עבור לתוכן

WII עבר את הקונסולות המתחרות במכירות חומרה בכל 3 האזורים הגדולים

Featured Replies

פורסם

לפני שתזרקו שטויות על משחקים מדובר על מכירות חומרה ולא על העדפות במשחקים

לא כולם חייבים לאהוב את זלדה\מטרואיד וכו

With the release of the latest figures from VGChartz, Wii has officially passed 360 in the Americas in lifetime sales as of the week ending May 24th, 2008, despite the 360 having an extra year on the market. Wii has reached 11.7M sales in America in its 79th week available; whereas, 360 reached 11.5M in American sales in its 131st week. PS3 is currently at 4.9M lifetime sales in the Americas after it's 80th week on the market. (For reference, the "America" region tracked by VGChartz includes all of North, Central, and South America.)

This week saw a boost in Wii sales due to Nintendo releasing additional supply to support the launch of Wii Fit. To date, Wii remains largely sold out in the US. Nintendo of America President Reggie Fils-Aime had gone on record in February as saying the Wii would pass the 360 in the US by June based on the strength of recently released hits Super Smash Bros Brawl and Mario Kart Wii in addition to Wii Fit (not to mention increased supply).

In Europe, Wii passed 360 last December on strong holiday sales. In Japan, of course, Wii passed 360's lifetime sales in its first week. Worldwide, Wii surpassed 360 sales in late August to become the current market leader. Wii has currently sold 26.7M units to date worldwide, while 360 has 18.8M and PS3 has 13.0M units sold.

Below is a graph showing the cumulative sales of each of the three systems since the launch of the Wii in November 2006.

http://vgchartz.com/news/news.php?id=1223

פורסם

כל הכבוד תאמין לי...

פורסם

מיזל טוב לנינטנדו ,

ההשוואות האלו בסופו של דבר די סתמיות , סה"כ הWII לא באותה קטגוריה מבחינת מחיר , ביצועים , FEATUREים וקהל יעד כמעט כמו 2 הקונסולות האחרות.

הדבר היחידי שקשור הוא תאריך יציאה בערך.

ליביו

פורסם

^

אכן

אני מכיר לא מעט אנשים שקנו גם X360/PS3 וגם ווי בטענה שהווי "זו קונסולה למתי שבאים אנשים"

בתכל'ס, אני די מסכים עם זה.

פורסם
  • מחבר

יש ויש אני משחק הרבה בWII

לא לאחרונה שזה בחדר של אחי אבל בדרך כלל הרבה

אבל נכון מאוד שזה לא באותה קטגוריה

אבל מאוד משמח אותי ליראות את נינטנדו במצב כזה

פורסם

קרירין , זהו אני נורא מצטער אבל שיגעת אותי עם השוואת המכירות הזאת.

בוא נשווה בין כמה WII נמכר ביום לכמה קופסאות מלבורו לייט נמכרות? תחלק את מספר הקופסאות בשנים (כדי ששני חברים יוכלו לעשן ביחד כמובן) ופתאום תגלה שמלבורו לייט מוכרת ביום יותר מאשר הWII מכר בכללי.

השוואה לגיטימית לגמרי לא?

פורסם

קרירין , זהו אני נורא מצטער אבל שיגעת אותי עם השוואת המכירות הזאת.

בוא נשווה בין כמה WII נמכר ביום לכמה קופסאות מלבורו לייט נמכרות? תחלק את מספר הקופסאות בשנים (כדי ששני חברים יוכלו לעשן ביחד כמובן) ופתאום תגלה שמלבורו לייט מוכרת ביום יותר מאשר הWII מכר בכללי.

השוואה לגיטימית לגמרי לא?

בונא מה הקשר תגיד?

נראה לי שהמטרה שלך בחיים זה לבוא ולהעליב את קרירין.

כאילו, כל דיון שהוא פותח אתה בא ומנסה לרדת עליו!

וגם הציטוט שלך בחתימה ממש לא מצחיק...

ולעניין:

מזל טוב לנינטנדו!

למרות שאני מסכים לגמרי עם ליביו...

ה X ו PS3 הן די קונסולות הארדקור לגיימרים שבד"כ משחקים לבד\אונליין...

ה WII זה דבר שכיף לשחק עם חברים...

לדעתי מי שמשחק ב ווי לבד (בספורט כמובן, לא בזלדה והכל)

הוא חסר חיים..

משחקים אחרים זה שונה כי רוב האנשים קונים את זה רק בגלל ההתלהבות מהספורט...

במשחקים אחרים(רוב) אין ממש שימוש בחיישני תנועה...

פורסם

DAVID32 מה אתה רוצה מקרירין?

יש כל כך הרבה מקרים שאפשר להתעצבן עליו, אבל זה פוסט לגיטימי לגמרי.

נינטנדו פשוט שיחקו אותה בגדול, ומאחר וזו לא קונסולת גיימרים טיפוסית הם עוד רחוקים מלמצות את השוק, פשוט להוריד את הכובע.

פורסם
  • מחבר
לדעתי מי שמשחק ב ווי לבד (בספורט כמובן, לא בזלדה והכל)

הוא חסר חיים..

משחקים אחרים זה שונה כי רוב האנשים קונים את זה רק בגלל ההתלהבות מהספורט...

במשחקים אחרים(רוב) אין ממש שימוש בחיישני תנועה...

ספורט זה סתם דמו

ויש משחקים אם שימוש בזיהוי תנועה וכאלו שלא

זה שיש טונות של קאזואל ומשחקי מסיבה לא אומר שאין משחקים סטנדרטים יותר

זלדה\מאריו\מטרואיד\RE4\אוקאמי\SSBB\ועוד הם לגימרים רגילים

פורסם

דבר ראשון Wii Sport מהנה גם לבד!

דבר שני David32 בבקשה STFU ותפסיק להיות נודניק.

ואני אסביר מנקודת מבטי למה ההשוואה הזאת מעניינת:

3 קונסולות יצאו ביחד לשוק - ואחת מהן, חלשה, מפגרת, אבל מוכרת בן-יונה. למה? כי הם הבינו את הקהל, הם הצליחו ליצור מוצר חדשני ומלהיב, הם הצליחו לגשת לקהל יעד חדש - מילדים קטנים ועד זקנים, ללא הבדלי דת גזע ומין.

PS3 מכשיר תותח מבחינת חומרה אבל כולם מתלוננים שאין לו משחקים

ו-XBOX360 חזק חומרתית ובעל משחקים טובים אבל פונה בדיוק לאותה נישה צרה של גיימרים שאליו פנו ה-XBOX המקורי ו-PS2.

נינטנדו המציאה שוק חדש! המציאה שיטה חדשה לאינטראקציה עם הקונסולה.

והם גורפים עכשיו את הרווחים. ובצדק.

פורסם

בונא מה הקשר תגיד?

נראה לי שהמטרה שלך בחיים זה לבוא ולהעליב את קרירין.

כאילו, כל דיון שהוא פותח אתה בא ומנסה לרדת עליו!

וגם הציטוט שלך בחתימה ממש לא מצחיק...

יופי שאתה לא מגזים. לא פעם ולא פעמיים הייתי בצד של קרירין רק שעכשיו כבר הוא חופר כול כך הרבה על זה שהWII נמכר יותר טוב שזה כבר התחיל לעצבן אותי.

DAVID32 מה אתה רוצה מקרירין?

יש כל כך הרבה מקרים שאפשר להתעצבן עליו, אבל זה פוסט לגיטימי לגמרי.

אני אסביר לך למה לדעתי זאת לא השוואה לגיטימית לגמרי. אתה משווה כאן שתי קונסולות שהם חזק במשחקים (מערביים - בשבילך קרירין) זאת אומרת קהל יעד א' לקונסולה יחידה בשוק שמיועדת בכלל לקהל יעד אחר. הקשר היחיד שיש בין ה PS3/360 ל WII זה שלשניהם יש משחקים. ואם קהל היעד שונה (ודרך אגב גם המחיר שונה. ואתה לא יכול לצפות מ MS למכור את ה360 במחיר של ה WII) אז ברור שהמכירות יהיו שונות.

אני חושב שאם MS היו מתמכרים את ה 360 (פרימיום ולא ארקייד) אז אני בטוח שהם היו מוכרים יותר (אבל מרוויחים פחות כמובן).

פורסם
  • מחבר

קודם כל הWII מקבל גם משחקים כמו COD5\NFS\מלחמת הכוכבים החדש ועוד הרבה משחקים מערבים

זה שגרסאות מולטיפלטפורם של משחקים בדרך כלל מסריחות בWII זה סיפור אחר

אבל אתה לא יכול לבוא למכשיר שמקבל גם הרבה מאוד משחקים מערבים ונמכר פשוט מצוין במערב

ולהגיד שאין לו גם את הקהל הזה-כי יש לו גם קהל כזה

ואתה יודע מה אני לא קניתי את הWII למשחקים מערבים

אבל יש הרבה כאלו שכן קנו למשחקים כאלו אחרת לא היו יוצאים משחקים בסגנון לWII ויוצאים הרבה

בנוגע למחיר הפרימיום כבר מאוד קרוב למחיר הWII ולא מתקרב למכירות שלו

ה360 פשוט מוכר בעיקר לארד קור וגם בזה יש לו תחרות מהPS3 והPC

לאומת הWII שמוכר לכולם

לחלק כמכשיר משני

לחלק כמוני לשיט היפני שאני כל כך אוהב

לחלק למשחקי קאזואל ומסיבה

וחלק מספיק מטומטמים לחשוב שWII FIT=חדר כושר

ככה שקהל היעד ענק לאומת ה360 שקהל היעד קטן בהרבה

ותראה מה מיקרוסופט עשו אם משחקים כמו באנגו 3

במקום לעשות משחק פלטפורמה מצוין בניסיון להגדיל את קהל היעד

זה משחק מרוצים\פעולה\הרכבה

ומרוצים והרכבה יש מספיק ב360

פורסם

לאומת הWII שמוכר לכולם

לחלק כמכשיר משני

לחלק כמוני לשיט היפני שאני כל כך אוהב

לחלק למשחקי קאזואל ומסיבה

וחלק מספיק מטומטמים לחשוב שWII FIT=חדר כושר

ככה שקהל היעד ענק לאומת ה360 שקהל היעד קטן בהרבה

זהו אמרת את המשפט שחיפשתי ולא מצאתי.

במיוחד המשפט האחרון וזה למה אני אומר שההשווה לא כול כך נכונה.

אני לא יודע אם זאת השעה והעייפות אבל יש לי מין דימוי (אל תרצחו אותי אם הוא לא נכון):

הWII הוא כמו זר ורדים - נראה נחמד בכול מקום.

אבל הקונסולות האחרות הם כמו הפרח ההיבריסי המצוי ביערות הגשם באפריקה (סתם דפקתי משהו) - מיועד לקהל אחר לגמרי שרוצה את היופי המיוחד של הצמח הזה. ואני לא חושב שאפשר להשוות מכירות של זוג ורדים לצמח אקזוטי מחור באמצע העולם.

פורסם

DAVID, מאיפה הבאת את ההשוואה הזו? אני אפילו לא מצליח לחשוב על תשובה הולמת ליציאה כזו :nixweiss:

כל הכבוד! לראשונה מזה הרבה שנים מישהו הותיר אותי חסר מילים :yelclap:

אז מה אם ה WII פונה גם לקהלים אחרים? הרי אין ספק שהדור הבא של ה XBOX וה PS יציע אלמנטים דומים ל WII בבקרים שלו!

נינטנדו העזו, ניסו משהו חדש ויצאו ראשונים לשוק עם הקונספט הזה (זו הקונסולה הראשונה שיצאה לשוק עם בקרים מהסוג הזה, לפחות בקנה מידה גדול מסחרית ועם מגוון משחקים תומכים)

ההשוואה אולי לא עושה חסד ל 360 ול PS3 אבל אפשר להבין אותה, אני אישית חושב שההצלחה של ה WII טובה לכולם, מלחמת הדור הבא של הקונסולות תהיה על שוק גדול יותר מאחר וה WII הפך אנשים שהם הדבר הכי רחוק מגיימר ממוצע ללקוח פוטנציאלי של שוק הקונסולות, נינטנדו חתכו קופון גדול בדור הנוכחי ומיקרוסופט וסוני יוכלו להתחרות על שוק יעד כפול בגודלו בדור הבא.

לעניות דעתי, החל מהרגע שייצא הדור הבא לא יהיה יותר טעם לקנות מחשב עבור גיימינג (עבורי הנקודה הזו הגיעה עם יציאת ה 360)

פורסם

דווקא לדעתי אחלה השוואה דוד הביא!

ח"ח לך דוד!

תאמין לי מתחשק לי לזרוק עכשיו את המחשב שלי לטובת הבוקס ולהשתמש במקומו בפרסקוט 3GHZ 1GB שיש לי זרוק בבית ואף אחד לא משתמש בו...

יש קונים?

חח...

כי קונסולה- זה היעוד שלה- משחקים.

ולדעתי היתרון העיקרי שלה זה שהחומרה תמיד נשארת אותו דבר...

ובגלל זה לא צריך כל חצי שנה להוציא עוד 1000 ש"ח על חומרה...

וגם המשחקים אף פעם לא יקרטעו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים