פורסם 2008 ביוני 217 שנים תודה לעונים...אלפא היא הזווית בין שיפע המשטח לאופק[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 217 שנים אתה ניגש במקרה מחרתיים לבגרות בפיזיקה? (מכניקה)כי חיכוך ירד במיקוד וגם התנועה על המישור המשופע אם אני לא טועה
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר לא ניגש לבגרות והגעתי לתשובה ממש דומה למה שבספר רק שבמקום חמישית כפול ביטוי ארוך יצא לי חצי כפול אותו ביטוי ארוך
פורסם 2008 ביוני 217 שנים אממ, לי יצא: a = 1/3 * g(tgα - μ/cosα +1) אגב, מה עם הפתרון של השאלה הקודמת?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים יצא 0.2g(2-sina-Mjucosa)ואתה השאלה הקודמת עזבתי היא פשוט קשה מדימצאתי שתי טעויות שהיו לי קודם ועכשיו יצא לי:1/3 * g(2 - sina - ucosa)נראה לי קצת לא הגיוני שהתאוצה תלוייה במסה (ומה זה בכלל j? טעות הקלדה?). אתה בטוח שהתשובה הזאת נכונה?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר ככה Mju זה מיו באנגליתוגם אצלי המסה לא תלויה במהירות (הM שם זה חלק מה MJU)ואיך יצא לך שליש?E=סיגמאEf(b)=mamg-T=mam(g-a)=TEf(a,y)=0mgCos(a)=NEf(a,x)=m2a2T-(mgSina+MjuN)=m2a2m(g-a)-(mgSina+MjumgCosa)=m2a2mg-2a-mgSina-Mjumgcosa=m2a4a=g(2-sina-Mjucosa)a=g(2-sina-Mjucosa)/4אנחנו רוצים את תאוצת הגוף A ומכיוון שיש שני חוטים שמושכים אותו אז הוא מאיץ פי 2 מהר יותר מגוך B2a=>a*ba*=g(2-sina-Mjucosa)/2
פורסם 2008 ביוני 317 שנים זה לא תרגיל לבגרות (למרות שזו הכנה לא רעה בשבילי). ככה Mju זה מיו באנגלית וגם אצלי המסה לא תלויה במהירות (הM שם זה חלק מה MJU) ואיך יצא לך שליש? E=סיגמא Ef(b)=ma mg-T=ma m(g-a)=T Ef(a' date='y)=0 [b']mgCos(a)=N Ef(a,x)=m2a 2T-(mgSina+MjuN)=m2a 2m(g-a)-(mgSina+MjumgCosa)=m2a 2mg-2a-mgSina-Mjumgcosa=m2a 4a=g(2-sina-Mjucosa) a=g(2-sina-Mjucosa)/4 אנחנו רוצים את תאוצת הגוף A ומכיוון שיש שני חוטים שמושכים אותו אז הוא מאיץ פי 2 מהר יותר מגוך B 2a=>a*b a*=g(2-sina-Mjucosa)/2 אופס :-X, הנחתי שהתאוצה שווה בשניהם. יש לך טעות חישוב ב 2mg-2a-mgSina-Mjumgcosa=m2a 4a=g(2-sina-Mjucosa) (חוץ מזה ששחכת את ה m ב 2a) התאוצה של B צריכה ליהיות פי שתיים מ-A כי על כל מרחק שA עובר החבל משני צדיה של הגלגלת (השמאלית) יתארך באותו מרחק, לכן גוף B יעבור פי שתיים מרחק (הסבר לא הכי מובן, אבל שיהיה ). בכל מקרה, עכשיו המספרים מסתדרים לי: F(B) = Mg - T F(A) = 2T - MgSinα - μN = 2T - MgSinα - μMgCosα a(B) = 2 * a(A) || V (Mg - T) / M = 2 * (2T - MgSinα - μMgCosα) / M Mg - T = 4T - 2MgSinα - 2μMgCosα T = 1/5 * Mg (1 + 2Sinα + 2μCosα) || V a(B) = (Mg - 1/5 * Mg (1 + 2Sinα + 2μCosα) ) / M = g - 1/5 * g (1 + 2Sinα + 2μCosα) = g (1 - 1/5 - 2/5 * Sinα - 2/5 * μCosα) = g (4/5 - 2/5 * Sinα - 2/5 * μCosα) = 2/5 * g (2 - Sinα - μCosα) a(A) = 2/5 * g (2 - Sinα - μCosα) / 2 = 1/5 * g (2 - Sinα - μCosα) Q.E.D.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים סבבה תודה!מאיפה אני יכול לקחת מתכונות (כמובן מהאינטרנט) יש אתרים מסויימים?? סיימתי כבר שני ספרי מיקוד (אחד של רכס ואחד של אנקורי)עריכה:לא משנה מצאתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.