטלתי אותה הכל חזר לתקינותו.

פורסם

אני משתמש ב Firefox/2.0.0.14

לאחרונה שמתי לב שהדפדפן נוטה לעבוד ממש לאט,

ולהשתמש בכמות עצומה של זיכרון. כרגע למשל, עם שלוש חלוניות פתוחות, ובאף אחת מהן לא משהו מסובך מדי (YNET, גוגל וHW) הוא צורך

170,000 K, ואני לפעמים מוצא אותו עושה שימוש בלא פחות מ 540,000K .

לפעמים זה קורה אם אני משאיר אותו לבד פועל שעה, אני חוזר ומגלה שהוא תפח לממדי על.

דווקא ynet זה אתר שמאוד מכביד על פיירפוקס. יצא לי פעם להשאיר אותו פתוח והוא פשוט התנפח ל-2 ג'יגה.

שאלה של נוב (כמו תמיד :)): איך יודעים כמה זיכרון צורך המחשב? האם הכוונה ל-page file? (לא שאני יודע מה זה אבל זה מה שכתוב במנהל המשימות...).אצלי זה מתנפח עם שימוש ממושך באימיול...

ועוד דבר,איך יודעים איזה יישום הוא זה שצורך את הזיכרון? :s05:

פורסם

מנהל המשימות > תהליכים.

העמודה של Mem Usage אומרת כמה זכרון תופס כל תהליך.

קצת יותר מדוייק להשתמש ב-Virtual Memory Size (אפשר להוסיף באמצעות View > Select Columns) כיוון שזה מראה גם את הזכרון הוירטואלי שהתכנית תופסת (כלומר כולל ה-pagefile).

פורסם

תודה יואב.תוכל להרחיב קמעה על ההבדל בין זיכרון רגיל לוירטואלי,(מה זה בעצם כל אחד),או שזאת שאלה שלא מתאימה לפורום הזה ::)

פורסם

זיכרון פיזי אתה מכיר (כרטיסי ראם למינהם).

זיכרון וירטואלי זה קובץ\מחיצה על ההרדיסק שנותן תוספת "נפח" לזיכרון הפיזי, החסרון המשמעותי הוא כמובן המהירויות גישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים