פורסם 2008 ביוני 417 שנים Soundgarden - Fell On Black Dayshttp://www.youtube.com/watch?v=yYjCSpHDdmgותגידו, כבר היה פה דיון על deezer (כמו שהיה פעם על stage6, pandora וכל מיני שירותים כאלה)?
פורסם 2008 ביוני 417 שנים אנשים שומעים מוזיקה איכותית D: -משמח לראותבגדול אני חורש עכשיו על The wacken carnage של Bloodbath שזה האלבום לייב שלהם מההופעה ב05' בוואקן.אה..הזמנתי את Watershed- Special edition - יגיע בשישי ;D
פורסם 2008 ביוני 417 שנים יובל המבולבל - בלון..חחח אממ שתי שירים מהאלבום החדש של Disturbed נתקעו לי ביומיים האחרונים בראש... זה דיי מעצבן...
פורסם 2008 ביוני 417 שנים חחח אממ שתי שירים מהאלבום החדש של Disturbed נתקעו לי ביומיים האחרונים בראש... זה דיי מעצבן...חילול הקודש. שירים של Disturbed לעולם לא יכולים להיות מעצבנים.
פורסם 2008 ביוני 417 שנים חילול הקודש. שירים של Disturbed לעולם לא יכולים להיות מעצבנים. אחרי שהם נטחנים במשך יומיים ולא יוצאים מהראש.. אתה לא יודעת כמה... אגב די אהבתי את האלבום החדש שלהם.. ממליץ
פורסם 2008 ביוני 417 שנים אני בדרך כלל לא אוהב לשמוע את אותו אלבום יותר מפעם בשבוע אבל אם כן אז סיכוי טוב שזה יהיה אופת'.לרוב אני הכי נהנה מ- Burden מהדיסק החדש (שיצא רשמית אתמול).חוץ מזה שמעתי היום את Gojira - From Mars to Sirius, איזה אלבום ענק.
פורסם 2008 ביוני 417 שנים יש כמהEye in the sky / Alan ParsonI get around/ Beach boyzאדם צובר זכרונות \ אברהם טל
פורסם 2008 ביוני 417 שנים האמת היא שאני לא ממש נדבקתי לשיר אחד ספציפי לאחרונה, אבל חברה שלי משמיעה לי כל הזמן את Three Doors Down - Kryptonite (שאני הכרתי לה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.