עבור לתוכן

רוצה ללמוד שפה בקיץ, לאן לפנות?

Featured Replies

פורסם

בניגוד לסינית? :P

אבל יכול להיות שאתה צודק, ואני בא משפה שבא יש את הקונספט הזה, ואין לי איתו בעיות... אני גרמנית לא למדתי, אבל מתכנן...

נושא טיפה שונה- אני מת על שפות, אם היה לי זמן הייתי יושב ולומד אותם כל החיים. יש דרך לעשות מזה כסף חוץ מתרגום? או ללמוד משהו באוניברטיסה? linguistics או משהו?

• תגובות 62
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

CTYL

Ha CTYLE

IIOD CTYLOM[br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 20:25:18

בניגוד לסינית? :P

אבל יכול להיות שאתה צודק, ואני בא משפה שבא יש את הקונספט הזה, ואין לי איתו בעיות... אני גרמנית לא למדתי, אבל מתכנן...

נושא טיפה שונה- אני מת על שפות, אם היה לי זמן הייתי יושב ולומד אותם כל החיים. יש דרך לעשות מזה כסף חוץ מתרגום? או ללמוד משהו באוניברטיסה? linguistics או משהו?

אני חשבתי על לנגויסטיקה אבל הלכתי על רפואה...פשוט עקב הביקוש.

פורסם

קשה לי כדובר שזו שפת האם שלו, להגיד אם היא קשה או לא. אני יודע שזה לא *ממש* קשה, ואפשרי ללמוד, אני הכרתי כמה ישראלים שדיברו רוסית שוטף(חוץ מהמבטא...אוי המבטא). דווקא חבל שאתה לא רוצה גרמנית. זה נותן לך גרמנית,הולנדית,בסיס טוב לדנית\שוודית,נורוגית. או, בלי ללמוד שפות אחרות, שפה שמדוברת ב3 ארצות(גרמניה,אוסטריה, שוויץ).

רוסית תוכל להשתמש ברוסיה, אוקראינה, וכמעט כל מדינה שהייתה תחת שלטון סובייטי :P

וגם באיטליה

פורסם

אני לא יודע בן כמה, אבל אם יש לך זמן תסע לפני הצבא (או אחרי הצבא אם אתה חייל) לטיול תרמילאים בסין לאיזה שנה. אני בטוח שבסין יש מקומות יפים לא פחות מאלו שיש בדרום אמריקה ושהיא לא פחות מעניינת מהודו. זה גם יהיה די יחודי, כי כולם נוסעים לדרום אמריקה או להודו. העלות היא בטח נמוכה מאוד ויש המון עשרות ערים גדולות בגודל של ניו-יורק, לונדון או טוקיו (בנוסף לשנחאי, הונג-קונג ובייג'ין) עם אטרקציות, מבנים ופסטיבלים יחודיים ויש גם המון איזורים כפריים, עמקים ואגמים, יערות פראיים, מקדשים עתיקים ועוד. מה שהכי חשוב - אחרי שתשמע כל יום במשך חודשים סינית אתה תבין הרבה יותר טוב את הדיקציה, הסלנג ותדע לדבר בצורה בסיסית פלוס בסינית (ואולי גם תוכל לקחת שיעורים פרטיים באיזו עיר ממישהו שיודע גם אנגלית ב-20 שקל לשיעור). גם תהנה וגם תלמד. ללמוד ככה שפה סתם גם יכול להיות קצת משעמם.

פורסם

CTYL

Ha CTYLE

IIOD CTYLOM[br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 20:25:18

לא הבנתי את זה

אתה יכול לרשום בבקשה ברוסית?

פורסם

Стул.

На Стуле

Под Стулом

.Меняется окончание

בסדר?

פורסם

כן.

לזה אתה קורא cases? סבבה.

זה פשוט עניין דקדוקי בשפה הרוסית, אני בתור רוסי לא רואה משהו מיוחד [וקשה] בזה,

אבל שוב, זו שפת האם שלי ולכן זו דעה מאוד לא אובייקטיבית.

פורסם

למרות שאני יודע את הקיסיס האלה שוטף, ואני אומר את זה בטבעיות, אני די מבין את הקושי ללמוד את זה.

ללמוד מתי הפועל אמור להשתנות וכו', כאילו מה החוקיות של הדבר?

פורסם

http://translate.google.com/translate_t?sl=sv&tl=en

פיקה, נירא לי דור צודק, פירשתי תמשפט משבדית לאנגלית וזה לא נתן משפט הגיוני.

כי שוודית רחוקה שנות אור מלהיות פינית, ואין לשפות האלו אפילו מילה אחת משותפת :kopfpatsch:

פורסם

משום מה זכרתי שכתבתה שוודית, בכל מקרה, גם פינית לאנגלית לא מעלה משפט הגיוני או קרוב למה שאמרתה.

פורסם

אין שום מילון פינית לאנגלית שפועל כמו שצריך.

(זה בנוסף לעובדה שאני לא פוסל שאייתתי לא נכון, אני אשאל שוב ואעדכן הערב)

בגלל שמילים במשפט מקבלות משמעות בהתאם להקשר במשפט, אין שום מילון שיכול לתרגם לך את זה אפילו בצורה קרובה למדויקת

נסה לקחת משפט קיים מאתר כלשהו, נסה לתרגם אותו, אתה תראה שזה לא עובד.

פורסם

על מה אתה מדבר?

nazgol עושה את העבודה כמו שצריך :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בן כמה, אבל אם יש לך זמן תסע לפני הצבא (או אחרי הצבא אם אתה חייל) לטיול תרמילאים בסין לאיזה שנה. אני בטוח שבסין יש מקומות יפים לא פחות מאלו שיש בדרום אמריקה ושהיא לא פחות מעניינת מהודו. זה גם יהיה די יחודי, כי כולם נוסעים לדרום אמריקה או להודו. העלות היא בטח נמוכה מאוד ויש המון עשרות ערים גדולות בגודל של ניו-יורק, לונדון או טוקיו (בנוסף לשנחאי, הונג-קונג ובייג'ין) עם אטרקציות, מבנים ופסטיבלים יחודיים ויש גם המון איזורים כפריים, עמקים ואגמים, יערות פראיים, מקדשים עתיקים ועוד. מה שהכי חשוב - אחרי שתשמע כל יום במשך חודשים סינית אתה תבין הרבה יותר טוב את הדיקציה, הסלנג ותדע לדבר בצורה בסיסית פלוס בסינית (ואולי גם תוכל לקחת שיעורים פרטיים באיזו עיר ממישהו שיודע גם אנגלית ב-20 שקל לשיעור). גם תהנה וגם תלמד. ללמוד ככה שפה סתם גם יכול להיות קצת משעמם.

אני בן 16... אז עד טיול אחרי צבא יש זמן.... (במיוחד אם נצליח להתקבל לתלפיות)

בקיצור אנשים, חשבתי למצוא איזה בצפר לשפות, ולהתחיל ללמוד עד הצבא, הקטע שאני לא מוצא...

פורסם

אין שום מילון פינית לאנגלית שפועל כמו שצריך.

(זה בנוסף לעובדה שאני לא פוסל שאייתתי לא נכון, אני אשאל שוב ואעדכן הערב)

בגלל שמילים במשפט מקבלות משמעות בהתאם להקשר במשפט, אין שום מילון שיכול לתרגם לך את זה אפילו בצורה קרובה למדויקת

נסה לקחת משפט קיים מאתר כלשהו, נסה לתרגם אותו, אתה תראה שזה לא עובד.

מהאתר הזה http://www.uratie.fi/uratie/registration.jsf

טקסט בפינית

Syöttämällä tälle lomakkeelle tarvittavat tiedot rekisteröidyt Uratie.fi:n työnhakijapalveluiden käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksesi on sama kuin sähköpostiosoitteesi. Vastaukset jättämääsi CV:hen ja tilaamaasi vahtipalveluun tulevat tällä kaavakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lähetettyäsi kaavakkeen saat välittömästi sähköpostitse varmistuspyynnön rekisteröitymisestäsi. Mikäli sähköpostiisi tuleva vahvistuslinkki ei toimi, vahvistamme rekisteröitymisen vuorokauden kuluessa ja lähetämme asiasta tiedon sähköpostiisi. Sen jälkeen voit kirjautua sisään Uratien verkkopalveluun työnhakijana

טקסט באנגלית

Selecting a form that the information necessary to sign up Uratie.fi's työnhakijapalveluiden user. Your username is the same as your e-mail address. The answers to applications submitted by the CV of GDP, and by subscribing to alert service that will form the mail address. Lähetettyäsi form you will receive immediate e-mail varmistuspyynnön registering. If our e-mail from the verification does not work, to confirm the registration days and send the information in your inbox. Then you can log in to Urat network service as seeking employmen

לא מושלם אבל יחסית מתרגם כמה מילים

לעומת המשפט שאתה הבאת שאין בו שום מילה שיוצאת הגיונית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים