עבור לתוכן

האם לצרכים שלי (פרטים בפנים ) ,עדיף לרכוש q9450 או אפשר להסתפק ב-e8400\q9300?

Featured Replies

פורסם

האם לצרכים שלי (פרטים בפנים ) ,עדיף לרכוש q9450 או אפשר להסתפק ב-e8400\q9300?

אומנם המטרה העיקרית של המערכת הבאה שאני בונה היא למשחקים כבדים ,אולם בין היתר ירוצו ברקע עוד מספר יישומים כמו הורדות באמצעות SABABA-D מערכת טלוויזיה במעגל סגור (dvr ) ,תוכנת פקס , ומדי פעם הקלטות של תוכניות משודרות באמצעות כרטיס הטלוויזיה המותקן במחשב .

האם במקרה כזה ,עדיף לשלם יותר ולקנות מעבד quad ? , ואם כן אז איזה ?

האם q6700 או 9300 או q9450 ?

הערה : שימו לב שמחירו של ה-q9450 ירד משמעותית והוא בסך הכול יקר יותר ב-200 ש"ח +- מ-q9300

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

ממליץ לך להפריד את ה-DVR מהמחשב לשימוש כללי.

הדיסק הקשיח יהווה צוואר בקבוק (תלוי כמובן כמה ערוצים אתה מקליט, ובאיזו איכות).

פורסם

תקנה 2 או אפילו 3 דיסקים

למערכת הפעלה

להקלטות

ולמשחקים

(ול-PAGE FILE...)

אצלי הכרטיס TV מקליט ועושה דחיסת MPEG2 בחומרה - כמעט עם 0% CPU

הורדות כמעט ולא משמעויות לדיסק בקצב של האינטרנט היום.

פורסם
  • מחבר

ממליץ לך להפריד את ה-DVR מהמחשב לשימוש כללי.

הדיסק הקשיח יהווה צוואר בקבוק (תלוי כמובן כמה ערוצים אתה מקליט, ובאיזו איכות).

מה כוונתך במישפט :ממליץ לך להפריד את ה-DVR מהמחשב לשימוש כללי?

האם אתה אומר שאפילו אם אם עושים שימוש במעבד כמו q9450 ומקצים ל-dvr דיסק קשיח נפרד חלוטין , עדיין צפויים בעיות אם בנוסף ל-dvr , עושים שימוש במחשב להרצת תוכנות נוספות כמו תוכניות להורדה (emule )?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

הקלטות TV במעגל סגור=מערכת נפרדת במיוחד אם אתה מקליט וצופה בזמן אמת. המחשב פשוט יעבוד לך מאוד לאט וזה גם מעצבן בכל פעם להוריד/לצמצם את תוכנת ההקלטה בכדי לקבל שטח מסך.

פורסם

מה כוונתך במישפט :ממליץ לך להפריד את ה-DVR מהמחשב לשימוש כללי?

האם אתה אומר שאפילו אם אם עושים שימוש במעבד כמו q9450 ומקצים ל-dvr דיסק קשיח נפרד חלוטין , עדיין צפויים בעיות אם בנוסף ל-dvr , עושים שימוש במחשב להרצת תוכנות נוספות כמו תוכניות להורדה (emule )?

המערכת אמנם מספיק חזקה, אבל עדיין אתה מעמיס בצורה חלקית אפיקי תקשורת שונים במערכת ואת הדיסק.

מעבר לכך, אין לך שליטה מלאה במערכת ההפעלה, ובהחלט יכול להווצר מצב של איבוד פריימים או קפיצות קלות במשחקים לעיתים.

אם אין ברירה אז אין ברירה, אבל אישית לא הייתי מערב מערכת קריטית 24x7 עם מחשב למשחקים או כל שימוש כללי אחר.

פורסם
  • מחבר

הקלטות TV במעגל סגור=מערכת נפרדת במיוחד אם אתה מקליט וצופה בזמן אמת. המחשב פשוט יעבוד לך מאוד לאט וזה גם מעצבן בכל פעם להוריד/לצמצם את תוכנת ההקלטה בכדי לקבל שטח מסך.

תודה ,בעקבות עצותיכם ,החלטתי להקצות למערכת ה-dvr מערכת נפרדת לחלוטין של מחשב ישן שברשותי -

המיפרט שלו כדלהלן :

gigabyte nforce2

barton 3200xp

1024mb*2 ddr-1 400 mhz

liberty 500w PSU

volcano9

raptor 74gb

nec 2510a

iiyama 454

mx510

האם נראה לכם שהוא מספיק לביצוע העבודה?

האם בנוסף לתוכנת ה-dvr ניתן יהיה לפחות ,לעשות בו שימוש מתון לביצוע הורדות מהרשת?

פורסם

מחשבים מבוססי כרטיסי הקלטה וצפיה מרחוק זה רק אינטל עדיף בקר 945 ולא כרטיס מסך של NVIDIA.

כמובן שבקרים מתקדמים גם יעבדו אבל אין מספיק ניסיון אתם לומר לך האם הם ללא באגים לתוכנות מבוססי DVR.

פורסם

תודה ,בעקבות עצותיכם ,החלטתי להקצות למערכת ה-dvr מערכת נפרדת לחלוטין של מחשב ישן שברשותי -

המיפרט שלו כדלהלן :

gigabyte nforce2

barton 3200xp

1024mb*2 ddr-1 400 mhz

liberty 500w PSU

volcano9

raptor 74gb

nec 2510a

iiyama 454

mx510

האם נראה לכם שהוא מספיק לביצוע העבודה?

האם בנוסף לתוכנת ה-dvr ניתן יהיה לפחות ,לעשות בו שימוש מתון לביצוע הורדות מהרשת?

מנסיון שלי, לפחות בארץ, ספקים של מערכות DVR מקבלים חררה כאשר מדברים איתם על ערכות שבבים שהן לא של אינטל. אני לא יודע למה, כי מבחינת ביצועים לא אמורה להיות בעיה. בכל מקרה, הכל תלוי בעיקר בכרטיס ההקלטה. עם כרטיס הקלטה סביר, גם החומרה של Asus EEE יכולה להקליט ב-Real Time ארבעה ערוצים ברזולוצית D1.

פורסם

זה פחות או יותר מה שאמרתי, ומניסיון הם לא ממליצים על כרטיס מסך ONBOARD ומניסיון מעשי, אין שום בעיה עם זה לפחות לא עם מערכות של PROVISION.

יש לך ניסיון עם כרטיסים אחרים?

פורסם

אני לא יכול לומר שמות, אבל חלק מהמערכות בארץ רצות על פלטפורמות Embedded של החברה בה אני עובד.

ובכל מקרה, רובם קונים כרטיסים מיצרנים אחרים.

פורסם

אל תאמר היכן אתה עובד עם זה לא אפשרי, אבל לומר איזה כרטיסי DVR נוספים טובים יש חוץ מ-PROVISION אין מניעה לדעתי, פשוט ממשק השליטה מרחוק שלהם לא נוח והייתי רוצה לקבל חו"ד על כרטיס אחר.

פורסם

אין לי שמץ של מושג. אני לא מתעסק עם מערכות ההקלטה והכרטיסים עצמם, אנחנו לא מייצרים מערכות הקלטה.

הכרטיסים והתוכנות רצים על מערכות שלנו, ואנחנו דואגים שזה תקין. אם כרטיסי ההקלטה טובים או לא - וכתוצאה המערכת טובה או לא, זה כבר עניינו של הלקוח ולא שלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים