פורסם 2008 ביוני 317 שנים ערב טוב לכולם אבא שלי הוא חובב רמקולים וותיק. בנה עשרות בצעירותו. בזמן האחרון הוא הזכיר רמקולים של פיליפס מלפני 30 שנה בערך הדגם של הרמקולים הוא AD5061/M מתוצרת פיליפס (התנגדות של 8 או 4 אום) רציתי לעשות לו הפתעה ולקנות לו כאלה אבל לא ממש מצאתי מאיפה פיליפס כבר הפסיקו לייצר רמקולים (לא משתלם, הסינים מייצרים ביותר זול) היבואן בארץ לא ממש הצליח לעזור בנושא אולי אתם תוכלו לעזור לי אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו את הרמקולים הנ"ל אם אתם יודעים על חנות שמוכרת כאלה רמקולים בארץ או בחו"ל אני אשמח אם תגידו ערן
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אפשר לבדוק לוחות יד שנייה. חנויות כמו פיוז ורדיו הכוכב. אם אתה כן רוצה להביא מחו"ל, אפשר לבדוק באיביי.Anatoli.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים סיכוי אפסי שתמצא את הדגם המדוייק. המלצה שלי חפש רמקולים ישנים-קלאסים אחרים. גם לי יש רמקולים ישנים (=1978), באמת שונה ממה שרץ עכשיו בשוק.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר אני עובר כרגע על לוחות יד שניה וגם מתקשר לחנויות מכל הארץכמובן שגם קניה בחו"ל זה אפשרות. הבעיה היא רק למצוא מי מוכר כאלה :s05:.אני לא מעונין בדגמים אחרים כי העניין זה הנוסטלגיה.התקווה שלי זה אנשי מקצוע שנמצאים בתחום הזה שנים ארוכות.מי שיכול להמליץ על בעל מקצוע וותיק (לא משנה מאיפה), אני אשמח.ערן :-*
פורסם 2008 ביוני 317 שנים כדאי להרים טלפון לרפי האוזמן http://www.rhausmann.co.il/index.php?act=aboutאם לא תמצא את הדגם המבוקש , אולי יהיה כדאי שתקנה ממנו איזה רמקול וינטאג'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.