פורסם 2008 במאי 2817 שנים יש לי בעיה חוזרת של התקנה של דריבר סאונד בלוח אם ASUS M2N-VM DVI אין לי כרגע סאונד והלוח מסרב לקבל את הדריבר וניסיתי לעדכן אותו מהאתר של אסוס אך ללא הצלחה הקודק הוא של רילטק ALC662 HIGH DEFINITION והורדתי גם את הדריבר מהאתר שלהם אך ללא הצלחה.ויש לי אותה בעייה גם בלוח ASUS M2N-E בדיוק ואפילו ניסיתי 3 מערכות הפעלה מגירסאות שונות וזה לא עזראודה למי שיוכל לעזור לי בנושא.תודה מראש.אסף
פורסם 2008 במאי 2817 שנים גם אני נתקלתי הרבה פעמים עם הבעיה הזאת . ואת האמת שאין לי תשובה חד משמעית בשבילך.תמחק לגמרי מהמנהל התקנים את הדריבר של הכרטיס קול, עכשיו הוא אומר לך שזוהתה חומרה חדשה? יופי.עכשיו תנסה להתקין את התוכנה SOUNDMAX שהיא דריבר בעצמה
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר הבעיה היא שאין דריבר במנהל ההתקן כי הלוח מסרב לקבל אותו פשוט לא רוצה לקבל שום דרייבר של סאונד והרכבתי הרבה מחשבים זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בבעייה כזאת ועוד ב 2 לוחות אם של ASUS .
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר הצלחתי לפתור בלוח 1 את הבעיה אך בלוח השני עדיין לאהאם יכול להיות שכרטיס מסך שתומך ב HDMI הוא הבעיה שבגללה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר סאונד של הלוח?כי בהתקנה של הכרטיס מסך הוא מתקין גם דרייברים מסויימים של סאונד בHD .מי שיוכל לעזור או שנתקל בבעיה דומה . אשמח לשמוע.תודה.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים הפתרון הוא להתקין עדכון של מיקרוסופט שמתקן את הבעיה הזאת, הוא אמור להיות בדיסק של הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.