עבור לתוכן

Mass Effect - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זב באג ממש,ממש מציק. הדרך הכי פשוטה היא לעשות QUICKSAVE ולטעון שוב אבל לא תמיד אפשר לשמור... כדאי לך לעדכן גירסה

כי היא מאפשרת הוספת עוד תוכן (משימת BRING DOWN THE SKY)

• תגובות 571
  • צפיות 67.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תגידו אין AA במשחק?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 19:13:31

זב באג ממש,ממש מציק. הדרך הכי פשוטה היא לעשות QUICKSAVE ולטעון שוב אבל לא תמיד אפשר לשמור... כדאי לך לעדכן גירסה

כי היא מאפשרת הוספת עוד תוכן (משימת BRING DOWN THE SKY)

שווה להוריד רק בגלל משימה אחת? לפי מה שהבנתי אני ב2 צעדים מסיום המשחק

פורסם

את האמת אני לא הורדתי (שיחקתי לפני שהיא יצאה). שיקול שלך. אגב, חוזר וממליץ לשחק בתור רע - זה הרבה יותר מצחיק.

פורסם

את האמת אני לא הורדתי (שיחקתי לפני שהיא יצאה). שיקול שלך. אגב, חוזר וממליץ לשחק בתור רע - זה הרבה יותר מצחיק.

אי אי אי... ואצלי מד הגיבורות ממולא עד 0 מקום.... לעומת זאת המד של הרשע נקי (טוב מתוודה אני לפניכם כי חטאתי ויש לי 3 סקאלות רשע ;))

אחרי שאני אסיים את המשחק כגיבור אני אשחק כרשע מושחת...

זהירות ספויילר לא לילדים מתחת לגיל 18!

אי מבין שיש סצנה לסבית אחת עם חייזרית וסצנת סקס עם אשלי. עכשיו אני משחק כשפרד זכר ואם הייתי מציל את הבחור במקום אשלי אז גם הייתה סצנת גייז? אם כן :puke:

פורסם

אי אי אי... ואצלי מד הגיבורות ממולא עד 0 מקום.... לעומת זאת המד של הרשע נקי (טוב מתוודה אני לפניכם כי חטאתי ויש לי 3 סקאלות רשע ;))

זהירות ספויילר לא לילדים מתחת לגיל 18!

אי מבין שיש סצנה לסבית אחת עם חייזרית וסצנת סקס עם אשלי. עכשיו אני משחק כשפרד זכר ואם הייתי מציל את הבחור במקום אשלי אז גם הייתה סצנת גייז? אם כן :puke:

לא, ברוך השם לא (לא שיש בזה משהו לא בסדר...)

פורסם

[/quote

זה מה שאני עשיתי (כמו בכל משחק שאני משחק) ואז ראיתי כמה קטעים בYOUTUBE והחלטתי לשחק שוב - שווה כל רגע.

פורסם

תגידו אין AA במשחק?

פורסם

אין, אבל אתה יכול להכריח דרך הדרייבר (מה שיגרום לירידה ניכרת בביצועים).

פורסם

אין, אבל אתה יכול להכריח דרך הדרייבר (מה שיגרום לירידה ניכרת בביצועים).

יש מספיק ביצועים... עם AA המשחק ניראה הרבה יותר יפה :o

עכשיו סיימתי אותו... אני לא מאמין בגלל הבאג המעצבן סיימתי את כל הציטדל עם רובה צלפים.... זה לא טוב צריך להתרחק מהמחשב לכמה ימים

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אפשר המלצה איזה סגנון דמות לפתח? אני מדבר על הADEPT וכל אלה, האם השימוש בכוחות מסובך?

פורסם

יש מספיק ביצועים... עם AA המשחק ניראה הרבה יותר יפה :o

עכשיו סיימתי אותו... אני לא מאמין בגלל הבאג המעצבן סיימתי את כל הציטדל עם רובה צלפים.... זה לא טוב צריך להתרחק מהמחשב לכמה ימים

איזה באג, שהנשק מתחמם ולא מתקרר? אתה יודע שאם אתה שומר ועושה LOAD אז זה נעלם?

פורסם

אני יודע, אבל כל הזמן לעשות SAVE וLOAD וגם באמצע קרב אי אפשר לעשות SAVE.

פורסם

אני פשוט שיפרתי תנשק שהוא יתחמם לאט יותר והפסקתי לפני הסוף...ככה לא נתקעתי כמעט עם הקטע של ה OVERLOAD

פורסם

אפשר המלצה איזה כוח לבחור לדמות? אני רוצה להתחיל שמירה

פורסם

אפשר המלצה איזה כוח לבחור לדמות? אני רוצה להתחיל שמירה

לדעתי ביוטיק, טיפ... תמיד תשלב דמויות בהתאם למשימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים