עבור לתוכן

האם הקב"א שלי טוב או לא טוב?

Featured Replies

פורסם

זאת לא הכוונה שלי,הכוונה שלי שגיבוש זה דבר שעושים בשביל להתקבל ליחידה או למקום כל שהו.

המסלול זה "הפעילות השוטפת" במקום מסויים בזמן מוגדר~ (עד לפני האינתיפדה)

"המסלול" הוא הכשרת הלוחם ביחידה הוא משרת. ברוב היחידות המובחרות אורכו 20 חודשים, בשלדג 24.

מסלול נחשב כאתגר מאוד קשה, פי כמה מהגיבוש ובסופו אתה זוכה לסיכת לוחם וסטטוס לוחם.

• תגובות 65
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי שאלה...

האם יש תפקיד מחשבים בצבא שהוא לא תיכנות ?!

משהו עם חומרה או רשתות ? כי אני פשוט שונא תיכנות...

מפעיל מחשב גדול. לא צריך לא י"ג ולא י"ד, שנה קבע.

פורסם

וואו! הרבה שטויות נזרקו לאוויר פה..כמה תיקונים(שוב!):

מי שמגיע ליום סיירות מתמיין לכל הסיירות והיחידות המוצעות, חבר שלי עשה גיבוש מטכ"ל לא מזמן והוא פרופיל 82, וגם חבר של אבא שלי מעביר ימי סיירות בווינגייט אמר שמתייחסים לכל אחד שמגיע ליום סיירות באופן שווה מבחינה בריאותית(מבחינת אינטיליגנציה זה כבר משהו אחר...)

עוד משהו, מטכ"ל מקבלים אנשים לגיבוש אנשים בעלי קב"א של 54+ בלבד.בדוק.

יכול להיות שאני טועה בקשר למיונים ביום סיירות, אבל אני יודע די בוודאות שעם פרופיל 82 לא מתקבלים למטכ"ל, גם אם עברת את הגיבוש (השיטה הצבאית המתוחכמת פועלת כך שהמבדקים הרפואיים ליחידות העלית מתקיימים רק לאחר הגיבושים) הקבלה למטכ"ל לא מובטחת.

בקשר לקב"א 54+, אתה טועה; לחבר שלי יש קב"א 53 והוא הגיע לגיבוש מטכ"ל.

פורסם

אתה טועה. אמנם צנחנים נחשב התנדבותי, אבל גולני ממש לא, היא נחשבת כחטיבת חי"ר כמו כל החילות, וניתן להתגייס אליה בצורה רגילה לגמרי.

ממר"מ ושאר מקצועות המחשב והמודעין דורשים קב"א של 54 ומעלה, אם אתה בכל זאת רוצה להגיש מועמדות, כדאי לך להתחיל לנדנד ללשכת הגיוס, כי אחרת, הם לא יפזלו לכיוונך.

תגדיר לנדנד....

איך ניתן לברר קב"א?

פורסם

לומדים את זה כמעט בכול מקום אם עדין לא קיבלת צו ראשון תודיע שתגיע לצבא אם לא תודיע עכשיו שאתה ממשיך ללמוד הרשמה ללימודים תוכל לעשות כמעט בכול מכללה התאריך הכי כדאי הוא לפני חודש אפריל... ואני ממליץ על אורט...

לא עדיף כבר ללכת למקום יותר רציני כמו הטכניון?

פורסם

לא עדיף כבר ללכת למקום יותר רציני כמו הטכניון?

אפשר אבל הטכניון הוא לתואר ראשון אם הוא רוצה תואר ראשון שילך לשם....

פורסם

איך אני מברר מה הקב"א שלי?

פורסם

אתה לא אמור לדעת את הקב"א שלך בעקרון... זה שלאנשים יש קשרים עם אנשים בעלי גישה ל"מסופון" ומשיגים את המידע הזה בצורה לא חוקית, זה כבר סרט אחר.

מה שכן, אתה יכול לשער את קבוצת האיכות שלך באמצעות התפקידים שמוצעים לך במנילה.

פורסם

אממ, מי שיש לו גישה, מוזמן לשלוח לי הודעה:)

פורסם

אם שלחו לי הזמנה מפרויקט "ברקים" זה טוב,לא?

מה זה אומר על הקב"א

(דרך אגב ויתרתי שלא מרצון, הפסיכו שלי לא מספיק גבוה)

פורסם

בונא אני ממש לא יודע מה הקב"ה שלי אבל אני בטוח שהוא נמוך

אינשלה אם יש אלוהים שאני יהיה ש"ג בקירייה עזבו אותי מכל החרא של המחשבים עם כל החסרי חיים פה שלא ראו ציצים בחיים שלהם שהולכים ליחידות האלה איזה אנשים מגעילים

אם אני לא יכול קרבי אני לא ילך ליחידה של חננות.... מקסימום מודיעין.....

פורסם

בונא אני ממש לא יודע מה הקב"ה שלי אבל אני בטוח שהוא נמוך

אינשלה אם יש אלוהים שאני יהיה ש"ג בקירייה עזבו אותי מכל החרא של המחשבים עם כל החסרי חיים פה שלא ראו ציצים בחיים שלהם שהולכים ליחידות האלה איזה אנשים מגעילים

אם אני לא יכול קרבי אני לא ילך ליחידה של חננות.... מקסימום מודיעין.....

אתה צודק

אנשים כמוך צריכים ללכת לקרבי

פורסם

אתה לא מכיר אותי

אבל עם אנשים כמו שהולכים לשם זה האנשים הכי מגעילים שיש כל אלה שלומדים במגמות מחשבים המעפנות וחושבים שישר לוקחים אותם לתלפיות אנשים מעפנים

אני מעדיף לעשות צבא כמו שצבא צריך להיות..... בגלל בעיות גב אני לא יכול אבל ממר"ם זה היחידה הכי גרועה בצה"ל האנשים שאתה פוגש שם פשוט פחד

פורסם

אתה לא מכיר אותי

אבל עם אנשים כמו שהולכים לשם זה האנשים הכי מגעילים שיש כל אלה שלומדים במגמות מחשבים המעפנות וחושבים שישר לוקחים אותם לתלפיות אנשים מעפנים

אני מעדיף לעשות צבא כמו שצבא צריך להיות..... בגלל בעיות גב אני לא יכול אבל ממר"ם זה היחידה הכי גרועה בצה"ל האנשים שאתה פוגש שם פשוט פחד

עצם זה שאתה יורד על האנשים פה וקורא להם חננות, חסרי חיים ועוד ירקות מראה על הרמה שלך

אתה מכיר אותם אישית?

כל אחד תורם לצבא בתחום שבו הוא הכי טוב ושהוא הכי אוהב- חלק הולכים לקרבי כי הם מרגישים כך

וחלק הולכים למודיעין ולממר"ם. אני מכיר אנשים משני הסוגים ואני לא יכול להגיד על אף אחד משני הקבוצות

משהו רע לזכותם. דרך אגב ללא מודיעין וממר"ם כל הקרביים לא היו מקבלים כל כך הרבה מידע על ערבים ופיגועים מתוכננים

אז אך תזלזל. תן כבוד לאנשים

פורסם

אני נותן כבוד גדול לממר"ם אבל נשבר הזובי מכל מעפן שלומד מחשבים ויש לו ציונים טובים יקחו אותו ליחידות הכי טובות בלה בלה בלה

אנשים לא מבינים שהם לא שולטים על זה מה שהצבא יתן להם לבחור זה מה שהם ילכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים