עבור לתוכן

המלצה לקירור QX9650.

Featured Replies

פורסם

אני מקבל את הQX9650 וכמובן אני ארצה לנצל את היכולות שלו ואני מתכנן איזה OC קטנטן ל3.5GHZ כיוון שלא בא לי להוציא המון על קירור אז תמליצו לי על משהו טוב שיחזיק QX9650 בOC קל.

עזבו תקציב.

ועוד שאלה,

לדוגמא יש תקציב של 200 שקל לקירור.

האם עדיף להשקיע 100 במאווררים למעבד ו100 לקירור.

או להסתפק במאווררים שבאים עם הCM690 ולהשיע 200 בקירור מעבד איכותי?

פורסם

כעקרון, המצב ה"אידיאלי" לזרימת אוויר במארז הזה:

לקנות 2 מאווררים חזקים ולשים אותם על החלק העליון של המארז, שיוציאו אוויר.

לקנות קירור, שהמאוורר שלו דוחף אוויר כפי 2 המאווררים האלו שהרכבתה בחלק העליון של המארז, וגם למאוורר שמגיע עם המארז מאחורה.

אני לא עבדתי עם המעבד הזה (זה לא אומר שנאי אל יעבוד :P), אז אני אל רוצה סתם לזרוק לך קירור ..

אני הייתי הולך לפחות על הטוניק. וקונה עוד 2 מאווררים לשים למעלה במארז שיוציאו אוויר.

פורסם

אני מקבל את הQX9650 וכמובן אני ארצה לנצל את היכולות שלו ואני מתכנן איזה OC קטנטן ל3.5GHZ כיוון שלא בא לי להוציא המון על קירור אז תמליצו לי על משהו טוב שיחזיק QX9650 בOC קל.

עזבו תקציב.

ועוד שאלה,

לדוגמא יש תקציב של 200 שקל לקירור.

האם עדיף להשקיע 100 במאווררים למעבד ו100 לקירור.

או להסתפק במאווררים שבאים עם הCM690 ולהשיע 200 בקירור מעבד איכותי?

קצת מוזר לי שאתה מביא מעבד כזה שמחירו גבוה ומלחתחילה מיועד ל"משוגעים" ואז אתה חוסך על קירור?

בקיצר תקנה לך קירור איכותי כדוגמת THERMALRIGHT או TUNIQ שיעשו צדק עם מעבד שכזה (מה גם שמחירם לא כזה גבוה). :xyxthumbs:

פורסם

חחח, אהבתי "צדק", נכון הוא צודק ..

אתה קונה כזאת מפלצת, למה אתה לא מפנק אותה באיזה קירור כמו ה TR ULTRA 120 EX. ? תגיד לי למה ? למה אתה חוסך ומתקמצן ^^

בכל מקרה, תחשוב טוב כשאתה משקיע המון במעבד ואז קצת בקירור ... הרי כל העניין של קניית המעבד הזה זה OC לא ? אז מה ההתקמצנות פה ?

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה אותו אני מקבל אותו.

פורסם

על אחת כמה וכמה אם לא שילמת עליו לפחות תשקיע בקירור טוב. :nixweiss:

פורסם

גם הV1 בא בחשבון..

פורסם

אישית הייתי הולך על אולטרה 120 , או על טיוניק , אבל לא על פחות...

תקנה קירור פשוט זה יהיה כמו לשים לפורשה גנטים של פיאט :)...

יאללה תשקיע קצת ותתחדש... :)

פורסם

אישית הייתי הולך על אולטרה 120 , או על טיוניק , אבל לא על פחות...

תקנה קירור פשוט זה יהיה כמו לשים לפורשה גנטים של פיאט :)...

יאללה תשקיע קצת ותתחדש... :)

LOL גנטים של פיאט ^^

זה בחינם? אז מה אתה מתקמצן ? WTF? תקנה את האולטרה עם 2 מינבאות שיאנסו אותו כמו שצריך ^^

פורסם

3.5 זה שטויות, אתה שוכח שזה מעבד עם מכפלה פתוחה, אני בבוט ראשון איתו הייתי על 4.82GHZ. אתה יכול בשקט לרוץ איתו 24/7 על 4.2GHZ, קנה Thermalright Ultra 120 extreme עם שני MINEBEA 1900rpm ותן בראש, קיבלת מעבד של 5K חינם? תשקיע בקרור.

פורסם
  • מחבר

עד כמה כבר תורמת המהרת המעבד? אני לא חושב שאני ירגיש הבדל בין 3.5 לבין 4.5 גם ככה אני לא צריך קוואד.

אבל אם אתם אומרים שיש לו פוטנציאל נשקיע בו סבבה, אבל עכשיו ראיתי את המכירים של האולטרה 120 ואז גם את דגם האקסטרים והלסת שלי צנחה, וזה עוד בלי מאוורר.

עד איזה OC הV1 / ביג טייפון יגיע?

במה המכפלה הפתוחה תורמת?

ולא עניתם לי לגבי הקירור מארז.

פורסם

אחי לפחות לך על הטוניק.

פורסם

אם הOC זניח אז קרור המארז מעבר למאווררים הקיימים לא יהיה קריטי אבל תמיד טוב להוסיף :)

אתה כמו חבר שלי... עובד באינטל, קיבל QX9770 והרכיב HTPC... :s07:

פורסם

חח איזה בזבוז...

אני הייתי יושב על המעבד הזה כדי לקרר אותו, אם היה אפשר...

בקיצור- מינימום טוניק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים