עבור לתוכן

בעיה בX1950, לאחר בירור + הצעות לפתרונות

Featured Replies

פורסם

הזמנתי X1950 פרו לפני כחודשיים, ולפעמים כשהייתי מריץ משחק היה מופיע לאחר מספר דקות מסך שחור עם No signal, והסאונד היה נתקע ולבסוף עוצר.

בכל מקרה כזה, הייתי צריך לעשות ריסטרט, שום דבר אחר לא היה עוזר. לאחרונה, הבעיה החמירה ולאחר 5 דקות במשחק המסך מופיע.

לאחר בירור אינטנסיבי, בדיקות ממטסט וכו' הגעתי למסקנה שהבעיה או בסדרת x1950 [בגלל בעיות חימום או משהו דומה] או בספק שלי XP480 של TT שכנראה מפיק רק 250W. הצעות? להחליף ספק? או לפנות לאחריות של הכרטיס? ואם כן, מה כבר יוכלו לעשות, שכן הבעיה שכיחה בדגם הזה?

פורסם

חביבי הספק שלך הוא 480W ומוציא בPEAK 410W אין לך מה לדאוג

כנראה שהכרטיס תקול

פורסם

הספק הזה נותן רק 17A במסילת ה-12V.

זה ממש חלש ובאמת יש ספקים של 400W שנותנים יותר.

יכול להיות שהבעיה בספק.

מנסיון שלי ספקים של TT הם דיי גרועים ומתבלים מהר יחסית.

פורסם

תנסה להריץ ATI TOOL

אם זה יקרוס לך, סימן שזה באמת הספק...

פורסם

אני עדיין מתקשה להאמין שזה הספק

כאמור לי יש ספק של חברה פחות איכותית לפי רבים EZCOOL 400W והוא מחזיק מערכת שכולה בC@

מעבד - מ2.3GHZ@2.8GHZ

זכרונות -667MHZ@990MHZ

כרטיס מסך - 600MHZ@825MHZ ליבה

800MHZx2@1000MHZx2

לכן אני מתקשה להאמין שהספק הוא הגורם :\

פורסם
  • מחבר

אני מריץ atitool בשביל להשאיר את הFAN על 100%, מזאת אומרת להריץ בשביל לבדוק אם קורס ? artifact scan?

ואם זה בגלל ההתחממות זה גם יקרוס, לא?

קראתי בכמה מקומות, כולם אומרים שלספק שלי יש 250-270W ???

באסה, אבל זה מה יש.. מה עושים?

-אגב, ניסיתי לשחק עם מזגן בחדר פועל במשך 20 דקות ולא עשה לי את הבעיה אפילו פעם אחת.

יצאתי לווינדוס, היה רשום 79 מעלות בATI TOOL. נניח וזה כן התחממות, מה כבר אפשר לעשות? :\

[על הספק עצמו רשום 400W, וXP480 כמספר מודל]

פורסם

אם זה היה הספק, כל עומס על הכרטיס מסך היה משבש את פעולת המחשב (כי הוא היה מושך יותר זרם מהספק)

כמו שראית זה לא קרס, אז הבעיה בכרטיס שמתחמם וגורם למערכת לקרוס... לפני שתתחיל לבזבז כסף עדיף תקרא מדריך על זרימת אויר נכונה במארז ותשפר את מה שיש לך כרגע.

לי יש כרטיס מקורר פסיבית(!), מארז עם 3 מאוררים של 120, אחד שמכניס אוויר ב 800RPM, אחד שמוציא של הספק 500-800RPM, ואחד שמוציא מול הגוף קרור של המעבד 800RPM, והכרטיס מסך מגיע ל 70 רק לאחר מאמץ מלא ביום חמסין.

וזה עוד בלי שאני מדליק את המאורר של המעבד, איתו זה נגיע ל 64 מקסימום.

פורסם
  • מחבר

הקטע שהמחשב הקודם שלי היה עם איזה 4-5 מאווררים הייתה לי סירקולציה אחלה וטמפ' [של המעבד לפחות] נמוכות ממש יחסית למעבד שנחשב למתחמם [AthlonXP]... והיה לו רעש של אפאצ'י :\

אבל אם זה בטוח זה אז אין מה לעשות.. אפשר לזרוק לי המלצות למאווררים טובים [ועדיף שקטים]?

ואני כנראה גם צריך לשים עוד מאוורר שיכניס.. הקדמי מכניס לתוך ההארדיסקים והאוויר שם די חם :\ רעיונות?

ותודה לכולם!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים