עבור לתוכן

האם הקב"א שלי טוב או לא טוב?

Featured Replies

פורסם

אני נותן כבוד גדול לממר"ם אבל נשבר הזובי מכל מעפן שלומד מחשבים ויש לו ציונים טובים יקחו אותו ליחידות הכי טובות בלה בלה בלה

אנשים לא מבינים שהם לא שולטים על זה מה שהצבא יתן להם לבחור זה מה שהם ילכו

למרות זה נכון אבל הצבא מנסה להתחשב בצורכי המלש"ב ולעתים אף משבץ אותו ביחידה שהוא רצה

זה שיש כאלה שאוהבים מחשבים ורוצים להתקבל לממר"ם יופי להם, למה לא? אם הם רוצים לבריאות

רובם יתאכזבו וילכו ליחדיות אחרות, אז מה אכפת לך? כל אחד חי את החיים שלו ואם תחיה את שלך תאמין

לי רק תרוויח.

• תגובות 65
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל מה להתווכח, גם ככה לא יקחו לממר"ם מישהו שלא רוצה.

TaZoK, תאמין לי שאתה רוצה קב"א גבוה, וזה בא ממישהו שלא רוצה ממר"ם.

פורסם

יכול להיות שאני טועה בקשר למיונים ביום סיירות, אבל אני יודע די בוודאות שעם פרופיל 82 לא מתקבלים למטכ"ל, גם אם עברת את הגיבוש (השיטה הצבאית המתוחכמת פועלת כך שהמבדקים הרפואיים ליחידות העלית מתקיימים רק לאחר הגיבושים) הקבלה למטכ"ל לא מובטחת.

חבר שלי היה כבר במבדקים והוא התקבל למסלול, מה אתה חושב? היו נותנים לו לעשות גיבוש קורע אם הפרופיל שלו מלכתחילה לא מתאים? :AR15:

בקשר לקב"א 54+, אתה טועה; לחבר שלי יש קב"א 53 והוא הגיע לגיבוש מטכ"ל.

יכול להיות שאני טועה, ויכול להיות שחבר שלך על תקן 'חריג' והוא אפילו לא יודע את זה... :P

עריכה:

אגב TAZOK, אם תבוא עם הגישה הזאת לצבא, בכל מקום שתיפול אתה תסבול וקשה, אנשים לא אוהבים שמזלזלים בהם(במיוחד לא המפקדים), ככה שכדאי לך לשנות ת'גישה ומהר!

פורסם

אל תקווה ליותר מדי.

אני עם קב"א של קצונה ופרופיל 72 ולא נתנו לי ללכת לממר"ם או לשלום דבר.

אז עשיתי יג' בהנדסת תכנה ומשם שולחים למבחנים של ממר"ם. זו הדרך היחידה למי שיש פרופיל גבוהה

פורסם

חבר שלי היה כבר במבדקים והוא התקבל למסלול, מה אתה חושב? היו נותנים לו לעשות גיבוש קורע אם הפרופיל שלו מלכתחילה לא מתאים? :AR15:

בהחלט.

השנה היו כאלו שעברו את הגיבוש ונפסלו רק לאחר מכן, במבדקים הרפואיים.

פורסם

בהחלט.

השנה היו כאלו שעברו את הגיבוש ונפסלו רק לאחר מכן, במבדקים הרפואיים.

אוי...יש הבדל בין המבדקים הרפואיים שעורכים למתגבשים, ולבין מבדקים שעורכים בלשכת הגיוס על מנת לקבוע פרופיל.

אני חושש שלא הבנת אותי נכון, בקיצור, הוא הגיע עם פרופיל 82 ליום סיירות, קיבל מטכ"ל, עבר פסיכולוג, עבר גיבוש, עבר בדיקות רפואיות והתקבל למסלול.

אלו שעברו את הגיבוש ונפסלו רק במבדקים הרפואיים יכולים להיות גם בעלי פרופיל 97, ואין שום קשר בין הפרופיל לבין הבדיקות הרפואיות שנערכות שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים