עבור לתוכן

XP 64 BIT OR 32 BIT

Featured Replies

פורסם

אני יכול להתקין XP 32 BIT על מחשבי DUO החדשים?

למה משמש 64 BIT?

בתודה מראש

פורסם

ודאי שאתה יכול. כל מעבד 64 כיום תומך לאחור ל-32 ביט.

הסיבה העיקרית להתקין XP 64 היא במקרה שיש לך 4gb של זכרון (או יותר), כי מערכת של 32bit לא יכולה לנצל את הכל.

לפרטים נוספים, יש דיון סטיקי בפורום חלונות.

פורסם

מועבר לפורום וינדוס

האמת שאני גם עם 4 גיגה לא הייתי מתקין 64 ביט, ההבדל של החצי גיגה בינהם לא כזה משמעותי לדעתי.

רק אם אתה צריך נפח גבוה מאוד (8 גיגה ראם) או שיש לך ישום 64 ביט שאתה צריך תמיכה מלאה בשבילו, אז כבר עדיף להתקין ויסטה 64 על אקס.פי 64.

פורסם

ממש לא ממולץ להתקין 64X מניסיון.... אתה תדפוק את הראש אחר כך כמוני... דרייברים שונים בעיות תמיכה מוזרות.....

אל תעשה את הטעות שאני עשיתי (חחחח אני יודע שזה נשמע דרמטי אבל זה ממש רציני!-צריך להרחיק כל משתמש אפשרי מהמערכת הזאת!).... אם כבר אתה ממש רוצה תתקין גם וגם... ואל תעשה צעד שיחייב אותך לעבוד על 64X

פורסם

אם אתה מחליט להתקין מערכת הפעלה שהיא 64 ביט תבדוק קודם מה תאימות הדרייברים לחומרה שיש ברשותך כרגע או אחורה שאתה עומד לרכוש.

פורסם

איך עושים את זה? ???

פורסם

בודקים איזה רכיבים יש לך במחשב (עם אחת מהתוכנות שיש בסטיקי תוכנות בפורום תוכנה, כגון everest).

נכנסים לאתרים של היצרנים של הרכיבים האלה, ומחפשים שם אם יש תמיכה (נגיד, אם יש דרייוורים להורדה ל-xp 64 bit). אם נראה שאין, אפשר לחפש בגוגל אם יש תמיכה או לשאול את היצרן עצמו.

פורסם

XP 64 ביט היא סוס מת! אם כבר לעבור לויסטה 64 ביט, תמיכה יותר חזקה מצד המפתחים עקב לחץ של מיקרוסופט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים