עבור לתוכן

WII עבר את הקונסולות המתחרות במכירות חומרה בכל 3 האזורים הגדולים

Featured Replies

פורסם

DAVID, מאיפה הבאת את ההשוואה הזו? אני אפילו לא מצליח לחשוב על תשובה הולמת ליציאה כזו :nixweiss:

אמרתי. עכשיו שלוש בבוקר ואני אחרי חמש וחצי שעות עבודה עם הבן אדם הכי סטלן בעולם. מפוצץ בשוקולד מכמה עוגות שוקולד שהתפקששו (עוגות קטנות אבל מלא שוקולד) ובאות לי אסוציאציות דפוקות.

מה גם אני עצבני על הטלוויזיה שלי שאיכשהו מעבירה זרם דרך הכבל ל360 שלי והרסה לי את הבלוטות' בפלאפון וגם פתאום הרמקול נשמע לי די חלש.

פורסם

וטף?!?

איך זה קרה?

פורסם

שוב, המסטול פוגע בול!

קונסולה עובדת בשבילך, המחשב לעומת זאת, עם כל עדכוני החומרה, דורש ממך לעבוד עבורו.

אני לא שיחקתי משחק על המחשב שלי כבר שנתיים (למעט CHESSMASTER). ה 360 מספיק לי להכל וכשאני רואה שיש משחק שאני רוצה, אני הולך וקונה, לא צריך לבדוק דרישות מערכת, לא צריך להחליף את ה XP לויסטה בשביל DX10, הכרטיס מסך שלי לא הופך למיושן תוך פחות משנה מרכישת המחשב. וההוצאה מחזיקה מעמד חמש שנים.

מחשב לעבודה, 360 למשחקים, נייד לנסיעות, ואייפון כשאני מחוץ למשרד. תענוג!

פורסם

שוב, המסטול פוגע בול!

חח ישר לחתימה...

חח צ'סמאסטר עאלק..

פעם אבא שלי רצה לפתח אותי(עאלק) אז ניסה ללמד אותי שם שח...

כמובן שלא הצליח...

אבל עכשיו שאני חושב על זה- קצת חבל לי על הויסטה..

אני פשוט כ"כ רגיל אלייה והיא פועלת אצלי הרבה יותר טוב מ XP...

כנראה שאחסוך בשבילו בנפרד או אבקש ליומולדת...

פורסם

וטף?!?

איך זה קרה?

יש לי N76. החיבור USB שלו ממוקם בדיוק איפה שהאנטנת בלוטות' ממוקמת. חיברתי (כמו תמיד) את הN76 שלי ל360 ופתאום מתקשרים אלי. אז עניתי וקיבלתי זרם קטן לפנים ולידייםץ בדקתי וראיתי שזה בא מהכבר USB אז חשבתי אולי זה הכבל. רק שהיום באתי וניתקתי את הכבל לטלוויזיה וגיליתי שכשהוא מנותק שום דבר לא מתחשמל והוא עדיין מחושמל. ניתקתי אותו גם מהטלוויזיה והוא היה בסדר גמור , החזרתי ושוב מחשמל. ועכשיו כשאני מנסה להפעיל את הבלוטות' אני מקבל שגיאה (ניסיתי להחזיר להגדרות יצרן ולעדכן תוכנה וזה לא עזר). מחר הולך לממש אחראיות.

פורסם

אבל עכשיו שאני חושב על זה- קצת חבל לי על הויסטה..

אני פשוט כ"כ רגיל אלייה והיא פועלת אצלי הרבה יותר טוב מ XP...

משהו מוזר במחשב שלך, ויסטה עובד יותר טוב מ XP? אני חושב שזו הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה, תבדוק אם מיקרוסופט מוכנים לקנות את המחשב זה ממך :)

פורסם

קרירין,דיי כבר לדשדש בנושא הזה של המכירות.

מה אתה הבעלים נטנדו?

פורסם

יש לי N76. החיבור USB שלו ממוקם בדיוק איפה שהאנטנת בלוטות' ממוקמת. חיברתי (כמו תמיד) את הN76 שלי ל360 ופתאום מתקשרים אלי. אז עניתי וקיבלתי זרם קטן לפנים ולידייםץ בדקתי וראיתי שזה בא מהכבר USB אז חשבתי אולי זה הכבל. רק שהיום באתי וניתקתי את הכבל לטלוויזיה וגיליתי שכשהוא מנותק שום דבר לא מתחשמל והוא עדיין מחושמל. ניתקתי אותו גם מהטלוויזיה והוא היה בסדר גמור , החזרתי ושוב מחשמל. ועכשיו כשאני מנסה להפעיל את הבלוטות' אני מקבל שגיאה (ניסיתי להחזיר להגדרות יצרן ולעדכן תוכנה וזה לא עזר). מחר הולך לממש אחראיות.

אני מקווה שגם ל N76 וגם לבוקס...

וכן ויסטה פועלת לי הרבה יותר מהר ואני לא היחיד...

כל החברים שלי שיש להם מעבד נורמאלי ו 2GB ומעלה זכרון מערכת אומרים את זה...

היא פשוט יודעת לנצל משאבים הרבה יותר טוב כנראה...

יחסית לויסטה, XP לא זזה לי...

ויש לא קצת אנשים שעברו אליה בגלל זה...

עשו טוויקינג והכל כדי להוריד כל מה שהם לא צריכים(כנראה גם אני הולך לעשות בקרוב, יש איזה דיון עיקרי על זה בפורום לא?

אני לא מוצא אותו, מישהו יכול לעזור?)

ולא חזרו ל XP

האמת שהויסטה אף פעם לא קרסה לי או גרמה לתוכנה לקרוס- כי זה השיפור העיקרי בה לעומת XP (בעצם בכל מערכת הפעלה לעומת קודמתה )

האבטחה...

אגב לזה מעליי- לא היה לך כינוי שונה בעבר?

ואני חולה על האווטר שלך...

זה אולי רקע?

ויש אותו לרזולוציות גבוהות? לא חייב עם הקטע של הצבע במשקפיים אבל עדיף....

פורסם

מחזק את MastulMaster

גם אני עברתי לויסטה מוקדם מאוד , ובמחשב חדש עם 2 גיגה זיכרון והתקנה נקייה ומעודכנן בצורה חוקית - זאת מערכת שעולה יותר מהר מXP (נבדק מול סטופר) ועובדת הרבה יותר חלק ויציב גם בשבילי.

בשביל מחשבים עם גיגה / מעבד חלש / כרטיס גרפי מובנה - עזבו את הויסטה.

גם בלפטופ היתה לי חוויה ביתית כ"כ טובה שבחרתי להתקין ויסטה בתור מערכת הWINDOWS ולא את XP.

פורסם
  • מחבר

איך הדיון הזה התפתח לדיון על וויסטה לעזאזל ?

כרגע אין לי מה להוסיף לדיון אבל אנשים זה לא דיון על מערכות הפעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים