עבור לתוכן

מבקש עזרה בפתיחת קבצים מוסתרים

Featured Replies

פורסם

יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008

הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?

פורסם

קודם כל תשנה את הכותרת , לי זה עלה במיוט לחודש בדיוק על כותרת כזאת ,בגלל זה אני ממשתמש אחר.. :(

ניסית להסיר את האנטיוירוס?

פורסם

באקספלורר, כלים > אפשרות תיקייה > תצוגה > הצג קבצים ותיקיות מוסתרים...

פורסם

הועבר לפורום תוכנה

פורסם

לי זה עלה במיוט לחודש בדיוק על כותרת כזאת ,בגלל זה אני ממשתמש אחר.. :(

הורחקת לצמיתות על משתמש כפול. כולל המשתמש המקורי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכל מי שניסה לעזור

זה לא עניין של קבצים מוסתרים רגילים. כי אצלי מוגדר להציג את הקבצים המוסתרים. הבעיה היא שהתוכנה FOLDER LOCK מצפינה תיקייה בשם מסויים והאנטי וירוס שינה לה את השם ועכשיו אני לא מצליח להחזיר אותה עם התוכנה. האם שחזור המערכת יועיל?

פורסם

תסיר את התוכנה שמסתירה את הקבצים.

פורסם

קודם כל תודה לכל מי שניסה לעזור

זה לא עניין של קבצים מוסתרים רגילים. כי אצלי מוגדר להציג את הקבצים המוסתרים. הבעיה היא שהתוכנה FOLDER LOCK מצפינה תיקייה בשם מסויים והאנטי וירוס שינה לה את השם ועכשיו אני לא מצליח להחזיר אותה עם התוכנה. האם שחזור המערכת יועיל?

נסה שחזור מערכת...

ושנה את הכותרת

פורסם
  • מחבר

שחזור המערכת לא מצליח. אולי מישהו מכיר איזה תוכנה שמראה קבצים מוסתרים והוצפנו ע"י תוכנה מהסוג הזה?

פורסם

תקשיב, אתה לא מתרכז בפתרונות שנותנים לך!!!

שחזור מערכת שלא עובד: בפעם הרביעית היום, תבחר נקודה אחרת וזה כן יעבוד ואם לא אז אחרת עד שזה יעבוד!!!

ותנסה להסיר את התוכנה שמסתירה לך את הקבצים, ואז תרד ההצפנה והקבצים יהפכו לגלויים.

ותודיע לגבי כל אחד מהניסיונות מה קורה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם. הסתדרתי!

העתקי את כל הקבצים למקום אחר ע"י עבודה בסביבת DOS !

פורסם

את הקבצים המוסתרים אתה יכול לראות?

אם כן, שנה להם את השמות לשמות המקוריים שלהם, ונסה לפתוח אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים