עבור לתוכן

גיימרים בעלי מסכי LCD - למה להשקיע בעצם בכרטיס מסך חזק כל כך ?

Featured Replies

פורסם

סתם שאלה שתהיתי לגביה דיי הרבה .... :nixweiss:

הריי ידוע שהחיסרון הגדול ביותר במסכי LCD לגיימר זה רפרש רייט של 60 .וכמעט כולם עוברים למסכי LCD כיום (עד שיגיע הOLED ויושיע את כולנו אינשאאלה)

וידוע הרי שגיימר אמיתי לא מסוגל באמת לשחק כש V-SINC על OFF , משמע : כל עוד הכרטיס ייתן FPS גבווע גם יהיה 1000 FPS עדיין יהפוך ל --60--

אז למה בעצם אנשים בעלי מסך LCD מתפרעים עם כרטיסים של אלפי שקלים \ SLI ...כגון 9800GTX ...

3780 SLI

8800GT SLI

שלא נדבר על החדשים עכשיו שיוצאים אוטוטו GTX 260 280 ....4780 וכו' ?

אני אשמח לתגובות , סתם להאיר את עיניי ;D :xyxthumbs:

נ.ב כבר יש מידע לגבי בנצ'ים\מחיר ל 4850 ? בדילמה אם לקנות שבוע הבא 8800GTS G92 ב 990 ש"ח או לחכות עוד טיפה לעוד מבחני ביצועים

:nixweiss: ???

פורסם

אולי כי העין שלך לא רואה הבדל מ-60 תמונות בשניה ל-1000 ואפילו 4 מיליונים?

פורסם

בעיקר מפני שככול שהגרפיקה והפיזיקה במשחק ריאליסטית יותר, ככה צריך כרטיסים חזקים יותר ע"מ להגיע ל-60 הרץ.

לגבי אנשים שכל הזמן בתחרות "למי יש FPS גבוה יותר, אחרי ה-60 הרץ", משולים למדידה בשירותים "למי יש את הגדול ביותר", בסופו של דבר יהיה מנצח בתחרות אבל של כולם יעשה את העבודה בדיוק באותה המדה.

פורסם

אני אגיד לך למה- כי תמיד יהיה איזשהו קומץ משחקים שאתה חייב כרטיס מבהיל בעוצמתו בשביל להריץ.

לפני 3 שנים זה היה דום 3

היום זה קרייסיס

מחר- לך תדע.

הנקודה היא להצליח לשמור על קצב פריימים של 45 עד 60 שאתה יושב על ההגדרות הכי גבוהות ועם הכי הרבה פרטים שאפשר. מעל 60FPS באמת שאין טעם או הבדל בכלל.

פורסם

קשה לכרטיסים לעבוד ברזולוציה גבוהה שיש בLCD בגדלים של 22" ומעלה....

פורסם

יש אנשים שאני באמת מודה שזה מחלה... הם קונים כרטיס מסך חזק ורק יוצא כרטסי מסך יותר חזק הם קונים אותו...

אבל בעיקרון, קח לדוגמא את ה8800GT. ותיקח את המשחקים האחרונים שיצאו. לא בכולם הוא מקבל יותר מ60.... (בחלק כן ובחלק לא) (כמובן שזה גם תלוי ברזולוצייה)

ועוד נקודה-

כמו שאמרו אין הבדל בין 10000000000000000 ל60. אפילו גם ל40-30.

ולכן עדיף לקנות מסך LCD. שוק הLCD בישראל כבר גדול...

פורסם

אז למה תמיד אומרים לכבות את ה- VSYNC שמגביל את כמות הפריימים לקצב רענון המסך?

פורסם

כי מי שאומר לך את זה אהבל, בעיקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים