פורסם 2008 ביוני 117 שנים יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?
פורסם 2008 ביוני 117 שנים קודם כל תשנה את הכותרת , לי זה עלה במיוט לחודש בדיוק על כותרת כזאת ,בגלל זה אני ממשתמש אחר.. ניסית להסיר את האנטיוירוס?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים לי זה עלה במיוט לחודש בדיוק על כותרת כזאת ,בגלל זה אני ממשתמש אחר.. הורחקת לצמיתות על משתמש כפול. כולל המשתמש המקורי.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר קודם כל תודה לכל מי שניסה לעזורזה לא עניין של קבצים מוסתרים רגילים. כי אצלי מוגדר להציג את הקבצים המוסתרים. הבעיה היא שהתוכנה FOLDER LOCK מצפינה תיקייה בשם מסויים והאנטי וירוס שינה לה את השם ועכשיו אני לא מצליח להחזיר אותה עם התוכנה. האם שחזור המערכת יועיל?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים קודם כל תודה לכל מי שניסה לעזורזה לא עניין של קבצים מוסתרים רגילים. כי אצלי מוגדר להציג את הקבצים המוסתרים. הבעיה היא שהתוכנה FOLDER LOCK מצפינה תיקייה בשם מסויים והאנטי וירוס שינה לה את השם ועכשיו אני לא מצליח להחזיר אותה עם התוכנה. האם שחזור המערכת יועיל?נסה שחזור מערכת...ושנה את הכותרת
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר שחזור המערכת לא מצליח. אולי מישהו מכיר איזה תוכנה שמראה קבצים מוסתרים והוצפנו ע"י תוכנה מהסוג הזה?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים תקשיב, אתה לא מתרכז בפתרונות שנותנים לך!!!שחזור מערכת שלא עובד: בפעם הרביעית היום, תבחר נקודה אחרת וזה כן יעבוד ואם לא אז אחרת עד שזה יעבוד!!!ותנסה להסיר את התוכנה שמסתירה לך את הקבצים, ואז תרד ההצפנה והקבצים יהפכו לגלויים.ותודיע לגבי כל אחד מהניסיונות מה קורה.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר תודה לכולם. הסתדרתי!העתקי את כל הקבצים למקום אחר ע"י עבודה בסביבת DOS !
פורסם 2008 ביוני 217 שנים את הקבצים המוסתרים אתה יכול לראות?אם כן, שנה להם את השמות לשמות המקוריים שלהם, ונסה לפתוח אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.