עבור לתוכן

האם לצרכים שלי (פרטים בפנים ) ,עדיף לרכוש q9450 או אפשר להסתפק ב-e8400\q9300?

Featured Replies

פורסם

אכן מהניסיון שלי עם מערכות הקלטה

ממליץ מערכת מבוססת אינטל

וכרטיס מסך ATI .

פורסם

אכן מהניסיון שלי עם מערכות הקלטה

ממליץ מערכת מבוססת אינטל

וכרטיס מסך ATI .

גם כרטיס מסך OB עושה יופי של עבודה, אין צורך בכטיס ייעודי של ATI.

פורסם
  • מחבר

מחשבים מבוססי כרטיסי הקלטה וצפיה מרחוק זה רק אינטל עדיף בקר 945 ולא כרטיס מסך של NVIDIA.

כמובן שבקרים מתקדמים גם יעבדו אבל אין מספיק ניסיון אתם לומר לך האם הם ללא באגים לתוכנות מבוססי DVR.

אני גם שמעתי שמשום מה ,יש בעיות עם כרטיסי הקלטה (DVR) ובעיקר עם ה-provision , כאשר מדובר לא רק בלוחות אם המיועדים ל-amd אלא אפילו כאשר מדובר בלוחות אינטל חדשים שהם שונים מ- 945 ו\או שכרטיס המסך הוא מבית nvidia או שמדובר בכרטיס מסך חדש מהסידרה האחרונה מתוצרת ati.

זה ממש אבסודי אם זה נכון .

יש כרטיסי dvr שחפים מכל הבעיות הללו?

רצוי כרטיס כזה שמסוגל לדחוס בחומרה את הוידאו שמתקבל ממצלמות האבטחה לקודק h.264 האיכותי והחסכוני במקום

פורסם

אין שום בעיה בחיבור מערכות צפיה מרחוק מבוססי PROVISION לבקרים מתקדמים יותר מ-945, נראה לי שמשום מה נשארה הסטיגמה הזאת של : " הבקר הזה..הכי טוב, תישארו איתו" ואנשים פשוט נתקעו עם הבקר הזה.

יותר מזה..מפחידים את האנשים שחייבים כרטיס של ATI..שטויות ! זה עובד כמו גדול גם עם כרטיסים ONBOARD של אינטל ו-NV.

פורסם
  • מחבר

אין שום בעיה בחיבור מערכות צפיה מרחוק מבוססי PROVISION לבקרים מתקדמים יותר מ-945, נראה לי שמשום מה נשארה הסטיגמה הזאת של : " הבקר הזה..הכי טוב, תישארו איתו" ואנשים פשוט נתקעו עם הבקר הזה.

יותר מזה..מפחידים את האנשים שחייבים כרטיס של ATI..שטויות ! זה עובד כמו גדול גם עם כרטיסים ONBOARD של אינטל ו-NV.

שמעו אני מחפש כרטיס dvr איכותי לחיבור של 8 מצלמות ושאין לו בעיות תאימות "ושיגעונות" ושמסוגל לדחוס בחומרה (באופן עצמאי באמצעות מעבד עצמאי משלו ) את הוידאו שמתקבל ממצלמות האבטחה לקודק h.264 האיכותי והחסכוני בנפח .

תמליצו לי בבקשה על אחד כזה שהוא קל להתקנה ( plug and play ) ולעבודה שוטפת .

חברה \דגם \מחיר ??

האם יש כבר, בכלל כרטיס dvr שעובד דרך ממשק pci-e?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

כל כרטיס DVR היום של (וגם כל כרטיס בכלל מהשנה האחרונה) PROVISION נניח DVR 94 תומך H.264 .

פורסם
  • מחבר

כל כרטיס DVR היום של (וגם כל כרטיס בכלל מהשנה האחרונה) PROVISION נניח DVR 94 תומך H.264 .

תומך בתוכנה (כלומר העומס של הדחיסה נופל על המעבד הראשי ) או בחומרה (כלומר לכרטיס עצמו יש מעבד DSP יעודי שעושה זאת בעצמו )?

פורסם

ברור שנופל על המעבד הראשי. כל המערכת מסביב צריכה לתמוך לך חומרתית ( וכמובן תוכנתית) ב-H.264

פורסם
  • מחבר

ברור שנופל על המעבד הראשי. כל המערכת מסביב צריכה לתמוך לך חומרתית ( וכמובן תוכנתית) ב-H.264

ניראה לי שלא הבנת את השאלה .

אני אתן לך דוגמא שתבהיר את הענינים:

יש כרטיסי פקס מודם ב-50 ש"ח שלמעשה משמשים בעיקר כמתווך פיזי בין המחשב קו הטלפון ובתכלס מי שעושה את העבודה זה תוכנה שרצה על המעבד הראשי .

לעומת זאת יש כרטיסי פקס מודם ב-300 ש"ח (בעיקר החיצוניים שבהם ) כמו של( u.s.r (us robotics שיש להם מעבד עצמאי על גבי המודם עצמו והוא זה שעושה את העבודה מבלי להטיל עומס על המעבד הראשי .

אופן העבודה של כרטיס dvr הוא בעצם קבלת אותות וידיאו אנלוגיים ,המרתם לאותות דיגיטליים ודחיסתם לפורמט מסויים .

הדחיסה יכולה להיות תוכנתית בעיקר ולהתבצע באמצעות המעבד הראשי ,או לחילופין באמצעות מעבד יעודי עצמאי על כרטיס ה-dvr עצמו .

מטבע הדברים כרטיס dvr מהסוג השני יעלה הרבה יותר ,אולם לא יטיל עומס משמעותי על המעבד הראשי ויאפשר לעשות בו שימוש למטרות נוספות , כך שבסופו של דבר ,עדיף להשקיע בכרטיס dvr חומרתי שכזה.

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

התיחסותך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים