עבור לתוכן

המלצה למסך 22 אינץ' רחב עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להחליף את ה19 CRT המתיישן שלי במשהו חדש... כיוון שאני לא מעודכן כבר בהרבה דברים בקשורים למחשבים

איזה דגם מומלץ למסך 22 אינץ' רחב שהוא יחסית דגם חדש ולא שהוא שכבר מתחיל להתיישן.

ראיתי שיש למשל את הSamsung SyncMaster 226BW אבל נראה שהדגם בן שנה וחצי כבר פלוס מינוס.

ויש את הLG L226WTQ שגם בטווח מחירים אבל אני לא יודע עד כמה LG טובים היום... לי יש CRT של LG והוא היה מהדגמים האחרונים

שלהם שהיו נחשבים טובים מאז שמעתי הרבה דברים גרועים עליהם.

תודה

נ.ב אלה מסכי TN? יש סיבה להשקיע מעבר ל2000 שקל?

פורסם

נ.ב אלה מסכי TN? יש סיבה להשקיע מעבר ל2000 שקל?

לא, ות'כלס גם לא מעבר ל-1500.

פורסם

ראיתי שיש למשל את הSamsung SyncMaster 226BW אבל נראה שהדגם בן שנה וחצי כבר פלוס מינוס.

לפני הכל, תדע שאני נוב לגמרי במסכי LCD :P.

אני מתכנן לקנות את הדגם הנ"ל השבוע, ואפשר להשיג אותו בקלות ב-1500 שקלים עם אחריות יבואן רשמי.

לגביי האיכות, אני מבסס את הדעה שלי על שימוש קצר של כמה שעות אצל חבר, שיש לו שלושה מסכים מהדגם הנ"ל.

מבחינת סרטים, זה ממש תענוג! האיכות מעולה וממש כיף בגלל הרוחב והגודל של המסך.

מבחינת משחקים, לא ניסיתי FPS, רק את המשחק World of warcraft שדורש זמן תגובה פחות מהיר. בוא נגיד שאחרי ששיחקתי במשחק על המסך הזה, הפסקתי לשחק בו בבית על המסך המעפן שיש לי, עד שאני אקנה את אותו הדגם :nixweiss:.

אם אתה לא מחפש את הטופ שבטופ כמוני, עם תקציב מוגבל ומוכן להסתפק במסך שהוא סבבה אז תלך עם ה-226BW. לא יודע עד כמה זה משנה שהוא ישן מבחינת שנת ייצור, בכל זאת הוא עדיין מעולה לפי דעתי.

לא יודע להגיד מה החסרונות שלו, כי אין לי עם מה להשוות (עבדתי רק על מסכי CRT עד עכשיו).

פורסם

לא, ות'כלס גם לא מעבר ל-1500.

על החלק הראשון של השאלה התשובה היא כן,כל מסכי ה 22 אינץ בארץ הם עם פאנל TN

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני ילך על הLG מהדגם היותר חדש נדמה לי קוראים לו משהו 227WT או משהו כזה... סך הכל ממה שראיתי באינטרנט הוא קיבל ביקורות טובות וזה מספיק מבחינתי... אני לא משחק כמעט ככה שגם זה כבר שולי לחלוטין, העיקר זה מסמכים, אינטרנט וסרטים וסדרות.

פורסם

malcolmx9

לפני הכל, תדע שאני נוב לגמרי במסכי LCD :P.

אני מתכנן לקנות את הדגם הנ"ל השבוע, ואפשר להשיג אותו בקלות ב-1500 שקלים עם אחריות יבואן רשמי.

לגביי האיכות, אני מבסס את הדעה שלי על שימוש קצר של כמה שעות אצל חבר, שיש לו שלושה מסכים מהדגם הנ"ל.

מבחינת סרטים, זה ממש תענוג! האיכות מעולה וממש כיף בגלל הרוחב והגודל של המסך.

מבחינת משחקים, לא ניסיתי FPS, רק את המשחק World of warcraft שדורש זמן תגובה פחות מהיר. בוא נגיד שאחרי ששיחקתי במשחק על המסך הזה, הפסקתי לשחק בו בבית על המסך המעפן שיש לי, עד שאני אקנה את אותו הדגם :nixweiss:.

אם אתה לא מחפש את הטופ שבטופ כמוני, עם תקציב מוגבל ומוכן להסתפק במסך שהוא סבבה אז תלך עם ה-226BW. לא יודע עד כמה זה משנה שהוא ישן מבחינת שנת ייצור, בכל זאת הוא עדיין מעולה לפי דעתי.

לא יודע להגיד מה החסרונות שלו, כי אין לי עם מה להשוות (עבדתי רק על מסכי CRT עד עכשיו).

מה לגבי 2243BW אף על פי שהוא 5MS?

פורסם

יש הודעה נפרדת שלי, שם ביקשתי עצה לגביי המסך הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים