עבור לתוכן

מפרט המיועד אך ורק למשחקים ברזולוציה גבוהה (24Inch), תקציב: ללא תקציב מוגבל.

Featured Replies

פורסם

שלום, את ההודעה הקודמת נעלו לי למרות שעדכנתי כותרת כמו שביקשו.

אני קונה את המפרט הבא, ואני צריך שתתאימו לי ספק , מארז, וקירור למעבד, מתאימים.

הדגש על המארז שיהיה שקט במיוחד, נח ואיכותי מבחינת מרחב בנייה, ואסתטי. (תקציב: 900)

(מתלבט בין: Gigabyte 570s, Antec Nine Hundred, NZXT Lexa Aluminium)

הדגש בספק: שיחזיק את המערכת יציבה גם במצב של שדרוג, ושיהיה שקט מאוד. (800)

בנוגע לקירור מעבד: האם ניתן להתאים למעבד(Q9450) קירור פאסיבי וזה יחזיק את הטמפרטורות יציבות גם בOC. תקציב: 400

שאר המפרט שאני די סגור עליו אלא אם כן תציעו לי אחרת וזה יישמע הגיוני. או שתמליצו לי לחכות לירידת מחירים שב-16 ביוני.

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450

לוח אם: Asus Rampae Formula Intel Chipset X48

זכרונות: Corsair 2X2048 800MH CL4

כרטיס גרפי: Gigabyte 9800GX2

דיסקים קשיחים: 2X Seagate 500Gb 32M (Raid0)

תודה מראש אחים.

פורסם

אני ממש לא מעוניין לחלק אזהרות לכן אני מציע שתקרא את החוקים.(דאבל פוסטינג אסור כאן בפורומים).

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0 בהצלחה!

אולי אז תדע מה זאת כותרת תקנית.

אם יש לך בעיה לגבי נעילה של נושא זה או אחר אפשר לפנות בה"פ למודר שנעל או למודר אחר במידה והוא אינו עונה בכל מקרה לא פותחים נושא חדש.

עכשיו ערוך את הכותרת בהתאם לחוקים כדי שאני לא אאלץ לנעול גם את הנושא הזה.

פורסם

זה הת'רד שנעלתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337710.msg2916013#msg2916013

אם היית טורח לקרוא בלינק שנתתי היית יודע לשים לכל הפחות תקציב גג בכותרת במקום לעשות דאבל פוסטינג ועוד על ת'רד שננעל :nono:

ועוד הגדלת לעשות ולא ציינת תקציב בכותרת גם פה! אם היית משקיע 3 דקות לקרוא את חוקי הפורום לפני כתיבת הת'רד גם היית יודע לפנות למי שנעל לך את הת'רד כפי שציין קודמי.

אם אתה מעוניין בעזרה, לפחות כבד את כללי הפורום ועזור לנו לעזור לך - הכללים נועדו להקל ולא לנג'ס.

פורסם

זה יכול להתאים לך

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤1575

קירור למעבד:

Thermalright Ultra 120 Xtreme

כמות: 1 - מחיר: ¤319

לוח אם:

Asus Rampage Formula

כמות: 1 - מחיר: ¤1449

מארז:

Gigabyte Aurora 570S TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black

כמות: 1 - מחיר: ¤681

קירור למארז:

Zalman F3 120MM Case Fan

כמות: 3 - מחיר: ¤40

קירור למארז:

Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM

כמות: 1 - מחיר: ¤72

ספק כוח:

Corsair 620W 50A @ 12V EPS 12V Modular

כמות: 1 - מחיר: ¤738

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL4

כמות: 1 - מחיר: ¤458

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 32MB

כמות: 2 - מחיר: ¤384

כרטיס מסך:

Gigabyte 9800GX2 1GB HDMI Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤2721

כונן אופטי:

Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤165

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤9071

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤8890

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/c98u14hm

מארז כמו שביקשת, ספק כוח חזק ושקט

החלפת שלושת המאווררים של המארז ב ZALMAN F3 כדי שיהיו שקטים ועדיין ידחפו מספיק אוויר לסירקולציה טובה

מעבד Q9450 לפי בקשתך

קירור מעבד TR EXTERME כולל מאוורר SCYTHE SFLEX 800 שהוא שקט מאוד, כך שתוכל גם לעשות OC מבלי לוותר על השקט

זיכרון 4גיגה איכותי

2 קשיחים לפי בקשתך של SEAGATE 500GB

כ.מסך מה שביקשת, קח בחשבון שיש TWINTECH ו SPARKLE בפחות כסף וזה אותו כרטיס בדיוק, אפילו ה SPARKLE מגיע מומהר אם אני לא טועה.

לוח אם - אחד הטובים לפי דעתי - לפחות ככה אמור להיות ממה שקראתי עליו.

קח בחשבון שאפשר לחסוך פה לא מעט כסף על מעבד כפול ליבה, לרדת ל9800GTX ולקחת ספק כוח רגוע יותר כמו CORSAIR 550VX אבל אלו כבר החלטות שלך.

פורסם

תשים לב!!!

להארד דיסק שבחרת(הכי טוב ומשתלם כרגע בשוק) של Seagate Barracuda s.11 with 32mb יש בעיות תאימות עם לוחות מסוימים של ASUS

אני הייתי צריך להחליף לוח אם ל Gigabyte בשביל שיתמוך. אבל הלוח אם שלי היה פשוט וישן ושונה לגמרי משלך,

רק תבדוק בפורומים תראה שלא יהיו לך בעיות כאלו.

פורסם
  • מחבר

מעולהההה אהבתיייי את התשובות.

לגבי שני אחראי הפורום, רשמתייייייייייייייייייייייייייייייי אתתתתתתתתת התקציבבבבבבבבבבבבבבבב שליייייייייי!!!!!@@$%^&$^&#&%#

תקציב: ללאא תקציבבבבב מוגבלללל!!! כאילווו מהההה, חייב להיות לי תקציב? יש לי כסף תודה לאל אני המנהל רשתות של הבורסה ליהלומים ואלוהים העניק לי פרנסה, האם זה אסור? ואני כן נסיתי לשלוח הודעה פרטית לאותו אחראי פורום עם הבובמארלי רק שלא הבנתי איפה הכפתור של ההודעה פרטית.

אבל סליחה שפתחתי ת'רד חדש, חשבתי שאם הת'רד נעול אז זה כבר אבוד, על זה אני המצטער.

עוד שאלות, A-DATA זו חברה טובה? כי לא אכפת לי להשקיע ב OZC או Corsair.

האם המאווררים של אחד מהמארזים שרשמתי מספיק שקטים? ואיזה מהמארזים הכי כדאי מבחינת איכות, מראה ונוחות?

האם ספק של 620 וואט יחזיק באופן יציב גם בOC ובטווח הארוך כשאני ארצה לבנות מערך SLI?

האם תהיה ירידת מחירים משמועית בחודש יוני שכדאי לי לחכות לה, למרות שאני קונה במחירי עלות.

תודה מראש.

פורסם

אין צורך להתעצבן על אף אחד.

נחמד מאוד שאתה עשיר ואלוהים נתן לך כסף אני מאוד שמח בשבילך זה לא אומר שאינך יכול לשים רף מסויים שאתה מתכוון לקבוע לעצמך.

לא חסר לך כסף? אין לך הגבלת תקציב? אתה מוזמן לרשום בכותרת מפרט מחשב לשימושים XYZ בתקציב של 20K.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לעושר, כאילו אני לא מתקלח בכסף במקום מים.

אני פשוט ילד בן 21 שמרוויח נחמד יחסית לגילו, וכמו כל ילד מבזבז תכסף על שטויות.

אז פשוט, כשהחלטתי להשקיע במחשב חדש לא הצבתי לעצמי רף, אמרתי טוב כמה שיעלה העיקר שהחלקים ימצאו חן בעיני. בגלל זה אני תמיד רושם שאם מישהו חושב שעדיף לי לשנות חלק אז שגם יסביר י למה. כי לא משנה אם זה יעלה יותר, אם אותו חלק יתאים לי יותר.

אז אחראי פורום תעזרו לי עם השאלות שרשמתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים