עבור לתוכן

כרטיס מסך למשחקים בעד 1600 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום. במסגרת בניית מפרט לחבר אני צריך לרכוש כרטיס מסך (או 2 בתצורת SLI) בבערך עד 1600 שקל.

עכשיו הנטייה הטבעית הייתה ה9800GTX כי הוא כרטיס חזק שתומך בDX10. אם זאת יש לי מספר שאלות:

• ה8800 באוברקלוק שמביא אותו למהירות של ה9800 (קל יחסית) חזק כמוהו ואף יותר, האם שווה לקנות 8800 או שה10.1 מספיק משמעותי בשביל לקנות 9800
  • מה בנוגע ל9600SLI, האם כל המשחקים שיוצאים היום יתמכו בSLI בצורה אופטימאלית או שעדיין יש משחקים שלא יודעים לנצל את הSLI כמו שצריך? ואם כן האם זה כדאי מבחינת מהירות?
  • בכמה כסף אפשר להשיג היום 8800 בSLI? האם הדבר פרקטי בתקציב (עם אפשרות לחריגה קלה)

תודה מראש, מחכה לתשובה

פורסם

1) DX10 הוא גימיק...

2) SLI לא שווה כיום לפי דעתי ולפי עוד כמה דעות בפורום... אין הרבה משחקים שתומכים בזה וכו'...

3) אין טעם לקנות כרטיס מסך יקר כל כך..... קנה 8800GT או 8800GTS. שOC הם עוקפים את הGTX.

או שתחכה ל9900.

נ.ב

מה מפרט מחהשב שלך כולל ספק כוח?

פורסם

בלי קשר לכלום תחכה לדור הבא, אין טעם לרכוש עכשיו כרטיסים בכזה סכום שעוד חודשיים יוצאים כרטיסים חדשים.

1.DX10 הוא גימיק כמו שנאמר

2. יש מספר מאד מצומצם של משחקים שלא תומצכים בצורה מלאה אבל גם בהם הSLI מריץ חלק.

3. רק הכרטיסים יעלו לך 1800 ש"ח וצריך לשנות לוח אם.

פורסם

בלי קשר לכלום תחכה לדור הבא, אין טעם לרכוש עכשיו כרטיסים בכזה סכום שעוד חודשיים יוצאים כרטיסים חדשים.

1.DX10 הוא גימיק כמו שנאמר

2. יש מספר מאד מצומצם של משחקים שלא תומצכים בצורה מלאה אבל גם בהם הSLI מריץ חלק.

3. רק הכרטיסים יעלו לך 1800 ש"ח וצריך לשנות לוח אם.

זה חבר של זה שהמפרט בשבילו בחשבון של זה שהמפרט בשבילו

1. אתה מתכוון DX10 או DX10.1? ומה זאת אומרת הוא גימיק? אתה מתכוון שהוא לא בשל?

2. מריץ חלק או מריץ חלק ברמה של כרטיס אחד?

3. הלוח אם לא קריטי לי... זה למחשב חדש ואני יכול לקנות מראש לוח אם שתומך בSLI, השאלה היא האם הדבר כדאי...

תודה על התשובה המהירה בפעם הראשונה, מייחל לאחת כזאת בפעם השניה גם :)

ואגב אשמח להמלצה... ואם אפשר אחת שלא כוללת "חכה לדור הבא"... כי זה יכול להידחות חצי שנה... כמו האנשים שאמרו להם שיחכו עם ה8800 ל9800 ולא כל כך הרוויחו כלום עד כמה שהבנתי...

פורסם

1) גם DX10 וגם DX10.1....

זה אחד הדברים שקידמו את המכירות של הויסטה של מיקרוסופט. אין משחק שנבנה מ0 לDX10 ולכן אין הבדל בין DX10 ל9.... רק ירידה בביצועים בDX10.

לעוד מידע תעשה חיפוש :)

2) אם חבר שלך קונה מחשב אז בכלל עדיף לוותר על הSLI, הוא עולה הרבה יותר מכרטיס אחד כיוון שצריכים לוח אם תומך שעולה יותר וגם ספק כוח.

ועדיף לקנות כרטיס אחד חזק ובעוד שנה וחצי לשדרג... (לא חובה)

יש משחקים שתומכים בSLן אבל הם לא רבים. יש הרבה טבלאות ביצועים שSLI ומערך עם כרטיס מסך רגיל מביאים את אותו FPS....

לפי דעתי זה סתם ביזבוז... אני עדיין לא מבין את הקטע של אנשים.... :nixweiss: למה הם כל כך רוצים כמה כרטיסים מסך?

מה תקציב של חבר שלך למחשב?

פורסם

ואגב אשמח להמלצה... ואם אפשר אחת שלא כוללת "חכה לדור הבא"... כי זה יכול להידחות חצי שנה... כמו האנשים שאמרו להם שיחכו עם ה8800 ל9800 ולא כל כך הרוויחו כלום עד כמה שהבנתי...

ה 9800 הוא מחזור ליבה, זה למה סדרה 9 כולה דפוקה מהיסוד, וזה למה מחליפים אותה כ"כ מהר.

לגבי "הדור הבא", מדובר על ה 18 ביוני, ממש לא עוד חצי שנה. יותר כמו חצי חודש.

הפעם מדובר בליבה חדשה לגמרי וכרטיסים חדשים לגמרי, גם מצד NV וגם מצד ATI

אני גם ממליץ לחכות, הולך להיות מעניין.

פורסם

2) אם חבר שלך קונה מחשב אז בכלל עדיף לוותר על הSLI, הוא עולה הרבה יותר מכרטיס אחד כיוון שצריכים לוח אם תומך שעולה יותר וגם ספק כוח.

ועדיף לקנות כרטיס אחד חזק ובעוד שנה וחצי לשדרג... (לא חובה)

יש משחקים שתומכים בSLן אבל הם לא רבים. יש הרבה טבלאות ביצועים שSLI ומערך עם כרטיס מסך רגיל מביאים את אותו FPS....

אני אשמח לראות ביקורת אחת שבה מה שאתה אומר קורה כי אני ראיתי לפחות 15 ביקורות ועוד לא נתקלתי בכישלון של SLI כמו שאתה מתאר אותו.

פורסם

סיימון למה לעזעזל אתה מביא למשהו קישור לאייבורי?

Moon-Mage ,

יש משחקים שבכלל לא תומכים בזה... ויש כאלה שתומכים בקטנה...

עדיין שווה לקנות כרטסי מסך אחד חזק מאשר לקנות עוד כרטיס בשביל 30 אחוזים שיפור גג.

פורסם

אם סניף של אייבורי נמצא מול הבית שלי אין שום סיבה שאני לא יקנה את הכרטיס המעולה הזה ב 990 ש"ח

זה כרטיס מסך שלא סובל מבעיות בדרך כלל.

פורסם

סיימון למה לעזעזל אתה מביא למשהו קישור לאייבורי?

Moon-Mage ,

יש משחקים שבכלל לא תומכים בזה... ויש כאלה שתומכים בקטנה...

עדיין שווה לקנות כרטסי מסך אחד חזק מאשר לקנות עוד כרטיס בשביל 30 אחוזים שיפור גג.

אתה ממציא מספרים מהראש כן?

30% זה במשחקים שעושים הכי הרבה בעיות לSLI וגם שם הביצועים ברזולוציות גבוהות בדרך כלל יותר טוב מאשר ה9800GTX(אני מדבר על ה9600).

פורסם

אם סניף של אייבורי נמצא מול הבית שלי אין שום סיבה שאני לא יקנה את הכרטיס המעולה הזה ב 990 ש"ח

זה כרטיס מסך שלא סובל מבעיות בדרך כלל.

מסכים כל עוד מקבלים את כרטיס המסך באריזת RETAIL סגורה אין שום בעיה

פורסם

בדיוק.

שימו לב איזה כרטיס בביקורת האחרונה באתר כאן קיבל את הציון הכי גבוה (עלות מול תועלת)

http://hwzone.co.il/reviews/dx10_high/23/

פורסם
  • מחבר

ה 9800 הוא מחזור ליבה, זה למה סדרה 9 כולה דפוקה מהיסוד, וזה למה מחליפים אותה כ"כ מהר.

לגבי "הדור הבא", מדובר על ה 18 ביוני, ממש לא עוד חצי שנה. יותר כמו חצי חודש.

הפעם מדובר בליבה חדשה לגמרי וכרטיסים חדשים לגמרי, גם מצד NV וגם מצד ATI

אני גם ממליץ לחכות, הולך להיות מעניין.

אתה יכול אולי לתת לי איזשהו קישור עם מידע על כל זה (מתי הם יוצאים, מה ההבדלים במחיר, מה ההבדל בביצועים וכו)

וגם אנשים פה אמרו שDX10 זה גימיק אבל האם זה ישאר גימיק גם בעוד חצי שנה? אני לא רוצה להחליף כרטיס כל חצי שנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים