עבור לתוכן

רוצה ללמוד שפה בקיץ, לאן לפנות?

Featured Replies

פורסם

יפנית יותר פשוטה מסינית?

אני לא חושב שיש כאן את העניין של "קשה יותר, קשה פחות".

הכול עניין של תירגול ומוטיבציה.

• תגובות 62
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאאא. וויטנמית זה התשובה הנכונה, אבל הוא התכוון לפינית נראה לי. זה נאצי רצח.

bullseye

סינית ופינית, 2 השפות הקשות ביותר בעולם, רשמית.

אני לא חושב שיש כאן את העניין של "קשה יותר, קשה פחות".

הכול עניין של תירגול ומוטיבציה.

טעות

תרגול ומוטיבציה זה חשוב, אבל בהחלט יש את העניין של "קשה יותר, קשה פחות".

יפנית היא שפה עם זרימה מסוימת, חוקים מסוימים (לא הרבה) והגדרה ספציפית של איך כל אות נשמעת.

סינית זה בלאגן אחד גדול שמערב הכל.

אז כן, בהחלט, סינית הרבה יותר קשה מיפנית, זה לא עניין אישי או של מוטיבציה- זה עניין עובדתי.

פורסם

bullseye

סינית ופינית, 2 השפות הקשות ביותר בעולם, רשמית.טעות

תרגול ומוטיבציה זה חשוב, אבל בהחלט יש את העניין של "קשה יותר, קשה פחות".

יפנית היא שפה עם זרימה מסוימת, חוקים מסוימים (לא הרבה) והגדרה ספציפית של איך כל אות נשמעת.

סינית זה בלאגן אחד גדול שמערב הכל.

אז כן, בהחלט, סינית הרבה יותר קשה מיפנית, זה לא עניין אישי או של מוטיבציה- זה עניין עובדתי.

יכול להיות שאתה צודק (אני מעולם לא ניסיתי ללמוד סינית או התעניינתי בדקדוק הסיני).

אבל!

בתור אחד שקורא 5 שפות (דובר 4), אני מאמין שתירגול ומוטיבציה הם בהחלט החלק המשמעותי ביותר בלימוד כל שפה.

פורסם

יש מצב למקור על פינית? אני יודע שהיא שפה קשה, אבל אני לא יודע לגבי רשמית הכי קשה.

אגב, גם סינית ויפנית לא באותה קבוצת שפות. קבוצות שפות זה עסק די נוח לדעת מה יהיה לך קל ללמוד.

גוסטי, כן, גם אני דובר 4, אבל בהחלט יש אלמנט של שפה קלה וקשה. בטח, תשקיע, תלמד, אבל בסופו של דבר יש סיבה למה ללמוד ספרדית הרבה יותר קל מסינית.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני יודע רוסית שוטף ;D

עכשיו הגיע הזמן לסינית

פורסם

אני יכול ללמד אותך.

אני כבר יודע להגיד כובע בסינית (בושי) :cool2:

תכלס לא רואה סיבה אמיתית שתלך לבזבז זמן וכסף בחופש הגדול בשביל ללמוד שפה שאתה לא באמת צריך :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תיכננתי לעבוד.

אבל בסוף אני צריך לעשות מחויבות אישית,אולי לעשות שוב מגן בהסטוריה,ואני רוצה ללמוד נגינה ולפתח תגוף, אז לעבודה לא יהיה לי זמן

אז אמרתי בוא נלמד גם סינית ככה בקטנה ;D

פורסם

שוב,

העניין של "קשה יותר קל יותר" הינו יחסי.

ספרדית אכן תהיה קלה יותר למי שדובר/מכיר שפות המשתיכות לאותה קבוצה, הדבר גם-כן תקף לגבי סינית.

אם הבדיקות של "קושי" של שפות נערכו ע"י כך, שנתנו לשני אנשים ללמוד סינית וספרדית בעלי רקע אפסי בשפות המשתייכות לסינית

וספרדית, ובאמת אותם שני אנשים נתקלו בקשיים רבים יותר בלמידת סינית, מכן ניתן כנראה להסיק שסינית אכן קשה יותר.

נ.ב -

בפינית יש את עניין ה "CASES", דבר הקיים בגרמנית ורוסית.

בגרמנית יש 4, ברוסית 6 (מדובר בשפות קשות ביותר)...בפינית יש 16! כנראה שפינית היא אכן שפה שמסובך ללמוד..

פורסם

אני יכול ללמד אותך.

אני כבר יודע להגיד כובע בסינית (בושי) :cool2:

מיידל'ע, זה ביפנית.

פורסם

מה זאת אומרת cases?

פורסם

מה זאת אומרת cases?

במידה ואתה לא דובר רוסית/גרמנית היה קצת קשה להסביר (בעברית ואנגלית אין את זה).

במידה ואתה כן, ברוסית קוראים לכול הנושא: Падежи

בגרמנית אם אני לא טועה "Infinitiv".

פורסם

סבבה [אני רוסי] ;)

פורסם

אין לי פה רוסית לכתוב איתה, אבל, אתה מתכוון לכל השינויים במילה בהתאם תפקיד שלה במשפט? ukraina- v ukrainU, ukranie?

או שלא הבנתי?

פורסם

אין לי פה רוסית לכתוב איתה, אבל, אתה מתכוון לכל השינויים במילה בהתאם תפקיד שלה במשפט? ukraina- v ukrainU, ukranie?

או שלא הבנתי?

אתה הבנת אותי מעולה.

פורסם

מיידל'ע, זה ביפנית.

כנראה שעד היום אני לא מבדיל בין יפנים וסינים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים