עבור לתוכן

תוכנית חודשית חדשה של ה PS3 - לקנייה מה PSN

Featured Replies

פורסם

http://blog.us.playstation.com/2008/06/03/introducing-qore-taking-you-behind-the-curtain-with-playstation/

פרק יעלה 3 דולר ומנוי שנתי (13 פרקים - לא יודע איך) יעלה 25 דולר.

פרק הבכורה יעלה ב-5 ביולי (יום חמישי - העדכון השבועי של החנות) ויכיל מידע על:

"SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation, Star Wars: The Force Unleashed, Secret Agent Clank, Soul Calibur 4 and Afro Samurai, as well as the latest Blu-ray Disc trailers, an exclusive SOCOM: Confrontation theme with an invitation to the SOCOM: Confrontation beta, art galleries and other surprises"

ורוניקה בלמונט תנחה

פורסם

אם זה יכלול רק כתבות פירסומיות ווידאוים זה נראה לי מגוכך לגמרי ואמור ליהיות בחינם כי זה אינטרס שלהם.

אם יש תוכן כמו תוספות למשחקים (דמויות מיוחדות , מפות וכו) אולי יש טעם.

ליביו

פורסם

נשמע נחמד, נחכה ונראה.

פורסם

ורוניקה בלמונט תנחה

אין לך מושג איזה פלאשבאק עצבני ל Castlevania נתת לי עכשיו

פורסם

בתשלום? הם רציניים? מי לעזעאל ישלם על תוכנית שמציגה משחקים?! שישלבו פירסומות, הרבה יותר יעיל מבחינתם.

אני אישית לא שוקל אפילו בצחוק להוריד כזה תוכן בתשלום...

פורסם
  • מחבר

זה צעד רע מאד לדעתי.

תיכף יהיו דמואים אקסקלוסיביים שיהיה אפשר להכנס אליהם רק דרך הקור הזה (מישהו אמר Home?)

פורסם

לפי מה שראיתי באתרים אחרים, מי שיירשם ל-QORE יוכל לקבל גישה למשחקים בשלב בטא לפני מנויים רגילים.

הנה מצאתי את המקור לדברים:

The "interactive online magazine" term that was first trademarked by Sony a few weeks ago seems to be a fitting description of the program slash show, which will provide subscribers with a monthly dose of "exclusive multimedia news, developer interviews, in-depth game previews and behind-the-scene looks at the hottest PLAYSTATION games," as well as special game demos, betas, add-ons and other interactive tidbits.

http://www.joystiq.com/2008/06/03/sony-introducing-monthly-qore-episodes-to-psn-on-june-5

פורסם
  • מחבר

בדיוק כמו ה XBOX Live Silver ו-Gold.

לא כיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים