עבור לתוכן

טמפרטורה של 8800GTS 640 OC2

Featured Replies

פורסם

היה לי 320MB והוא נהרס... כנראה התחמם מידי.

EVEREST מראה לי שהכרטיס החדש הוא 72 מעלות ללא מאמץ, ב windows.

השאלה איך אני יכול לבדוק כמה הוא בזמן שאני משחק?

מה הטמפרטורה שהיא בגדר "בסדר" ? לא בא לי שהוא ישרף לי שוב :\ גם נראה כי יש לכרטיס את אותו מאוורר כמו לקודם, למרות שזה יותר חזק.

פורסם

72 מעלות במנוחה זה לא טוב...

אתה יכול להוריד את התוכנה ATI TOOL ולעשות בדיקת ארטיפקטים בדיקה שמאמצת את הכרטיס מסך. התוכנה גם תראה לך את המעלות של הכרטסי מסך... אבל עדיף שתבדוק גם עם אוורסט באותו הזמן...

פורסם

72 מעלות במנוחה זה חם, ה8800GTX שלי עומד על 53-54 במנוחה ולא עובר את ה78 במאמץ.

לבדוק טמפרטורה אתה יכול עם RIVATUNER, אתה הולך שם לדיאגנוזה של הטמפרטורה, משאיר את התוכנה פתוחה ונכנס לאיזה משחק כבד, תשחק איזה רבע שעה ואז כאשר תחזור לדסקטופ אתה תראה את הטמפ' שהיו לך בזמן מאמץ.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש לי 88 הכי גבוה במאמץ... במשחק.

מה אני אמור לעשות? הלוח אם על 60.

לקנות מאוורר לכרטיס מסך אולי? מה הטמפרטורות הנורמאליות.

תעזרו לי בבקשה או שגם זה ישרף :(

היום הופיעו לי ארטפקטים במשחק והוא נתקע.

עריכה: אם זה לא הפורום הנכון, אז אולי אפשר להעביר את זה לפורום של הבעיות חומרה?

פורסם

יש לך אחריות? תנצל

פורסם

על.....?

כל עוד הכרטיס פועל, אין ארטיפקטים או בעיה אחרת- אין שום סיבה שחנות תיתן אחריות :kopfpatsch:

תנסה לנקות אבק טוב טוב מהסינק. העובדה שיש פלסטיק שסוגר אותו מלמעלה לא בדיוק עוזרת לו להיפטר מאבק.

פורסם

אם לא ראית הוא כתב שהיו לו ארטיפקטים.. :\

פורסם
  • מחבר

אבל כבר ניצלתי את האחריות על הקודם, ונתנו לי את הכרטיס הזה, אין סיבה שיהיה לו אבק.(הוא בן חודש כביכול)

היו ארטפקטים אבל זה היה פעם אחת ונדיר, יקח עוד כמה זמן עד שהחום הזה ישפיע ויהיו ארטפקטים לנצח.

אני אתן את המחשב לחנות שהם יבדקו את זה ואגיד להם על הארטפקטים שהיו לי והטמפרטורה הלא שפויה.

אלא אם כן כמובן יש לכם פיתרון אחר.

פורסם

לי יש את אותו כרטיס וגם אני הגעתי השבוע ל 88 מעלות במאמץ (גריד) ובערך 63-64 במנוחה.

פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם פן. הכרטיס ירד ל 59-60 במנוחה ו73 במאמץ.

תנסה לנקות, זה תמיד עוזר.

פורסם

אחריות זה לא חד פעמי xD

פורסם

האם המארז שלך מאוורר כהלכה?

במידה ויש לך חור בדופן המארז אני מציע להתקין שם מאוורר 120mm שיזרוק אוויר על הכרטיס

לשלי זה עוזר בהחלט ולי יש כרטיס שאמור להיות מנגל וכרגע הוא באוברקלוק עצבני מאוד (HD2900P@XTX)

GPU 59 במנוחה ו73 במאמץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים