פורסם 2008 במאי 3017 שנים הסיבה היחידה שתגרום לי לא לשחק במשחק הזה (אם יצא למחשב אי פעם או שאני אקנה PS3) חוץ מההתגנבות שאני ממש שונא המשחק פשוט כל כך יפני Oם
פורסם 2008 במאי 3017 שנים כל הכבוד לקונאמי אחת מחברות הפיתוח הטובות ביותר שיש זה הרבה יותר קוג'ימה מאשר קונאמי
פורסם 2008 במאי 3017 שנים אחד הדברים הבודדים שלא סבלתי במשחק הזה (וזה היה קיים גם בקודמים) זה השטות הזאת של פתאום ללבוש קרטון חום כזה של הסוואה.. כאילו מה קשור !??אני רוצה לדעת איך חשבו על זה. באמת.מאיפה לבנאדם יש פתאום קרטון ענק שהוא יכול להכנס אליו ככה בשלוף ..? מה הוא קיפל אותו לכיס ?למה שלא ייתכסה באוהל 12 וזהו.. ?
פורסם 2008 במאי 3017 שנים אחד הדברים הבודדים שלא סבלתי במשחק הזה (וזה היה קיים גם בקודמים) זה השטות הזאת של פתאום ללבוש קרטון חום כזה של הסוואה.. כאילו מה קשור !??אני רוצה לדעת איך חשבו על זה. באמת.מאיפה לבנאדם יש פתאום קרטון ענק שהוא יכול להכנס אליו ככה בשלוף ..? מה הוא קיפל אותו לכיס ?למה שלא ייתכסה באוהל 12 וזהו.. ?כמו שאמרו סגנון יפני -זה לא חייב להיות מציאותי אבל זה חלק מאוד חשוב למעריצי הסדרה כמו שבמשחקי זלדה יש את "טריק התרנגולת " למעריצי MGS יש את הקרטון להרבה סדרות משחקים יפנים יש משהו שמיחד אותם באופן הזה
פורסם 2008 במאי 3017 שנים היפנים הם הגזע הארי של המזרח. יוצרי תרבות. זה מה שהיטלר חשב עליהם. (עפ"י תכנית לימודים היסטוריה חלק ב' תשס"ח) סתם חשבתי לשתף אתכם חחח
פורסם 2008 במאי 3017 שנים אז בגלל שהיטלר שיבח אותם אנחנו צריכים לשנוא ? תדע לך שגם יפן של היום וגם גרמניה של היום מאוד מאוד רחוקות ממלחמה גרמניה בכלל מאוד מתקדמת בעניין של איכות הסביבה
פורסם 2008 במאי 3017 שנים אוקי אין לי שום מושג מה הקשר בין מה שאני ציינתי לתגובה שכתבת... בן אדם אתה הוזה? חחחאמרתי שהם יוצרי תרבות. יפנים הם ממש הוגי רעיונות. בכך ממש לא התכוונתי לכך שצריך לשנוא אותם... ולמלחמה בכלל לא יודע איך הגעת.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים Eurogamer נתנו למשחק 8 מתוך 10.עובר עליהם משהן ביורו-גיימרהם כנראה מנסים להיות המחמירים שבחבורה מה שהיו פעם גיימספוט.לא מתייחס לביקורות האחרונות שלהםhttp://www.metacritic.com/games/platforms/pc/masseffect
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.