עבור לתוכן

8800GT או 9600GT

Featured Replies

פורסם

אני מתווכח עם אחי אז תעזרו לי להצטדיק תעצמי ולנצח

אז ככה

יש את הכרטיסים 8800 ו9600

אני אומר לו שה8800GT יותר טוב מה9600 בכמה פריימים ונותן איכויות יותר טובות במשחקים

הוא אומר ההיפך והוא אומר שיש לו ליבה יותר חדשה(ולזה אני מסכים איתו),אבל הוא בצעם שיפור של ה8600 אז הוא פחות טוב

ומה אתם אומרים?

ועוד משהו 8800 ו9800:האם הם באותה רמה?אם אני עושה ל8800GT OC כמו שצריך אני מגיע לרמה של ה9800?

פורסם

ה8800GT יותר חזק מה9600GT.

ה9600 בא בשביל לסגור את הפער שהיה בין ה8600 לבין ה8800 (הפער היה גדול מדיי) וכיום יצא גם הכרטיס 8800GS\9600GSO...

פורסם

קודם כל, אני מציע שתערוך את שורת הנושא בשאלה כך שתתן מידע אודות השאלה שלך, או שאנשים פשוט לא יכנסו.

לשאלתך: מבחינת ביצועים, ה8800GT (הגרסה הרגילה של ה512MB) מוביל בהפרש ניכר על ה9600GT לפי כל באנצמארק שאפשר למצוא באינטרנט. לגבי סדרות, מה שחברך אומר בערך הפוך מהאמת: הספרה הראשונה בשם הכרטיס מציינת משהו בסגנון "דור" ואילו השניה מייצגת את ה"סדרה". בצורה כזו, ה9600 הוא המשך של סדרת הX600, אליה משתייך גם ה8600. במילים אחרות, המיקום של ה9600 ב"דור" 9 יחסית לשאר הקבוצה זהה פחות או יותר למיקומו של ה8600 ב"דור" 8 (נאמר באופן כללי, כי זה היה נכון לדגמי ה6,7,8 ודווקא ה9600 מתבלט לטובה באופן יחסי). בדרך כלל, הבדל לכאן או לכאן בסדרה (הספרה השנייה) יותר משמעותי מההבדל ב"דור" (הספרה הראשונה).

הדבר די דומה למספור הדגמים של יצרני רכב מסויימים. רצוי לציין, כי היצרנים (והמשווקים) מתייחסים דווקא לספרה הראשונה בתור ה"סדרה", וכך הכרטיסים שיש היום בשוק ממויינים לסדרה 7, סדרה 8 וסדרה 9, לפי הגדרתם, אך התאור הזה מבלבל כי הוא אינו מתאר נכונה את הסידור לפי ביצועים של הכרטיסים.

ה9800 מהווה בעצם שיפור של ה8800, עם תדרים גבוהים יותר וכמה שיידרים נוספים (128 לעומת 112). ההבדל בינהם קטן יותר מההבדל בין ה8800GT ל8800GTS מהדור הקודם, מה שמראה (שוב) עד כמה המספור של הדגמים מבלבל. עם OC ל8800GT הפער ביניהם מצטמצם לאזור ה5%-10%, עדיין לטובת ה9800. מבחינה כלכלית, ה8800 הוא עדיין הכדאי ביותר מבחינת יחס עלות\תועלת, כשהבא אחריו הוא ה8800GTS G92 בהנחה שאתה קונה אותו באזור ה1200ש"ח (ויש כאלה).

פורסם
  • מחבר

אז אחלה זה מה שאני אומר לו שה8800GT היום הוא עדיןי מאוד כדאי ומריץ משחקים בצורה מעולה

טוב יש' לי אותו כבר כמה ימים אז אני יודע חח ויש לי מחשב ככ חזק שאני לא אצטרך משחב חדש במשך 5-6 שנים אני מקווה מאוד

איך אפשר לעשות OC ולהיות בטוח שאני עושה את זה טוב?

וגם בלי OC הוא טוב?

פורסם

טוב מכיוון שאתה לא טורח לשנות את נושא הדיון ראה אותו כנעול

ננעל

עריכה :

פותח הדיון שנה את הכותרת בבקשה

פורסם
  • מחבר

הכותרת שונתה ונערכה

האם עכשיו תוכלו לענות לי על השאלה ששאלתי לפני שהגיע ההודעה של מנהל הפורום על הנעילה?

דא מה ההבדל בין ה8800GT ל8800GTS?האם זה הבדל כזה רציני?במשחקים ההבדלים מורגשים?

פורסם
ויש לי מחשב ככ חזק שאני לא אצטרך משחב חדש במשך 5-6 שנים אני מקווה מאוד

מצטער להגיד לך אבל אתה חי באשלייה...

גם אם תקנה מחשב ב100K המחשב לא יחזיק לך כל כך הרבה שנים. הטכנו' רצה היום....

בין הGT לGTS (כמובן שאני מדבר רק על G92) יש הבדל של כ16 אחוז לטובת הGTS.

אבל אם אתה שואל בגלל שאתה רוצה להחליף אז עזוב. יש לך את ה8800GT והוא מספיק. ואם אתה מעוניין לשדרג לאחד הכרטיסים, אז יוצאים כרטיסים חדשים שווה לחכות (אם התקציב שלך הוא באיזור הGTS\GT)

קשה לי לכוון את התגובה שלי כיוון שלא אמרת מה יש לך או מה אתה מעוניין לקנות אם בכלל....

OC-

אתה יכול לקנות גירסה עם OC שבא מהמפעל. כמובן שאתה יכול לעשות לבד אבל אתה צריך שיהיה טמפ' טובות לOC וכו'. ואם אתה רוצה לעשות אז פנה לפורום אוברקלוקינג בשביל לקבל יותר מידע ובשביל שיעזרו לך. יש להם ניסיוןבזה הרבה יותר משלי יש.

פורסם
  • מחבר

אז ככה

יש לי כבר מחשב עם ה8800GT מחשב חזק מאוד חדש והכל הוא בסדר גמור...רק אני רוצה לדעת מה ההבדל בין ה8800GT לGTS?בכמה פריימים ההבדל הזה בא לידי ביטוי?

ומה לגבי 9600GT?ה8800 חזק יותר מה9600GT?

אזד אם ככה למה עשו את ה9600GT?הוא מריץ משחקים?

פורסם

לא תמיד יוצרים כרטיסים בשביל שיהיה הכי טובים. הרי יש כרטיסים של MID END וLOW END.

היה במזנו פער עצום בין ה8600GT לבין ה8800GT. גם במחיר וגם בביצועים. ולכן יצא ה9600GT וה9600GSO\8800GS כדי לצמצם את הפער וכדי להגיע ליותר אנשים בשוק.

ה8800GT יותר חזק מה9600GT אבל חלש יותר מהGTS.

את האחוזים כבר אמרתי בהודעה הקודמת שלי... (שוב, האחוזים זה בקירוב)

אם את הסתם שואל סבבה. אם אתה שואל בשביל לקנות אז לא שווה לך לשדרג את הGT שיש לך.

פורסם
  • מחבר

מבחינת האיכויות,ה8800GT וה800GTS שניהם נמצאים על משחבים חזקים מאוד,שניהם יתנו את אותה האיכות באותו משחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים