עבור לתוכן

Mass Effect - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
אני לא יכול לשחק עם קלאס שמטרתו העיקרית היא לא התקפת האויבים. אני פשוט לא סובל להיות SUPPORT או SEMI-SUPPORT. היות ועם VANGUARD כבר שיחקתי (עשיתי UNLOCK לSHOTGUNS על הדרך), ועם SOLDIER אין הרבה כיף החלטתי ללכת על ADEPT עם סקיל לSHOTGUNS. וADEPT עם SHOTGUNS הוא דמות קטלנית :cool2:

אתה מתבלבל עם engineer,

infiltrator היא דמות התקפית שמשתמשת ב- tech והנשק העיקרי שלה הוא ה-sniper rifle. המון כיף.

ד"א אתה לא תרגיש הרבה שינוי בין normal ל-vet, אני ממליץ ללכת על רמת קושי יותר גבוהה(הרמות קושי במשחק לא מספיק קשות לדעתי ואחרי שמקבלים ציוד של רמות 50+ אתה נהיה OP לגמרי).

• תגובות 571
  • צפיות 66.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה מתבלבל עם engineer,

infiltrator היא דמות התקפית שמשתמשת ב- tech והנשק העיקרי שלה הוא ה-sniper rifle. המון כיף.

ד"א אתה לא תרגיש הרבה שינוי בין normal ל-vet, אני ממליץ ללכת על רמת קושי יותר גבוהה(הרמות קושי במשחק לא מספיק קשות לדעתי ואחרי שמקבלים ציוד של רמות 50+ אתה נהיה OP לגמרי).

אני מבין אותך. אבל רוב הסקילים של TECH (ממה שראיתי מחברי הSQUAD כששיחקתי כVANGUARD) מתעסקים ב DAMAGE OVER TIME או NEGATIVE CONDITIONS. לא ראיתי כאלה שממש עושים נזק.

שלא לדבר על זה שאני ממש לא בקטע של רובה צלפים. אני מעדיף לתת אחד לGARRUS ושהוא יתעסק עם זה :lol:

לצערי סיימתי את סיבוב המשחק הראשון ברמה נמוכה מ50. הפעם אני מתכנן ללכת על כמה שיותר קרוב ל60.

פורסם

אני מבין אותך. אבל רוב הסקילים של TECH (ממה שראיתי מחברי הSQUAD כששיחקתי כVANGUARD) מתעסקים ב DAMAGE OVER TIME או NEGATIVE CONDITIONS. לא ראיתי כאלה שממש עושים נזק.

שלא לדבר על זה שאני ממש לא בקטע של רובה צלפים. אני מעדיף לתת אחד לGARRUS ושהוא יתעסק עם זה :lol:

לצערי סיימתי את סיבוב המשחק הראשון ברמה נמוכה מ50. הפעם אני מתכנן ללכת על כמה שיותר קרוב ל60.

תמשיך עם אותה הדמות...

לפי מה שאני ראיתי רמה 60 היא המקסימלית... ??

ותגידו הוציאו כבר תיקון לגבי החימום של הנשקים שאחרי זה הם לא מתקררים?

פורסם

תמשיך עם אותה הדמות...

לפי מה שאני ראיתי רמה 60 היא המקסימלית... ??

ותגידו הוציאו כבר תיקון לגבי החימום של הנשקים שאחרי זה הם לא מתקררים?

ממה שאני יודע, הבאג של חימום הנשקים הוא רק בגרסאות הפרוצות. לי למשל אין אותו.

איך אני יכול להמשיך עם אותה הדמות אם סיימתי את המשחק איתה כבר?

פורסם

אתה יכול לבחור את הID הישן שלך וכך להמשיך מאותה רמה אבל לדעתי יותר כיף לנסות לשחק עם דמות מסוג אחר בפעם השנייה שאתה משחק.

פורסם

אתה יכול לבחור את הID הישן שלך וכך להמשיך מאותה רמה אבל לדעתי יותר כיף לנסות לשחק עם דמות מסוג אחר בפעם השנייה שאתה משחק.

מה?? איך? כשאני בוחר את הID הישן, זה עושה לי LOAD לSAVE לפני הקרב עם SAREN.

פורסם

new game -> select existing ID

פורסם

new game -> select existing ID

תודה, לא הייתי מודע לאפשרות.

אני רמה 47 עם הדמות, עם הציוד הטוב ביותר שהצלחתי למצוא ו2.5 מליון קרדיטים. אתם אומרים לי שאני יכול להתחיל את המשחק שוב, עם כזאת דמות? מה הקטע? אני אהיה 47 והSQUAD שלי יתחילו מאפס? אני אתן להם ת'ציוד הטוב ביותר, אבל הSKILLS שלהם עדין יהיו 0...

אני מניח שאני אמשיך עם הדמות ADEPT שפתחתי. היא פשוט נראית הרבה יותר טוב מהVANGUARDית שלי :silly:

פורסם

מישהו יכול לעזור לי?

אחרי שקיבלתי את הנורמנדי אני צריך להתחיל לזוז...עכשיו אני מגיע למפה של הגלקסיה והמסך הופך להיות שחור ובצד שמאל כתוב window

מה אני עושה???

פורסם

מישהו יכול לעזור לי?

אחרי שקיבלתי את הנורמנדי אני צריך להתחיל לזוז...עכשיו אני מגיע למפה של הגלקסיה והמסך הופך להיות שחור ובצד שמאל כתוב window

מה אני עושה???

קונה את המשחק המקורי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

במשימה כשאני נהפך לקפטן של הספינה ואני צריך לנווט אותה למשימה הבאה הבעיה כשאני לוחץ על המפה בספינה אני רואה מסך שחור

וכשאני לוחץ מקש ימיני בעכבר אני רואה תמונה של כוכבים לשניה ואז המפה נסגרת

פורסם

HollyMooly היו על זה מיליון הודעות כבר

זה קורה בגרסה הפרוצה

ככה שאסור לעזור לך בזה

תקנה גרסה מקורית או שתחפש פתרון במקומות אחרים

לא פה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בעיה עם Bring Down The Sky, הDLC הותקן, בתפריט הראשי של המשחק הוא מופיע, אבל במפה הגלקטית המערכת של הDLC לא קיימת, מישהו נתקל בכזה דבר?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

השמירות של המשחק אבדו לי! יש אפשרות להעלות לי שמירה מהשלב שהקרוגן משתגע ברגע שהוא מגלה שיש תרופה לגזע שלו?

תודה מראש. :-*

פורסם

אין שמירות, שמירה = דמות של מישהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים