פורסם 2008 ביוני 217 שנים החלטתי לקנות XBOX360 גרסאת PREMIUM.המחירים בחנויות הם דומים ועצרתי על 3 והם GAMESTATION ENJOYSTICK ו PLAYBOX.השאלה היא עם מישהו מכם רכש אי פעם בהם , ויכול להמליץ או להפך? ולמה?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מכיוון שהמכשירים זהים כל מה שנותר לי להמליץ לך לפיו הוא הניסיון הטוב מאוד שירותית שלי עם ENJOYSTICK לעומת הבינוני למדי בגיימסטיישן.כמובן , אל תשכך לוודא שזו גירסא חדשה , עם HDMI וספק כח 175W (מופיע על המדבקה שבתחתית העטיפה) ושמסופקת אחריות של שנה על המכשיר.ליביו
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר 2liviurתודה על תגובה המהירה.ולגבי הקניה עצמה , אני צריך לבדוק שמכשיר עם HDMI , על הקופסה רשום שהו 175W ועל הספק , שהו מעיד על FALCON , נכון?ועוד שאלה הגויסטיק האל-חוטי בא עם סוללות או בטריה משלו?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים אכן.הג'ויסטיק האלחוטי משתמש בבטריות רגילות (וכמובן שאפשר להשתמש בנטענות).הקיט של הBATTERY PACK של מייקרוסופט הוא כולה 2 בטריות נטענות מחוברות (ויקרות ונחותות על פני בטריות שאתה יכול לקנות בעצמך רבעייה עם מטען).ליביו
פורסם 2008 ביוני 417 שנים אגב אישית הייתי ממליץ לך להוסיף קצת כסף ולחבר את המכשיר לליב כי זה חלק משמעותי מהקונסולה ולכל המשחקים המובילים הוים יש גם מולטיפלייר מעולה שאסור לפספס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.