עבור לתוכן

עזרה וייעוץ בהתאמת מארז וספק למפרט משחקים הבא ללא תקציב מדויק

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, אני נועם. אני מתכנן לקנות בתחילת החודש הבא את המפרט הבא והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע להתלבטויות שלי על מארז וספק.

אני מבקש שגם אם אתם חושבים לגבי אחד החלקים שעדיף לי לקנות משהו אחר אז תביעו את דעתכם.

המחשב מיועד למשחקים כבדים, כעיקרון אין לי תקציב מסוים אבל לא אכפת לי להשקיע כמה שצריך על גבול הטעם הטוב.

MotherBoard: Asus Rampage Formula

בחרתי דוקא את הלוח הזה כי הוא עם הצ'יפסט הכי חדש של אינטל (X48) ועדיין מותאם ל-DDR2.

CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX

הלכתי על מעבד שנראה כחזק מאוד לטווח הארוך ועדיין במחיר הסביר.

Mermories: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12

הבנתי שזיכרון ב-CL4 הוא יעיל יותר מ-CL5, מתלבט בין OCZ ל-Corsair. מוכן לשמוע את דעתכם.

Graphic Card: Gigabyte 9800GX2 1GB HDMI

כרטיס מסך שנחשב כיום כהכי טוב. בחרתי בג'יגה בייט כי זו חברה ענקית שאפשר לסמוך על האחריות שלה בארץ במקרה שלי. (מור לוי)

פה יש לי דילמה, האם כדאי לחכות לצ'יפסט החדש שעומד להגיע בחודש הבא? או שכדאי לקנות את זה כי הוא מספיק טוב והמחיר שלו רק יורד מיום ליום.

או, שאולי בכלל כדאי לי ללכת על ATI HD4870 או איך שהדגם שלו נקרא.

דיסק קשיח 500 ג'יגה של סיגייט כי יש להם 5 שנים אחריות וגם ככה הניסיון שלי עם ווסטרן דיגיטל הוא על הפנים.

אממ מה יש עוד...

צורב דיוידי וכולה וכולה.

עכשיו נכנס החלק שבו אתם אמורים מניסיון להציע לי מה לעשות: ספק; כמה וואט איזה חברה וגם תסבירו לי למה כדי שאני אלמד.

מארז; מבחינה ויזואלית, קירור ומרחב. זה? Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm

אולי זה? Antec Nine Hundred (900) Gaming

או זה? NZXT Lexa Aluminum

או כל דבר אחר שתמליצו לי עליו.

המוןןן המוןן תודה לעוזרים. בבקשה על כל דבר שאתם מציעים תסבירו למה כדי שאני גם אלמד משהו על הדרך. וסליחה מראש על הארגון המעצבן של ההודעה שלי.

פורסם
  • מחבר

הקפצה. עשו טובה אני אשמח אם תעזרו לי.

פורסם

ננעל בשל התעלמות בוטה (ראה למעלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים