פורסם 2008 ביוני 317 שנים כל פעם שאני מפעיל את המחשב , או דברים מסויימים הוא מראה לי חלון כזה בצורת מלבן שכתוב:The instruction at "0x77128c0" referenced memory at "0x771248c0" . The Memory could not be "read".Click on OK to terminate the program.מה זה? בעיה עם הזיכרון או משו?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים די ברור שאחת מתוכניות הנטענות עם אתחול המחשב היא הבעייתית !כדי לאתר אותה, נסה לראות מה התוכניות הנטענות עם אתחול המחשב - למשל אם מעה"פ XP - הרץ MSConfigראה תמונה מצורפת - משם אתה יכול לנטרל תוכניות ולראות מי מהם היא הבעיתית...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 417 שנים מחבר הורדתי את הוי בכל מה שהיה משו עם RUNDLL , ועכשיו הוא מראה משו אחר, יעני גם אתו ה0x77218.... כל זה , רק שעכשיו זה כבר מראה לי במקום RUNDLL32.EXE משו אחר , ACRORD32.EXE תראו בעצמכם: למטה המלבן זו השגיאה , וMSConfig מעל זה , אחרי כל הV שכבר הורדתי מRUNDLL , כמו שאמרתי בהתחלה ^ אגב ב MSConfig יש איזה 3 V בRNDLL32 שלבד חזרו , אחרי שכבר הורדתי אותם משם, משום מה...
פורסם 2008 ביוני 417 שנים זה acrobat reader.אם כל זה אני ממליץ לך לבצע סריקה מלאה עם אנטיוירוס ואנטיספיי מעודכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.