פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר האמת? הוא דיי טובTPS סטייל GOW עם טוויסט נחמד של כמה כוחות על אבל לא חזקים מדי כך שנשקים הם עדיין הנשק המועדףקצת מילי וקצת אקרובטיקה משאיר את המשחק מעניין רק שהחייזרים/מפלצות/נפגעי מגפה איך שתקרא לזה מופיעים המשחק נהיה קצת מעצבן
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מה קורה עם TOTEMS ו - FIELD OPS ?הם עדיין בפיתוח, נכון ?מופיעים ברשימה הזאת - http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2009/
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר טוטמס מתבאתר של FO כתוב next generation... וזהו בערך (הוא גם לא מופיע באתר של המפיצה- אטארי).אולי זה לקונסולות הבאות?
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים ממה שראיתי בסרטונים הוא משחק פלטפורמה וחשיבה ממוצע לחלוטין (דברים כמו מסע בזמן לא ממש מדהימים אותי)עם ממוצע של מעל 90 בביקורות חייב להיות משהו מיוחד בו..לא?אני אישית תמיד אהבתי משחקים קטנים ונחמדים שלא צריך לעבור טוטוריאל של 5 שעות כדי להתחיל לשחק וליהנות מהם..אגב,מאיפה השגת את DARK SECTOR אם אפשר לשאול? נראה ממש אחלה משחק..
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר המשחק נמכר ברוסיה כבר הרבה זמן ועכשיו גם צצות גרסאות באנגלית (ואיתם אנשים ששואלים שאלות באנגלית)אין שם משהו מיוחד זה פשוט TPS שעובד טוב
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר מה שכן אל תצפה למשחק ארוך במיוחדיש רק 9 פרקים ואני כנראה בסוף כך שהמשחק לא כזה ארוך (6-9 שעות לדעתי)
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338124.msg3432536#msg3432536תעדכן בבקשה.וגם צריך להוסיף לרשימה את LOST PLANET 2.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר D: אבל כבר הוספתי אותם (חוץ מ1)לור אפטרמט' יצאפולן אמפייר יצא^ instantaction.comאלבן לגסי מוזהב ויצא באפרילAoP2 בעייתי משהו לפי הפורומים הוא יצא באירופה איפשהו ואמזון שולחים אותוולון וולפ לא מצאתי עליו אפילו שביב מידע
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים לא ידעתי שהם יצאו... (FALLEN EMPIRE לא בבטא עדיין ?)שיופיעו ב - RELEASED לפחות.תרשום את LONE WOLF בתור TBA בינתיים (שלא נשכח ממנו, נראה משחק נחמד מאד לפי הסרטונים ביוטיוב).
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים עם ממוצע של מעל 90 בביקורות חייב להיות משהו מיוחד בו..לא?אני אישית תמיד אהבתי משחקים קטנים ונחמדים שלא צריך לעבור טוטוריאל של 5 שעות כדי להתחיל לשחק וליהנות מהם..על איזה משחק אתם מדברים, קראתי אחורה ועדיין לא הבנתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.