עבור לתוכן

התנתקויות מהרשת ב-Edimax BR-6504N

Featured Replies

פורסם

זה אחד מהם (אתה יכול לעשות חיפוש בפורום בקישור, אם אמצא את השאר אעדכן כאן) -

http://forums.xsreviews.co.uk/showthread.php?t=3342

יש מספר שירשורים בעמוד הראשון של הפורום -

http://forums.xsreviews.co.uk/forumdisplay.php?f=58

מספר ישראלים מתלוננים שם...[br]פורסם בתאריך: 04-06-2008, 15:59:19

תוכל בבקשה לתת לי את הקישור לשירשורים המתארים את הבעיה?

הייתי אצל פיקוק והם החליפו לי לראוטר חדש. אני אבדוק בבית אם הבעיה נפתרה ובמידה ולא, אם גרסת הקושחה היא עד 1.35. אם כן אז אני מקים קול צעקה כנגד פיקוק שיספקו גרסת קושחה מתאימה לגרסה האחרונה.

עדכן אותנו, זה נושא מעניין לכל מי שיש את הראוטר או שוקל לרכוש אותו בארץ (אולי עדיף להוציא עוד כמה שקלים ולקנות את המקביל של LINKSYS)...

פורסם
  • מחבר

בינתיים לאחר כ-24 שעות של הפעלה הבעיה עוד לא חזרה.

פורסם

עשית איזשהו שינוי?-עידכון קושחה? החלפת מכשיר דרך פיקוק? או שללא כל "נגיעה" פתאום המכשיר הסתדר?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי קודם, הייתי אצל פיקוק והם החליפו לי את המכשיר לאחד אחר מאותו דגם.

בכל מקרה, גרסת הקושחה במכשיר היא 1.3 כשהגרסה העדכנית באתר של אדימקס היא 1.41. חבל רק שאי אפשר לעדכן את הקושחה.

שמתי לב גם למשהו מוזר. יש למכשיר יכולת UPNP. אבל משום מה ה-utorrent לא מצליח לפתוח אצלו פורטים מרחוק. לעומת הראוטר הישן של 3COM שברשותי אשר utorrent הסתדר איתו מצויין. כפתרון נאלצתי להגדיר port forwarding ידנית בשביל ה-utorrent. מה שגם לא היה קל עם הממשק המוזר שלו.

ה-IP של המחשב משתנה בכל חיבור ולכן ה-port forwarding לא נשאר עדכני. מה שאילץ אותי שוב להכניס ידנית את כתובת הMAC של המחשב בתור אחד עם IP קבוע. בראוטר הישן יכולתי פשוט עם checkbox ברשימת המחשבים המחוברים לסמן V ולהגיד שה-IP המסומן יהיה קבוע.

פורסם

אני מודיע מראש שלא קראתי את הלינקים שניתנו פה, אבל בכל מקרה, כמו שאמרתי בתחילת הדיון - הבעיה המתוארת היא בעיה פיזית/חשמלית בנתב. ניתוקים מהספק לא ילוו בדר"כ בהבהובים של כל הנוריות :P

spook, אם יש לך בעיות חשמל בבית הייתי שוקל לחבר את הנתב לUPS... בעצם זה תמיד רעיון לחבר אותו לUPS. לא כ"כ משתלם לחבר אותו לבד, אז אם אין לך למחשב תחבר את כולם יחד.

לגבי הUPNP, אני אישית ממליץ בכל לשון לא להשתמש בו. מילא שהוא מבטל את כל ההגנה שנתב מספק לך, הוא גם פתוח לכל מיני expoilt (תקן של מיקרוסופ, מה אתם מתפלאים...).

אני לא בקיא בממשק שלו, אבל בכל מקרה מה שעשית זאת הדרך הנכונה לעבוד - להכניס לו כתובת IP קבוע במנגנון הDHCP (ע"פ הMAC) ולפתוח פורטים ידנית.

פורסם

לי יש את אותה הבעיה בדיוק.

הראטור פשוט הולך לאיבוד לאחר מספר דקות (ביצוע PING אליו מראה שאין תגובה).

לגבי השידרוג firmware , אכן ממשק ה WEB אין אפשרות לבצע את השידרוג ,

אבל מהדיסק המצורף לרואטר ניתן בהחלט לשדרג לגירסאה 1.41 (לפחות כך זה מעדכן "שהשידרוג בוצע בהצלחה").

גם אני לאחר שיחה קצרה עם התמיכה הטכנית קיבלתי ראוטר חדש , אומנם אחלה שירות אבל תמוהה ביותר באיזו מהירות הם מוכנים להחליף אותו (לא בדקו אותו ישר אמרו לי בטלפון , תגיע לחנות ממנה קנית ותחליף אחד באחד).

את הרוטאר החדש עוד לא ניסיתי , הוא שוכב ארוז בקופסה כבר שבוע , מפחד לנסות אפילו.

בינתים הרשת עם הרוטאר הישן פעולת חלק ...אז למה להרוס (ולהתעצבן ?!? ).

אשמח לשמוע מעוד בעלי הרואטר הסורר הזה תגובות.

דרור.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי יש בדיוק אותו ראוטר, אומנם קיבלתי אותו והכל עבד כמו שצריך

לא הצלחתי לעדכן את הקושחה עד שראיתי את הפוסט להשתמש בCD,

זה אומר שהעדכון הושלם אבל בפרטים של הראוטר עדיין כתוב לי גירסה 1.3

פורסם

תחסוך מעצמך כאבי ראש-פשוט תתקשר לשירות ותבקש שיחליפו לך,לא תהיה בעיה עם זה(כפי שניתן לראות מכל הת'רד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים