עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חיבור המחשב לטלוויזיה - עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה?

1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE.

2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך.

אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב.

עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי.

* יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב.

* כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב התמונה יצאה מאיפוס וחזרתי לנקודת ההתחלה. כמובן שאני לא יכול לחבר גם מסך, כי אחרת לא עשיתי כלום (המסך שיך למחשב נוסף - לצרכי עבודה)

* ניסיתי גם לחבר באמצעות מתאם בין S-video - SCART

* פעם (לפני כמה שנים - באמת) חיברתי את הטלויזיה וגם השתמשתי בדרייברים של ATI שם מחשב "זיהה" מסך אחד כטלויזיה. היום, ניסיתי להתקין דרייברים של איי.ט.איי אאני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה לא צלחה (יש לי ווינדוס אקספי, SP3). הדרייברים מוגדרים אוטומטית ומזוהים אוטומטית.

מה אפשר לעשות?

ישלמישהו מושג היכן הכשל? מה לבדוק?

פורסם

אתה מחבר גם ממיר של הוט במקרה?

פורסם
  • מחבר

יש לי ממיר של הוט, מחובר בד"כ לטלויזיה, אבל לא לאותה כניסה כמובן (יש לי 3 כניסות AV בטלויזיה. 2 SCART. חיבור נוסף הוא RCA וידאו ואודיו בנוסף לSvideo = זה בעצם AV-3)

לא הבנתי את הקשר של שאלתך לבעיה שלי - לכן אפרט יותר בנושא. אין לי כרטיס טלויזיה במחשב. המחשב מחובר רק לטלויזיה ולא מקבל שידור מהממיר. הממיר מחובר ישירות לטלויזיה. לאחר כמה נסיונות כושלים ניתקתי את כל החיבורים לטלויזיה (ממיר, דיוידי) וחיברתי רק את המחשב. גם לא עזר

יש לך רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

תעבור על האשכול הזה

היתה לי את אותה בעיה בערך

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317545.0

עריכה:

עכשיו שמתי לב לזה:

לאחר כמה נסיונות כושלים ניתקתי את כל החיבורים לטלויזיה (ממיר, דיוידי) וחיברתי רק את המחשב. גם לא עזר

יש לך רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

אז אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה

חשבתי שזו הבעיה של האיזולטור

אם תצליח להשיג תשים...להזיק זה לא יזיק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.