עבור לתוכן

ה Dual Shock 3 הגיע :)

Featured Replies

פורסם

חברה שלי עכשיו התקשרה אלי ואמרה לי שהוא הגיע בדואר.

לקח לו שבוע וחצי. צ'יק צ'אק.

עכשיו רק נשאר לסיים את העבודה וללכת לשחק ראצ'ט (אני ממש קרוב לסוף המשחק לדעתי) כמו שאמורים לשחק אותו - עם רעידות!!! :jump:

ועכשיו שיש לי שלושה שלטים אפשר לשחק Calling All Cars בשלושה סוף סוף :)

אני רק מקווה שזה היה שווה את ה-57$ ששילמתי עליו :silly:

פורסם

אתמול הגיע אלי המטען סוללות שלי ביחד עם אמא שלי (כל המשפחה הקרובה שלי בארה"ב ) שבאה בעיקר לראות את בת שלי.

קניתי את ה Maha MH-C9000באתר הזה והוא גם עלה לי כ60 דולר. הסוללות שקניתי יגיעו עם אבא שלי היום או מחר(24 סוללות eneloop מסוג AA ועוד 8 מסוג AAA קראתי שהן מעולות ומחזיקות מטען הרבה זמןן).

בנתיים הטענתי סוללות ישנות כמו GP2100mah שהוא הצליח להטעין אותם רק ל1600 ואיזה בטריות 1600 ישנות שאבא שלי הביא לי שהוא הצליח לטעון ל1100. אני עכשיו בודק את ה1300MAH שנתנו ביצועים יותר סבירים(1100-1200 ) אבל הם לא סימו את כל התהליך (טעינה->פריקה מלאה ->טעינה) . יש לו גם מוד עבודה של break in שאמור לעזור לטעון סוללות עד הסוף אבל לוקח 16 שעות . ואפשר גם לטעון ולפרוק במחזוריות שאמור לעזור גם בנושא. חוץ מזה הוא גם טוען כל סוללה בנפרד אז אין בעיה של סוללות בלי בן זוג כמו במטענים הנפוצים בארץ.

אני גם רוצה לחזור הביתה ולשחק עם הצעצוע החדש שלי עוד קצת ואולי לקחת סוללות מהשלט של הwii ולעשות להם קצת התעללות. אני גם רוצה לבדוק כמה טובים המטענים שיש לי עכשיו על ידי טעינה בהם ואז פריקה במטען המשוכלל ;D

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא ראיתי מישהו שכ"כ מתלהב ממטען סוללות :)

פורסם

לגמרי :o

פורסם

חחחחח xD

אני מחכה לשמוע איך השלט ;)

מן הסתם הוא יותר כבד מה SIXAXIS, האם זה מורגש/מפריע?

פורסם

כשתגדלו וימעס לכם ממשחקי טלויזיה תחפשו צעצועים יקרים אחרים ;) . אותי די עצבן שיש לי סוללות נטענות בשלשות ,שהמטענים בארץ גרועים ושחודשיים אחרי שאני מטעין את הסוללות ולא משתמש בהן אני צריך לטעון אותן מחדש. וחוץ מזה אני קניתי את המטען והסוללות לפני חודשיים.

אז מה ההבדל בין ה dual shock 2 לdual shock 3 ? לפי מה שהבנתי אפשר לחבר DS2 לPS3 עם מתאם...

לפי מה שקראתי הוא אוכל בטריה פי 10 יותר מהר מהsix axis ולפי מה שראיתי יש לו סוללת lithium ion או lithium polymer נטען בUSB כנראה. אומרים שיש לו את כל היכולות של ה 6axis.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל?

ובכן, ה Sixaxis והעובדה שהוא אלחוטי :)

אני גם מת להגיע הביתה ולשחק קצת ראצ'ט

פורסם

מזל טוב!!! :xyxthumbs:

פורסם

חחחחח xD

אני מחכה לשמוע איך השלט ;)

מן הסתם הוא יותר כבד מה SIXAXIS, האם זה מורגש/מפריע?

מורגש בהחלט, מפריע בכלל לא, זה יותר נוח לשחק ככה מאשר עם נוצה אלקטרונית.

השלט sixaxis שלי יושב בצד , אני לא נוגע בו בכלל.

פורסם

לא הייתי אומר פי 10 מבחינת הבדלים , אבל בהחלט באיזור הפי 2.

שווה מאוד בהתחשב בזה שלא מתעסקים עם סוללות והן ליתיום פולימר (כמו הIPHONE :) ופרויקטים חדשים בתחום מכוניות חשמליות)

בקשר למשקל , עכשיו הוא שוקל כמו שלט PS2 DUAL SHOCK.

ליביו

פורסם

בקשר למשקל , עכשיו הוא שוקל כמו שלט PS2 DUAL SHOCK.

עם הרטט זה עדיין שוקל פחות מ-DS2.

הוא שוקל בטיפה יותר מה-SIXAXIS.

שיחקתי אצל חבר שלי לכן אני יודע.

פורסם
  • מחבר

הראמבל עובד והראמבל נהדר :)

בהתחלה כשחיברתי בדיוק הייתי על מסך של קלאנק ומסתבר שבו אין ראמבל.

רק שאני לא ידעתי את זה :).

נלחצתי וחצי שעה חיפשתי באינטרנט איך מאפשרים את הראמבל... כבר התבעסתי לגמרי וויתרתי על כל העניין...

אבל שכחתי שאני עדיין משחק איתו. ואז עברתי לשחק עם ראצ'ט ופתאום השלט רועד לי בידיים!

איזה כיף! ככה משחקים ראצ'ט! כל ירייה שאני יורה! כל פגיעה שאני חוטף! יו יו :)

ידעתי שהיה שווה לחכות קצת ולא לרוץ לסוף המשחק עד שיהיה את הראמבל :)!

פורסם

הייתי רוצה שנינטנדו כבר יוציאו שלטים אם סוללות ליתיום פולימר

מאוד מעצבן שנגמרות הסוללות יחסית מהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים