פורסם 2008 במאי 2917 שנים שלום,רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר 2 מקלדות למחשב ולהשתמש בשתיהן בו זמנית במשחק PRO 8 נניח..יש לי מקלדת אחת אלחוטית שמחוברת עם שבב USB כזה, ועוד אחת רגילה עם כאבל.יש משהו?תודה
פורסם 2008 במאי 3117 שנים אפשרי אבל שתיהם יתנו את אותם מקשיםאתה לא תוכל לשחק עם אותם מקשים, תצטרך להגדיר לכל שחקן מקשים שונים (כמו לשחק עם מקלדת אחת, פשוט ב2 מקלדות זה יותר נוח).
פורסם 2008 במאי 3117 שנים אין אפשרות להגדיר מקלדת כבקר משחק, ואז להשתמש באותם מקשים לקבוצות שונות בPES2008?
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר אני זוכר שהייתה לי פעם תוכנה שמדמה את המקלדת לג'וייסטיק..משהו וירטואל ג'וייסטיק. עכשיו אני לא מוצא אותה..מישהו יודע איך השם שלה?
פורסם 2008 ביוני 417 שנים אני יכול לשחק רק עם גיימפאד,אבל שאני עושה טורנירים עם חברים יש כאלה שמשחקים רק עם מקלדת,ואז ששתים שמשחקים רק עם מקלדת משחקים אחד נגד השני זה בעיה.
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים קודם כל תודה רבה לכל מי שהגיב,האמת שזה לא משחק אלא למשהו אחר...לכן העניין של משחקים לא רלוונטי, אני צריך לחבר מקלדת אחת לשני מחשבים אם מיתוג כל שהוא בינהם ברור לי שחייב להיות מיתוג...אם למישהו יש רעיון, אני ישמח!תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.