עבור לתוכן

בעיה בXBOX360 בFULL HD

Featured Replies

פורסם

לאחרונה קניתי טלויזיה sharp 42" x20e ואני מחבר את הXBOX עם קבל component.

כשאני מדליק את הXBOX ונכנס להגדרות ובוחר 1080P רואים את המסך קטן ויש פסים שחורים , זה עובד טוב רק על 1080I.

על האריזה של הטלויזיה רשום שאפשר לראות ב1080P

מה הבעיה??

ומה ההבדל בין 1080P ל 1080I????

פורסם

קודם כל - טלוויזיה מעולה עם אחד הפאנלים והמעבדים גרפים היותר טובים שיש - תתחדש.

דבר שני , למה אתה לא משתמש בחיבור HDMI?

ליביו

פורסם

קומפוננט לא מסוגל להעביר 1080P.

אני מתפלא שהוא מעביר לך 1080I, הגבול שלו אמור להיות 720P.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ ככה אבל יש לי בקשה.

אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק

ה-1080I, 2080P וכו'.

מה זה אומר ומה יותר טוב?

תודה.

פורסם

קומפוננט לא מסוגל להעביר 1080P.

אני מתפלא שהוא מעביר לך 1080I, הגבול שלו אמור להיות 720P.

קומפוננט יעביר גם מעל ל1080p אבל חלק הטלביזיות לא תומכות בזה, כמו הLG של הבחור, היא תומכת ב1080p רק עם HDMI.

פורסם
  • מחבר

קודם כל - טלוויזיה מעולה עם אחד הפאנלים והמעבדים גרפים היותר טובים שיש - תתחדש.

דבר שני , למה אתה לא משתמש בחיבור HDMI?

ליביו

קודם כל תודה באמת טלויזיה מעולה ואיך אני יכול להחליף את הכבל של הXBOX צריך לקנות רק מחול לא???

פורסם

יש גם בארץ

פורסם

קודם כל תודה באמת טלויזיה מעולה ואיך אני יכול להחליף את הכבל של הXBOX צריך לקנות רק מחול לא???

יש לך XBOX עם HDMI בכלל?

פורסם

הבעיה היא לא בכבל אלא ביצרנים, רוב היצרנים מגבילים את ה 1080P לכבלי HDMI מאחר והם תומכים HDCP.

כבל HDMI אתה יכול לקנות בארץ, אפשר למצוא אותם בכל חור. (אלל תתפתה לקנות משהו ב 300 שקל, כבל טוב ב 100 ש"ח מקסימום יעשה את העבודה.

במידה ואין לך יציאת HDMI ב 360 אתה יכול להשתמש בכבל ה VGA שאפשר לקנות עבור ה 360, הוא ייתמוך ב 1080P. לפחות לפי ביקורת שראיתי ב PC MAG לפני שנה וחצי עם יציאת עדכון התוכנה שהוסיף תמיכה ב 1080P.

הסברים לגבי 1080P 1080I 720P וכו:

http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_television

פורסם

הסברים לגבי 1080P 1080I 720P וכו:

http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_television

תודה רבה.

אם כך הכל מובן.

אם כך ה-1080P הכי איכותי נכון להיום , כיוון

שזו "סריקה פרוגרסיבית" (Progressively scanned lines).

אני צודק? אם לא תקנו אותי.

פורסם

1080P הכי איכותי שזמין לצרכן היום, אבל JVC כבר בשלבים מאוחרים של פיתוח צ'יפ DILA למקרנים שיתמוך ב 4096P, ראיתי הדגמה של מקרן שמבוסס על הצ'יפ הזה, המידע מועבר מה SCALER למקרן עם 4 כבלי DVI (יש לסוני מקרן עם צ'יפ דומה שזמין כבר תקופה מסוימת, אבל איכות התמונה לא הרשימה בכלל)

בכל מקרה, זה כבר לא כל כך קשור לנושא.

פורסם
  • מחבר

לXBOX אין יציאת HDMI אז לקנות קבל VGA ??

ומאיפה אני יכול לקנות??

פורסם

אני לא חושב שיש משחק כלשהוא שבאמת משדר ברזולוציה של 1080P שהיא FULL HD, נכון להיום.

לכן, לפי דעתי, אין לך טעם בקניית כבל כל שהוא. אתה תשלם כסף בשביל משהו שלמעשה אתה לא תשתמש בו.

ובנימה אישית, FULL HD זה משהו שכרגע הוא לא יותר מאשר הייפ מכיוון שאין שימוש לרזולוציה הזאת חוץ מסרטים ספציפיים שמורידים מהאינטרנט (חס וחלילה להוריד ;) ) ובנוסף גם צריך נגן יעודי או מחשב חזק שמחובר לטלויזיה שינגן אותם.

אז תחבר את האיקס בוקס בכבל קומפוננט האיכותי שמגיע ביחד איתו ותהנה מהמשחקים על גבי המסך היוקרתי שלך.

תבלה...

פורסם

מזל טוב תהנה מהטוויזיה השווה שלך בזמן שאני משחק על טלויזיה מאפנה (:

פורסם

אני לא חושב שיש משחק כלשהוא שבאמת משדר ברזולוציה של 1080P שהיא FULL HD, נכון להיום.

לכן, לפי דעתי, אין לך טעם בקניית כבל כל שהוא. אתה תשלם כסף בשביל משהו שלמעשה אתה לא תשתמש בו.

ובנימה אישית, FULL HD זה משהו שכרגע הוא לא יותר מאשר הייפ מכיוון שאין שימוש לרזולוציה הזאת חוץ מסרטים ספציפיים שמורידים מהאינטרנט (חס וחלילה להוריד ;) ) ובנוסף גם צריך נגן יעודי או מחשב חזק שמחובר לטלויזיה שינגן אותם.

אז תחבר את האיקס בוקס בכבל קומפוננט האיכותי שמגיע ביחד איתו ותהנה מהמשחקים על גבי המסך היוקרתי שלך.

תבלה...

יש משחקי 1080P אבל רוב משחקי ה360\PS3 הם לא ב1080P

ובזה אתה צודק

אין סיבה להשקיע בכבל HDMI רק בגלל רזולוציה

אולי יש התרונות אחרים מכבל קומפוננט שבגלל זה HDMI עדיף

אבל כל עוד רוב המשחקים לא 1080P באמת הרזולוציה לא צריכה להיות הסיבה לקנות כבל כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים