פורסם 2008 במאי 3117 שנים אז ככה, זאת הפעם הראשונה שלי שזה קורה לי. האקס בוקס אצלי כבר שנתיים ללא תקלות. כבר כמה ימים רצופים שלא שיחקתי ועכשיו זה קרה פתאום. רק שלוש נורות דולקות, ממש כמו בתמונה הזאתי: ניסיתי לנתק ולחבר עשרות פעמים. החלפתי קבלים, החלפתי שקע בקיר. כלום לא עוזר, זה ממשיך לחזור. האם יש פה אנשים שכבר מכירים את הבעיה ויכולים לעזור לי? אילו דברים אני יכול לנסות בעצמי לפני שאני רץ לתקן אותו בכסף? בבקשה אנשים תעזרו לי.. תודה מראש ושבת שלום.
פורסם 2008 במאי 3117 שנים ברמת העיקרון התיקון הוא לא מטורף ... מחליפים את נושא הקירור בתוך המכשירהעלות לא מטורפת אבל לא ממש בזול ... לוקחים עליו איזה 300 שקל + -
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר בינתיים לפי מה שהבנתי התקלה שלי היא של "כשל בחומרה" ולא בחימום יתר.תראה את התמונה...
פורסם 2008 במאי 3117 שנים RROD זה תקלה נפוצה מאוד גם בפורום עשינו על זה הרבה דיונים בכל מקרה לא מזמן נתתי סרטון לאיך אפשר לתקן את התקלה בהרבה מקרים (לא כל RROD זה אותו דבר אבל יש בעיה נפוצה יותר שאותה אפשר לתקן) הבעיה שזה מצריך פירוק הקונסולה וחיבור מחדש וגם עדינות ואם אתה לא מאומן בדברים כאלו אתה יכול לדפוק את ה360 לצמיתות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335806.0בעניין תיקון בחנות לדעתי תעשה את זה רק אם נותנים אחריות על התיקון לפחות לחצי שנה בלי זה הRROD יכול לחזור יחסית מהר ואז הלך כסף סתם
פורסם 2008 במאי 3117 שנים אני תקנתי את שלי כבר פעמיים לבד, הרבה יותר מהתיקון שעשו לי בחנות שלא החזיק זמןפרסמתי פה מתי שהוא איך תקנתי אותו זה מאוד מאוד פשוטאל תדאג
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר אז זהו,אחריות מ MS אין לי.אם הייתי רוצה ללכת לתקן בחנות, על איזה מקום הייתם ממליצים לי?ואם הייתי רוצה לסדר לבד, יש איזו שהוא מדריך?פילפל גורג'י,אתה זוכר מה היה הקוד המשני של RROD שלך?
פורסם 2008 במאי 3117 שנים sharon500 בלינק שנתתי יש לינק לסרטון שמראה אחד לאחד איך מתקנים את הRROD כל עוד שזה RROD מהסוג הנפוץ אתה יכול לתקן לפי הסרטון תיקון בחנות תעשה אם יתנו אחריות על התיקון כמו שאמרתי מקודם
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר אבל לפי הסרטון שלך צריך להשיג חלקים חדשים וללכת למצוא אותם עכשיו נראה לי תהווה בעיה.
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מה אתה רוצה לתקן במטה קסם ? אתה צריך כלים לפתוח את ה360 ועוד כמה דברים מאוד זולים וזהו אם את זה אתה פוחד\לא מוכן לעשות\לקנות אז אל תנסה לתקן לבד התיקון בסרטון זה כנראה התיקון שחנויות עושות
פורסם 2008 במאי 3117 שנים אני במקומך פותח את ה 360, זה לא בעיה, תראה בסירטונים הדבר היחידי שצריך זה מברגי Torxאני קניתי בהום סנטר מברד שמכיר כמה ראשי טורקס,ואז תרפק את הגוף קירור של הכ.מסך, תנקה את המשחה התרמית שים מחדש( אתה כבר תוכל לראות עם יש שם משחה מרוחה טוב או לא)שים משחה יותר רצינית (עדיף), ואז יש את הטריק שמנתקים את המאווררים ומשאירים אותו לעבוד עד שנשארות דלוקות רק שני מנורות מהשלושתן לו לנוח כמה שניות, עבד..... יופי תקנה כבר ערכה עם ברגי אלן להצמיד את הקירור יותר טובלא עבד, אתה יכול לשלוח לחנות
פורסם 2008 ביוני 117 שנים מחבר כלי עבודה בשביל לפתוח את האקס בוקס יש לי.אבל הברגים והאומים האלו זה מה שחסר לי,ונראה גם שהם מיוחדים.. יכול להיות?בכל מקרה אני אקפוץ היום לחנות באזורלראות אם יש להם את הברגים אלו.אני יעדכן..
פורסם 2008 ביוני 117 שנים הברגים האלו זה ברגי אלן, כדי שהגוף קירור יישב יותר טובתנסה בלי הברגים תראה שזה עובד, בד"כ מספיק לחדש משחת קירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.