עבור לתוכן

ps3 או xbox360

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות xbox360 או ps3 ככל הנראה מ-ebay.

מה לדעתכם יותר ממולץ היום? מבחינת גרפיקה,מבחינת משחקים,ומכל הבחינות בעצם?

איזה משחקים יותר יקרים? איפה יש יותר משחקים טובים?

אם אני מזמין מחו'ל האם יהיו בעיות תאימות עם משחקים בארץ כמו עם המכשירים הקודמים? או שכבר אין הבדל?

כל מה שאתם יכולים להוסיף אני ישמח

תודה

פורסם

אממ ולמה לכתוב כאן ולא בפורום קונסולות?

פורסם

מבחינת תאימות משחקים לPS3 אין בעיה לנגן משחקים ממדינות אחרות (למיטב הבנתי). לגבי XBOX אני לא יודע.

מבחינת היצע משחקים - אני מציע שתבדוק אתרי משחקים, יש שם עמודים ספציפיים לכל קונסולה.

פורסם

היה כבר דיון על זה אתה יכול לבדוק אותו

מבחינת תאימות יש באקס בוקס משחקים שהם פתוחים לכל האזורים ומשחקים שהם לא בפי אס כל המשחקים מתאימים לכל האזורים

פורסם

כרגע מבחינת הציע משחקים יש הרבה יותר (כרגע) ב XBOX

PS3 אין עוד הרבה משחקים כי הוא עוד חדש

אבל גרפיקה ומשחקים איכותיים זה כמובן PS3

יקח קצת זמן עד שיהיה הציע משחקים גבוה ל-PS3

וגם מבחינה טכנית אם זה איכות חומרים וכו' עדיף PS3

גם למשל יש בעיה חימום בXBOX שלא ממש ניפתרה

פורסם

אני מצטער לעכזב אותך רן ולנפץ לך את החלון אבל

הבדלים משמעותיים בגרפיקה כרגע אין

משחקים איכותיים נכון שיש אבל משחקים איכותיים יש לשתי הקונסולות

מבחינה תכנית עוד פעם זה לא כזה משנה חוץ מהכונן הקשיח והבלו ריי

הבעיית חימום באקס בוקס אמנם לא נפתרה אבל כלך עוד אתה מקפיד לקנות את הדגם החדש אין לך מה לדאוג (ובו לא נשכח שגם לפי אס 3 יש תבעיות שלו)

פורסם

גרפיקה ומשחקים איכותיים זה לא ממש PS3 נכון לעכשיו. כמעט כל משחק שיצא לשתי הקונסולות רץ טוב ויפה יותר דווקא על ה X360..

לכל קונסולה יש את היתרונות ואת החסרונות שלה ועד כמה שאני יודע בעית החימום של ה X360 תוקנה בגרסאות החדשות של המכשיר..

ל X360 יש יותר משחקים ורובם נראים טוב יותר אבל ל PS3 יש כונן BLUE-RAY שניצח את ה HD-DVD בקרב על הפורמט העתידי של הסרטים..

יש לכאן ולכאן כל מיני יתרונות וחסרונות בין עם בעדיפות של שלטים או שקט/רעש מהמכשיר..

כמובן שיש גם נושא קריאת הדיסקים המגובים שקיים ב X360 ולא קיים נכון להיום ב PS3..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים