פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים חבר'ה אני לא זוכר תקופה כ"כ יבשה מבחינת משחקים.אני כבר 3 חודשים מנסה להעביר את הזמן הפנוי שלי במחשב עם COD4 וGRID, שכבר חרשתי עליהם מכל כיוון. :\יש DMC4, יש SPACE SIEGE... יש FLAT OUT...
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים רוני, תמיד אפשר להצטייד בקונסולה חמודה. משחקים לא חסר ואפילו טובים מאוד. לענייננו, ריפר שמתי לב שגיימספוט עידכנו את תאריך היציאה של FAR-CRY 2 והתאריך הוא 21 אוקטובר 2008 שזה עוד חודשיים http://www.gamespot.com/pc/action/farcry2/index.html
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים s.t.a.l.k.e.r clear sky יוצא ב5 לספטמבר תעדכן (עושים לי מתנה ליומולדת כמה נחמד מצידם )
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים Brothers in Arms לא יצא ב 23 לאוגוסט.טוב, כבר עבר שבוע מאז כידוע הוא נדחה (שוב) בחודש ואמור לצאת ב 23 לספטמבר.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים חבר'ה, חיפשתי וראיתי ש Manhunt 2 RELEASED! Not for PC yet האם מישהו שמע על גירסת מחשב צפויה ? אולי גם תאריך כלשהו ?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים אז מתי יוצא Brothers in Arms: Hell's Highway? התאריך לא מדוייק בתחילת האשכול.סליחה ראיתי שSimonSix הביא כבר.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר בשעה טובה BIA עודכן...בכל מקרה חשבתי על לעשות נושא של מעין "ספירה לאחור" שכל פעם הנושא של הדיון יהיה המשחק החם הבאכמו מעין דיון ראשי על משחקים שהולכים לצאת בלבד ושם יביאו את כל העדכונים ככל שמתקרבים ליום השחרורמה אומרים?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים רעיון נחמד לא יעבוד כאן לדעתי :-Xלמה אין תאריך יציאה למשחק המירוצים PURE ?תאריך היציאה של המשחק המלא עודכן ל Release Date: Sep 16, 2008
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים ראיתי ש Mercenaries 2: World in Flames [פרוץ] יצא, אז מתי יוצא לחנויות?עריכה- משום מה אני לא אשחק בו, נחכה למשחקים אחרים
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים חבר'ה אני כבר מרגיש את הרוח שמנשבת עלינו ומביאה איתה את כל המשחקים החזקים!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.