עבור לתוכן

מחפש LCD/פלזמה 37-42 אינצ' בתקציב של 15-20 אלף

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש פלזמה או LCD, אני לא יודע מה נחשב היום עדיף, אני יודע שלפני שנה בערך אמרו שפלזמה יותר טוב לגדלים כאלה.

בכל אופן, מרחק הצפייה הוא משהו כמו 2 מטר או 2.5 מטר אז תגידו לי אם 42 אפשרי בכלל.

התקציב הוא כמו שאמרתי בכותרת 15-20 אלף, אבל גמיש אז אם יש משהו הרבה יותר טוב באלף או אלפיים שקל יותר זה אפשרי.

תודה מראש :)

פורסם

אתה צריך full hd?

פורסם

שלום, אני מחפש פלזמה או LCD, אני לא יודע מה נחשב היום עדיף, אני יודע שלפני שנה בערך אמרו שפלזמה יותר טוב לגדלים כאלה.

בכל אופן, מרחק הצפייה הוא משהו כמו 2 מטר או 2.5 מטר אז תגידו לי אם 42 אפשרי בכלל.

התקציב הוא כמו שאמרתי בכותרת 15-20 אלף, אבל גמיש אז אם יש משהו הרבה יותר טוב באלף או אלפיים שקל יותר זה אפשרי.

תודה מראש :)

הלוואי שאלו היו הצרות שלי בחיים, לבחור טלויזיה ב20 אלף שח...

בכל אופן, לגבי המרחק זה ממש מעט מדי בשביל 42 אינץ, בגדלים כאלה 37 אמור להיות מספיק בהחלט. אתה כמובן יכול לבדוק בחנות ולהחליט בעצמך, אבל לדעתי זה ממש קרוב מדי בשביל גודל כזה.

לגבי LCD או פלזמה, יש יתרונות וחסרונות לכל טכנולוגיה, אם עיקר השימוש הוא צפיה בכבלים ושידורי טלויזיה רגילים, אז בגדול פלזמה עדיפה. אם לעומת זאת המטרה היא חיבור למחשב בשביל משחקים או צפיה בסרטים באיכות HD, אז בגדול LCD עדיף.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך full hd?

כן

הלוואי שאלו היו הצרות שלי בחיים, לבחור טלויזיה ב20 אלף שח...

בכל אופן, לגבי המרחק זה ממש מעט מדי בשביל 42 אינץ, בגדלים כאלה 37 אמור להיות מספיק בהחלט. אתה כמובן יכול לבדוק בחנות ולהחליט בעצמך, אבל לדעתי זה ממש קרוב מדי בשביל גודל כזה.

לגבי LCD או פלזמה, יש יתרונות וחסרונות לכל טכנולוגיה, אם עיקר השימוש הוא צפיה בכבלים ושידורי טלויזיה רגילים, אז בגדול פלזמה עדיפה. אם לעומת זאת המטרה היא חיבור למחשב בשביל משחקים או צפיה בסרטים באיכות HD, אז בגדול LCD עדיף.

אאמ לא משחקים אבל כן אני מתכוון לראות סרטים וכנראה שגם ה HD של הוט או יס.

במקרה הזה LCD עדיף?

כי אני זוכר שהתעניינתי בזה לפני שנה בערך ואני זוכר שאמרו שבפלזמה יש צבעים יותר חיים, כן זה בערך מה שאני זוכר, היו הרבה דברים אבל מה שבעיקר אני זוכר זה זה..

פורסם

בפלאזמה יש יחס ניגודיות שב-LCD יכולים רק לחלום עליו.

החיסרון העיקרי של פלאזמה היא תופעת הצריבה, ולכן היא לא טובה לעבודה שוטפת עם המחשב (גלישה באינטרנט וישומי אופיס על המסך).

ההמלצה שלי, פלאזמה, יש לי פלאזמה 42" של LG (לא HD, נקנתה לפני יותר משנתיים) וממה שראיתי, אין מסך LCD שמגיע לאיכות התמונה שהיא מספקת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי התקציב הוא גג 15 אלף, לא 15-20. (זה יכול להתגמש אבל עדיף שלא)

מישהו יכול לעזור אולי?

פורסם

תקשיב,םע תקציב כזה אין לך בעיה,תלך אל פיוניר בלי לחשוב בכלל,שלא יחרטטו לך על LG,

יש את ה4280 שהם מסדרת KURO,הגיעו לשחור מושלם(בלי ניגודיות),בתקציב הזה תוכל למצוא עם 3 שנות אחריות של ט.ר שזה היבואן הראשי,אך ורק הטלוויזיה הזאת או סמסונגים.

פורסם

אני לא יודע אפילו מהיכן להתחיל להסביר את השטויות שרשמת, "שחור מושלם בלי ניגודיות" :kopfpatsch:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני לא יודע אפילו מהיכן להתחיל להסביר את השטויות שרשמת, "שחור מושלם בלי ניגודיות" :kopfpatsch:

אז אולי אני יסביר אותן. פיוניר שיווקו את סידרת קורו כשטענו את אחד משני הדברים הבאים:(אני לא בדיוק זוכר מה מהם נכון, אבל בטוח שאחד מהם נכון)

1. הניגודיות אינה נתנת למדידה בגלל שעברה גבול כלשהו.

2.הם אינם מפרסמים ניגודיות כי הם טענו שהניגודיות היא דבר שאינו ניתן למדידה בצורה מדויקת וכל יצרן מכריז על הניגודיות שהוא מחליט ללא כל בסיס, לכן הם טענו שאת הניגודיות בטלוויזיות שלהם יהיה ניתן "למדוד" אך ורק בעיניים.

פורסם

קראתי שסדרת ה KURO באמת מומלצת שווה לבדוק את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים