פורסם 2008 ביוני 317 שנים הצילו! מישהו השתלט לי על המסנג'ר, יכול להיות שעם MSN Freezer?אני לא יכול לאפס סיסמה, או להיכנס למייל שלי או למסנג'ר שלי.. מה לעשות??
פורסם 2008 ביוני 317 שנים שאלה טובה,שאתה מקבל אורחים שלא בא לך ,אז אתה מעיף אותם בסבלנות,בקיצור תעשה הכול מחדש
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר אתה רוצה להגיד לי שאין שום דרך להפוך את זה ולהחזיר את המצב לקדמותו?? :(
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחוק את המסנג'ר לגמרי,מה לא מובן פה+תתקין חדש+סיסמה חדשההאם במצב כזה ה"פורץ" לא יוכל ליצור קשר עם אנשי הקשר שלו כשהוא מתחזה לו?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים הוא כן.לפותח התראד- נסה לאפס סיסמא בעזרת הקישור "שכחתי סיסמא", אם זה לא יעזור, אפשר לומר שאתה בבעייה.פרז- אם אין לך מושג על מה אתה מדבר, אל תדבר.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר ניסיתי לאפס גם זה בלתי אפשרי, אני לא זוכר את התשובה לשאלה הסודית, אני גם לא מצליח להיכנס למייל כדי לקבל את מייל איפוס הסיסמה, מה אני עושה? זה מעגל שלא נפתר זה לא הגיוני, אני לא יכול לאפס ואני לא יכול להיכנס למייל וגם לא למסנג'ר. בא לי למות מכל הווינדווס לייב, ווינדוס ID, הוטמייל, MSN, פספורט וכל החרא הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.