עבור לתוכן

כדאי לרכוש כאלו מתאמים יקרים?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני עתיד לקבל השבוע את הX-540, ואני רוצה לרכוש להם כבלים מארכים.

תיכננתי על הכבלים האלו http://www.ultrapro.co.il/products/88811, משום שלא מצאתי זכר לנקבה, אז חשבתי לרכוש גם כאלו http://www.ultrapro.co.il/products/94936

אבל הם נורא יקרים למתאמים, שווה להשקיע את המחיר? או שמישהו יכול בבקשה להביא לי מוצר יותר זול שלא יוריד מהאיכות? (מאותה חנות בבקשה)

תודה :D

פורסם

למערכת הנ"ל (X-540)

אין צורך להשקיע בכבל יקר.

כל כבל בכמה גרושים יספיק.

פורסם
  • מחבר

אפילו לא במחברים מזהב?

תוכל לתת לי דוגמא לכבל שיעשה את העבודה?

תודה :D

פורסם

כבל לבן פשוט של רמקולים הכי זול בסביבות שקל וחצי למטר

פורסם
  • מחבר

אוף עכשיו אני מבולבל.

בטופיק אחר ראיתי שמישהו אמר שכדאי להשקיע בכבלים עם מחברי זהב, אתם אומרים שלא...

אפשר עוד חוות דעת? כי בין כבלים רגילים למה שהבאתי אין הבדל גדול, ואם אני אקח כבר את אלו עם המחברי זהב, אז אני אקח גם את המתאמים הטובים.. ואז זה יוצא עסק יקר :|

פורסם

אין שום צורך,המערכת הזאת לא מעבירה הספקים גדולים ואין לה שום צורך בציוד איכותי במיוחד,חבל על הכסף.

פורסם

המוזהבים מיועדים למניעת קורוזיה.

חוץ מזה הם לא עושים כלום.

אם אתה מדבר על השפעות סאונד, אז בעיקרון סוג הכבל (או במילים אחרות עובי הכבל) משפיע בצורה כזאת או אחרת או אם בכלל.

פורסם

^^^

זה נכון חלקית, שאומרים כבל מוזהב בדרך כלל הוא מנחושת טהורה, אבל במיקרה שלנו זה זהב.

כאן יש שיפור בהולכה וגם פחות פגיעה באיכות צליל, יש שיפור בעיקר במערכות שהם כבר כוללים מחברים מזהב וכוליי.

אם החיבור במערכת עצמו לא מזהב לא יהיה שיפור של ממש.

לא משהו ששווה את הכסף.

אני לדוגמא קניתי כבלים בסכום של 700 ש"ח.

והאמתי שזה די ביזבוז למערכת ללא חיבור זהב אין כימעט שיפור לעומת זאת במערכת רמקולים המכילים מחברי זהב טובה יש שיפור ענק.

תלויי איזה כבל אתה קונה, יש מזהב שהם מוליכים יותר וכמובן פחות פגיעה באיכות הצליל, במערכת שלך לא יהיה שינויי מורגש.

פורסם

הוא לא דיבר על הכבל אלא על המחבר.

בכל מקרה מחבר זהב לא אמור לשנות את הצליל בכלל כשמנגד עומד לו (ואולי משפיע) איכות סוג הכבל (אם זה כסף, נחושת עם פחם או אלוהים יודע מה).

אם אתה שומע הבדל בין מחבר כסף לזהב אז מצאנו איזה meteor freak עם שמיעה מטורפת ;D

בכלל אם תחבר את הכבלים האלה למערכת x-540 לא תשמע שום הבדל. אם כבר ההבדל בא לידי ביטוי במערכות באלפי שקלים +.

הדעות לכאן ולכאן בנוגע לכבלים, מה שכן מוזהב מונע קורוזיה. לגבי שאר הדברים אי אפשר לדעת במאה אחוז.

אני שמעתי מספר לא קטן של מערכות (וגם עם שלי) עם 3 סוגי כבלים שונים במחירים שההבדל בין כבל לכבל הוא איזה מסך טוב למחשב ולא שמעתי שום הבדל...

לדעתי זה סתם רעיון להוציא כסף מאנשים.

תלויי איזה כבל אתה קונה, יש מזהב שהם מוליכים יותר וכמובן פחות פגיעה באיכות הצליל, במערכת שלך לא יהיה שינויי מורגש.

מה זאת אומרת שיפור בהולכה?

או שכן מוליך או שלא לא? לא מבין בדבר הזה ספציפית...

הוויכוח הגדול הוא אם הכבלים משנים את אופי הסאונד או לא.

פורסם
  • מחבר

אני לא רציתי לשפר את הסאונד, אני פשוט לא רוצה שהוא יפגע.

היום אני כנראה אקבל את המערכת, ועוד אין לי כבלים :o כנראה שאני אשים אותם בינתיים על השולחן :(

אני נראה לי אקנה כבלים פשוטים וזהו, תודה!

פורסם

לא צריך יותר מזה...

תהנה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים