פורסם 2008 במאי 3017 שנים אחותי טסה באוגוסט לארה"בהכרטיס מ. שלי כרגע הוא בסיסי משולב בלוח אםרציתי לדעת אם יש הפרשים משמועתיים במחירים בכרטיסי המ. בין הארץ לבין ארה"באני לא גיימר אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים סטייל GTA4, NFS וכאלו על מקסימום פרטים ובצורה חלקהאלה לא דרישות גבוהות תודה לעוזרים
פורסם 2008 ביוני 417 שנים בבקשה כן יש הבדל. אבל תלוי מה התקציב שלך... ואם זה משתלם לך... יש גם חסרונות בקנייה מחול... גם תלוי מאיפה אתה קונה. השימושים שלך הם משחקים קלים ככה שגם כרטיס של 300 שקל בארץ יספיק לך (אני מדבר על PCIE)
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר בוא נתחיל מזה שכרטיס של 300 שקל עדיין לא ראיתי בארצנוהכי זול ראיתי 550אני רוצה להשקיע בסביבות ה700אני מתכנן גם לקנות מסך 19" (קשור בכלל?) או גדול יותראני מודע לזה שלא תהיה אחריות השאלה אם צריך אחריות על כרטיסי מסך, הם נדפקים מהר או מה?תודה למגיבים
פורסם 2008 ביוני 517 שנים אתה בטוח שאתה רוצה לסמוך על אחותך שהיא תקנה לך את הכרטיס הנכון במחיר הנכון?היא נוסעת לסתם טיול או שהיא תשתכן שם איפשהו (ואז תוכל להזמין מהאינטרנט לכתובת שלה והיא תביא תא זה)?אני לא הייתי סומך על אחותי (ובתכלס כמעט על אף אחד) לקנות לי. פתאום אתה עלול לסיים עם GF5200 (סתם הקצנה) כי המוכר שכנע אותה לקנות את זה או משהו כזה.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר תודה על האזהרה אחי אבל אל תדאג אני לא אשאל סתםאחותי תדע מה בדיוק להביא לי ואם אין או משו אז היא כבר תדבר איתי לפני שהיא תקנה
פורסם 2008 ביוני 517 שנים אז בכל מקרה הייתי ממליץ לך לפתוח את הת'רד מחדש לפני הנסיעה. 3 חודשים זה הרבה בתחום הנ"ל וכל מה שיגידו פה יהיה לא רלוונטי עד אז.בנוגע להפרשי המחיר,בגדול, ההפרשים לא גבוהים מאוד, אך קיימים.באיזה מדינה ועיר היא תהיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.